בית פורומים אחרדים-אלעד

מהומות בסניף של שפסי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/12/2004 17:18 לינק ישיר 

כבר סיכמתי את זה פעם כך.

אתם רוצים "סניף"...

אנחנו רוצים "בית כנסת"!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2004 17:23 לינק ישיר 

ברור שאנחנו לא סומכים על הבית דין איך נסמוך על בית דין שבבוקר אומר "אין הצבעות טלפוניות" ובערב כשגלוי לכולם שצד אחד עומד להפסיד פתאום "יש הצבעות טלפוניות" ולא רק זה מדוע רק צד אחד ידע שאפשר להצביע בטלפון ולצד השני נודע דבר זה בדיעבד? זה בית דין נייטרלי או אינטרסנט???

צדקו כל אלה שטענו מלכתחילה שאסור לסמוך על בית דין שמכוון מלמעלה.

ולסיום וורט יפה ששמעתי אתמול - בית הכנסת נקרא "שבת אחים" ראשי תיבות אחים זה א' - אורדמן ח'- חנוך י'- ישראל ם' מוטי. ולמה זכה ישראל ששמו מופיע פעמיים?? צ"ל מכיון שהוא השתלטן!!!

------------------------------------------------------

מי שמזייף חתימות חזקה עליו שיזייף הצבעות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2004 17:30 לינק ישיר 

אז בוא נבדוק ביחד...

בית הדין - שקרנים
(לא משנה שהם הודיעו לשני הצדדים בשווה... "העובדות" הרי לא חשובות לכם.

אנחנו שמימננו והקמנו את בית הכנסת - זייפנים.

הרבנים שהציעו פשרות - גם הם לא יודעים על מה הם מדברים.

ומי הצדיק היחיד בסדום?
חבורת הפושטקים???
(אני חלילה לא מכליל את כולם בהגדרה הזאת כי אני יודע שיש גם נגררים...)

הם הצדיקים?
הם הנבונים?
הם יודעים את התורה?

הרי כל מה שהם יודעים זה לדבר בקריאת התורה( שוב פעם. לא כולם. חלקם.)

הרי יש כאלה שלוקחים מידי שבת ידיעות אחרונות בריש גלי לבתים הפרטיים שלהם.

הם הצדיקים?

הרי יש כאלה שמזלזלים בזמני קריאת שמע?

הם החכמים?

תסביר לי פעם אחת ולתמיד!
מי אתם בכלל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2004 17:32 לינק ישיר 

וסליחה שלא התייחסתי לווערט המתוחכם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2004 21:09 לינק ישיר 

"הרבנים שהציעו הצעות", זה הצעה אחת של הרב רוז'ין שבדיעבד מתברר שגם היא לא כל כך תמימה אלא מכוונת על ידי בית הדין.

"דיבורים בתפילות", תסתכל בטור האמצעי בסוף יושב שם ר"מ חשוב שבין השאר על ראשו מתנוססת פטריה וראה איזה פלא הוא דוקא משייך עצמו אליכם וזה סתם דוגמא לפטפטן מתמיד בתפילות.

את מימון בית הכנסת נתנו כולם יחד, אלא אם כן גם הספרים של הנדיב - שתלטן - הידוח נכללים בהגדרה זו, מה שכן אין ויכוח ששני אנשים כחלק ממזימת ההשתלטות על בית הכנסת זייפו את חתימות חברי העמותה ומינו את עצמם לתפקידים שולטים כחלק מתוכנית כללית...מה שכן, אני חייב לציין את ראש השבט שדואג יפה יפה ל"אחוריו" ונותן לאחרים ללכלך את הידיים בטינופת בעוד הוא "רק" מואשם בדברים שאין בהם חשש הסתבכות וזה גם סוג של גאונות ראויה לציון.

ואגב אם היה אפשר להביע דעה בטלפון אני הראשון שהייתי עושה את זה במקום לצאת מביתי החמים והנעים.

ולסיום וורט יפה ששמעתי אתמול - בית הכנסת נקרא "שבת אחים" ראשי תיבות אחים זה א' - אורדמן ח'- חנוך י'- ישראל ם' מוטי. ולמה זכה ישראל ששמו מופיע פעמיים?? צ"ל מכיון שהוא השתלטן!!!

-------------------------------------------------------

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2004 22:58 לינק ישיר 

א. זייפן/שקרן מה קרה?
הרי רק לפני רגע אמרת שהסכמתם להצעת הפשרה ופתאום אתה שופך גם עליה אש וגופרית?

ב. אז יש לנו עוד שם בקוספירציה האידיוטית שלכם. הרב רוז'ין.
לדעתכם כל העולם ואשתו חברו יחד נגד שבע עשרה אנשים זניחים מאיזה מחסן של "סניף"... ( הרי ככה גרמתם לעצמכם להצטייר).

ועכשיו תחשוב האם זה נשמע לך רציני של כ ו ל ם יש עניין אישי נגדכם!

זה נשמע לך רציני?

כי לי זה נשמע כמו טענות סטנדרטיות של מפסידנים שלא יודעים לקבל הכרעות דמוקרטיות.

ג. לטענה שלכם על זיוף הרי אין שום משמעות וזה כבר הוכח בבית הדין.

ד. זה שהחבר'ה שלך לא יודעים להתארגן ולא הודיעו לך שאפשר להצביע טלפונית זבש'ך...

ה. אני יודע שבעיניך אין צורך בספרים ב"סניף"-מועדון. אבל מה לעשות בשבילנו "שבת אחים" זה בית כנסת ולספרים שנתרמו יש משמעות... וכך מצינו בתשובות הפוסקים...

ו. כולנו זוכרים מי דפק ראשון על השולחן ואמר שמפריעים לו הדיבורים... וזה לשיבחכם.
רק חבל שבמקום להתחזק אתם הורסים.
במקום לגדור את עצמכם בעוד גדרים אתם מידרדרים.
(וסליחה שאני מכליל אבל אתה יודע למי אני מתכוון ואני לא ישמיץ ויתן רמזים אישיים מכוערים כמו מה שעשית כאן בצורה גועלית...)
זה מה שהביא לפילוג. האובססיה שלכם נגד כל דבר שבקדושה.

אישית כולכם אהובים עלי וחברים טובים ואין לי מריבה אישית עם איש אבל תבינו!
אנחנו לא יכולים להמשיך בצורה הזאת באותו בית כנסת!
בוא נתפלג בשלום!
אתם ל"סניף!
אנחנו לבית הכנסת!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2004 23:52 לינק ישיר 

הרב רוז'ין אדם יקר ומאיר פנים וברור שאין לו דבר וחצי דבר נגד מישהו מבית הכנסת...אבל אסור לשכוח מטעם מי הוא מו"צ פה בעיה"ק אלעד תובב"א וממי הוא מקבל את הוראות הפעולה בדיוק כמו הבית דין ואם הוא לא רוצה להיות עוד אחד מה"לשעברים", עליו לציית ללא היסוס אחרת יוכל לחבור למשל למשה כהן שקיים את הנאמר "הכושי עשה את שלו, הכושי יכול ללכת".

לענין הספרים, לא שמעת ממני שאין צורך בהם חלילה אלא שאלתי האם הם נכללים ברשימת הדברים שמומנו על ידי אותם "איכפתנקים" רק אתה בחרת לא לענות אלא להתחמק. אז הפעם לא הלך אבל תנסה שוב מאוחר יותר

אין לי מושג למי אתה מתכוון שדפק על השולחן וביקש שקט אבל מכיון שכונתך היתה להחמיא בטח בדקת את זה טוב טוב לפני שהרשת לעצמך לשחרר מחמאה..אז אני סומך עליך בענין זה.

אגב שחכתי להתיחס לענין העיתונים....אתה מוזמן לגשת לי.ט. ולשאול אותו מי משלושת המתיונים הראשיים היה מקבל ממנו מידי שבוע ביום שישי את העיתון הנפוץ במדינה ע"פ בקשתו כמובן..ואני אתן לך גם רמז השם שלו מתחיל באות ח'....עבודה נעימה בפתרון התשבץ ואל תגלה לאף אחד..טוב?

-------------------------------------------------------

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2004 00:22 לינק ישיר 

אאוטש', מכות מתחת לחגורה הולך פה.

אגב היכן התפללת במנין של ה11 בחסידים? או במנין של ה35 במקורי?

עזוב אל תענה אנו יודעים כבר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2004 01:16 לינק ישיר 

הבדיחה הכי טובה בעיר תהיה גרשז ידידי, כשאתם תורידו קרוון שעליו השקעתם מהונכם ומאונכם ואנחנו נבוא גם להתפלל שם בטח אתה יודע בדיוק כמוני וזה לא סוד שכולם בדעה אחת שלא יהיו שני קרוונים כי גם בית דין לא יכול להכריח לרכוש קרוון נוסף ומה יקרה לדעתך כשאתם תורידו קרוון לבד? תאסרו עלינו להכנס? תסתמו לנו את הפיות בסלוטייפ? תצעקו שקט יותר חזק ממה שצעקתם? תטילו עלינו חרמות, נידויים, אשמתות, ארורים, פולסא דנורא (מחק את המיותר)? הרי אותו בית כנסת עם אותם אנשים יעבור להתפלל בקרוון אז מה הועיל חכמים בתקנתם? אתם תהיו משולים לאותו אחד שגם אכל את הדג המסריח, גם קיבל מכות וגם גורש מהעיר...גם התלכלתם במאבק חסר תוצאות, גם הוצאתם כסף רב על זה, וגם נשארתם כשכל אלו המרגיזים אתכם נמצאים סביבכם...אז מה הגאונות מאחורי המהלך? אולי תשכנע אותי? הרי נניח שיש קרוון שלכם ולא יהיה עוד אחד יהיה פתאום שקט מתוך יראת כבוד למממני הקרוון ומזייפי החתימות??? על זה נאמר "חלומות באספמיא" הייתם צריכים לחשוב על זה לפני שרצתם לקנות קרוון עכשיו אתם בבעיה יש לכם כמה עשרות אלפי שקלים שזרוקים באיזה מגרש וזה מצב לא טוב בשבילכם ומצד שני גם אם תניחו אותם במקום אליו יועדו לא תשכילו ועל זה נאמר "אוי לי מיצרי ואוי לי מיוצרי"...נו נראה עכשיו את הגאונות שלכם...
כאן אפילו מרא דאתרא ובית דינו, המזכיר המגויס, אף אחד - תקלטו - אף אחד לא יוכל להושיע אתכם...רוצים עוד להמשיך לריב עד ביאת גוא"צ?? בבקשה אין שום בעיה מקסימום אלה שהצטרפו אליכם על מנת שילדיהם יתקבלו לחיידר יחגגו בינתיים בר מצוות...בבית כנסת אחר כמובן כי לא נעים להביא אורחים לשדה קרב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2004 01:17 לינק ישיר 

מטורפים. מה אתם שווים?

בקושי שלושים איש!!!

הרי רק לפני כמה חודשים הייתם בית כנסת לתפארת אנשים אהבו לבוא להתפלל אצלכם רק בגלל האווירה הטובה ותראו למה הפכתם?

לג'ורה של העיר!

לפי חשבון פשוט שעשיתי על כל מתפלל יש כאן בפורום יותר מעשרים וחמש תגובות!

תקומו בבוקר תסתכלו במראה ותראו איך אתם נראים!

המחלוקת עיוותה את כל הצורה שלכם...

זה שבת אחים???

זה שבת פרחחים!!!

הערכה שלי. תוך חודש-חודשיים כל הסניף שלכם מתפרק.

המחלוקת. אויי המחלוקת...

חופש-חירות-ניקיון כפיים!!!

נלחמים בשחיתות באלעד!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2004 01:24 לינק ישיר 

זייפן.

יצא המרצע מן השק.

אין לכם עניין לבנות או להשקיע בבית הכנסת.

כל מטרתכם היא להשמיד ולהרוס כל חלקה טובה.

אבל אל דאגה. אומנם אתה חושב שבית כנסת זה מועדון אבל אנחנו לא מתכוננים להביא בר-מן כדי לגרש אותכם.

יש לנו פתרון הרבה יותר פשוט.

נתחיל להקפיד על זמן קריאת שמע בלוח הזמנים של בית הכנסת!!!

אתה יודע... זה לא יהיה כל כך נוח בשבילכם... בכל זאת... לא נעים לפצח גרעינים "על הבוקר"....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2004 01:28 לינק ישיר 

זייפן.

תסלח לי שאני לא יורד לרמה הרדודה של השמצות אישיות.
אני יודע שזה המומחיות שלך אבל תיאלץ לתרגל את זה עם חבריך המומחים...
כבנן תורה זה לא דרכי. מצטער...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2004 11:05 לינק ישיר 

לוחם חופש אתה כל כך צודק שזה פשוט כואב...ועל זה נאמר "הקנאה התאווה והכבוד מוציאים את האדם מן העולם.

ולך גרשז ידיד רק אומר כי אין אפשרות להרוס דבר הרוס אבל יש אפשרות למנוע מההורסים להיבנות על גבי הריסות שהם עצמם יצרו ולהיבנות ע"ג גויות בית הכנסת אותו הם הרגו....ולגבי זמן ק"ש אל דאגה לא משנה מה תהיה מתכונת בית הכנסת זמני התפילות לא ישתנו מסיבה פשוטה לא יהיה מניין לפני 8:30 - 9:00 כי גם אתם אוהבים לישון אחרת מלכתחילה לא הייתם באם להתפלל בשבת אחים...וגם אם ת"ל שתגייסו עציצים למניין זה לא ימנע מאף אחד להתחיל מניין בזמן המקורי...יהיה בלגן? לא נורא כבר יש בלגן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2004 21:29 לינק ישיר 

נ.ב. מאיפה היה לכם חשמל לכולל של מוצאי שבת??

לפחות ביקשתם רשות? הרמתם טלפון לומר תודה לאלה ששילמו אותו?

איפה התפללתם מנחה בצהרי יום השבת? הרי חיכיתם למנין עד בוש.....

ושאלת המליון דולר איפה תתפללו השבת הרי סלונים יהיו גם הם...וגם את תחליטו לבוא ולהתפלל במקום הישן (השמני עד הקרוון) מי יהיה גבאי לדעתכם? חנוך? ישראל? מוטי? או שאולי שוב תהיה ביניכם תורנות מי ישאר ומי יסע.....במוצאי שבת נדע את התשובות..ועד אז נהיה במתח..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2004 00:32 לינק ישיר 

איך אומר צפלין? "הנה ימים באים נאום ה' ".

אי"ה בקרוב ממש נחזה בגאולה השלמה...

על החתום, הגרשז...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > מהומות בסניף של שפסי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 52 53 54 ... 59 60 61 לדף הבא סך הכל 61 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.