|
|
| נשלח ב-9/4/2004 00:19 |
|
| |
לא פלא שאדם כמו טאובר הגיע דוקא לאלעד במקום אחר הוא לא היה מוצא קרן זוית לפתוח לעצמו בית-כנסת.
בא נגיד שסיבת מגוריו בעיר היא לא ממצוקת דיור.
כי אם מצוקות אחרות וד"ל
אנא טאובר לך לך וקח איתך את צוריאל!הטקסט שלך כאן
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2004 00:38 |
|
| |
טאובר?
זה לא ההוא שהיה מנכ"ל מוסדות צאנז ו...?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2004 01:58 |
|
| |
האם בחג התקיימו תפילות אצל טאובער?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2004 16:46 |
|
| |
יקי, השנאה מעבירה אותך מדעתך,איזה רמה זאת???
אתה יכול להיכנס כשותף בעסקים עם טאובר וחסל..
לגופו של עניין חברים, תתחילו להתייחס ברצינות לנושא. מגדל הקלפים שבנה הרב גרוסמן וחבר מרעיו הולך ומתמוטט, אתם ככל הנראה לא קולטים כ"כ את תמונת המצב אבל היא תתבהר מהר מאד.
יש אדם אחד שמושך בחוטים ומכוון את הכל ...
בעיית העיר זה לא קריספל...
המלחמות עם החסידים ועם הליטאים המודרניים ועם אברכים חשובים מישיבת הר"ן ועם הרב מלכה ... הרשימה ארוכה מאד ועוד מעט זה יקרה גם עם צביקה כהן..
בואו נכריז רוצים רב אחר ...
רב שאוהב שלום ורודף שלום ורוצה את טובת העיר ולא את קופת העיר...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2004 21:06 |
|
| |
פכטר הנכבד
תמוהני שאינך מתבייש לכתוב את הדברים הנ"ל. כנראה שהדברים נכתבים מתוך אינטרס אישי כנגדו או כנגד אחד ממקורביו.
כי מהיכרות אישית עם כבוד הרב גרוסמן הוא אדם שמשקיע את כל מרצו למען העיר, ולמען השלום, מגלה אכפתיות לכל נושא אשר גורם לתועלת כלשהיא לתושבי העיר, ואין כאן המקום לחשוף סיפורים שאני מכיר באופן אישי שללא התערבותו האישית של כבוד הרב ספק רב איך הדברים היו מסתיימים.
ומנסיון אישי אני ממליץ לכל החבר'ה המקום ההגון ביותר לתרום עבורו באלעד הוא עבור 'קופת העיר - אלעד'.
הקנאה והתאווה והכבוד מוציאים את האדם מן העולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2004 10:21 |
|
| |
פורז דרש לפני כשנה לערוך בחירות כחוק לישוב הדתי אלעד, לא יתכן, טען השר, שקומץ אנשים יכריז "אלה אלוהיך ישראל" והמדינה תממן את האלוהים שהם מינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2004 10:27 |
|
| |
ולכל אלו שתמהו מהי כמות החסידים בעיר,
איך שאני מתרשם (ואני גר בעיר כשנה), חוץ מחסידות ויז'ניץ המונה עשרות משפחות, כל שאר החסידויות (סערט, סלונים וכו') הן בסה"כ מעיוט קטן בכייני וצעקני!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2004 18:23 |
|
| |
פורז !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2004 20:30 |
|
| |
קרן,
זהירות, עפ"י מה שמתפתח בפורום, תכף יפתח כאן אשכול שכותרתו:
"שמעתי שפורז רץ למשרת הרבנות באלעד"...
תוקן על ידי - פוילישער - 13/04/2004 20:31:32
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2004 23:39 |
|
| |
לאורן 18
הבעיה לדעתך היא אישיותו של הרב. על מי אתה מנסה לעבוד? או בשם מי אתה כותב דברים נואלים, נבזיים ושקריים שכאלה?
לידיעתך, שני הרבנים הראשיים של אלעד מוצאים שפה משותפת ביניהם כבר זמן רב. ולוואי שלא יימצאו מחרחרי ריב ומדון שיפריעו לכך.
אבל אין לי ספק שאתה או מי ששלח אותך לכאן הוא הנבל שנזכר "פתאום" שיש מצוקה קשה של בתי כנסת לחסידים.הרי ימים ישבנו ליד לשכתו כדי "לזכות" בכמה דק' עם הפריץ? ימים שלא הגיע כלל למועצה? קבע וביטל. ביטל וקבע. היתל בנו חודשים.
היש אחד בכל העיר שסבור שלא מגיע לקבוצות התושבים בשלב א' ובשלב ב' מקום לתפילה? ואפ' שנוסח התפילה שלהם הוא אשכנז
היש אדם ישר אחד שסבור שהמחטף, ערב החג, נעשה ע"י הנבל שלא על מנת להצית אש תבערה ומחלוקת בעיר?
האיש הרי מושחת בכל המובנים, נבל בכל התחומים. וד"ל
הגיע הזמן שכולנו נתאחד יחדיו. חסידים, ליטאים ספרדים ותימנים ונזרוק את הנבל שלא הצליח בשום תחום במועצה ומחוצה לה, חזרה לירושלים.
בואו לא ניתן לנבל זה להצליח במשימתו. מי ש"מצליח" להוציא ממנו שטח/קראוון/בנין/גג שיקח. להציל מין הארי ומין הדוב. אף אחד לא על חשבון השני. ובקרוב מאוד תיוושע העיר ובא לציון גואל
ואתה צוריאל קריספל. עוף לנו מהעניים. נמאסת
התרגילים כל כך שקופים. פשוט נמאס מהם. לך מכאן לתמיד
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2004 23:49 |
|
| |
בטעות כתבתי בראש הדברים לאורן 18 והכוונה כמובן לכותב המכנה עצמו(משום מה...) פאכטער
עם "אורן 18: הסליחה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2004 00:16 |
|
| |
קורא,
אתה מנסה להסיט את הדיון כל הזמן רק לכיוונו של קריספל,
ידידי היקר, אני שוב חוזר וטוען שלמיטב ידיעתי הרב גרוסמן הוא זה שבוחש בקדרה והוא זה שרוצה לייבש את הציבור החסידי ואת כל אחד שרק לא מתכופף וזוחל למרותו. ועל פיו יהיו בגצי"ם וצווי מניעה ועל פיו הם יוסרו.
הציבור החסידי וגם הציבור המודרני -- לא פריאייר וקולט היטב את השורות - אני מאמין שיבוא יום ותהיה ישועה גדולה באלעד...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2004 01:57 |
|
| |
פאכטער יקר
אתה גם קורא לפעמים את מה שאתה כותב?
כל כך מאולץ... מעורר גיחוך.
ולגופם של דברים; אנא ענה עניינית על שורת השאלות ששאלתי. את המסקנות השאר נא לאינטלגנציה של החברים
מה קרה עכשיו, ערב פסח, שלא קרה בשנים האחרונות. מי ייבש אותנו?
ולה' הישועה. אני מקווה שאנחנו מתכוונים לפחות לאותו "משיח". ולא ל"כלב השב על קיאו".
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2004 02:46 |
|
| |
האם נכונה השמועה שאנשי הסניף של שפסעל עומדים להנחית קראוון בימים הקרובים?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2004 02:47 |
|
| |
אומרים שהנדיב ..... מהעיר העתיקה הוא המממן.
|
|
|
|
|