|
|
| נשלח ב-14/4/2004 03:06 |
|
| |
נתבקשתי בתיבה האישית להבהיר:
להוי ידוע כי אין לי, לא היה לי ובעזרת ה' לא יהיה לי, כל קשר שהוא עם מורנו המרא דאתרא שליט"א.
הניק שתחת שמו אני כותב הינו מיקרי בלבד וללא כל קשר למורנו הנערץ.
בברכת התורה
הגרשז (שם משפחה)...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2004 03:15 |
|
| |
איזה אינטרס יש לנדיב מהעיר העתיקה לממן את זה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2004 03:23 |
|
| |
לא הנגיד, אלא הנדיב...
בנו משמש בקודש בסניף.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2004 04:23 |
|
| |
בתור תושב העיר שמכיר את הסיפור 1.פרלמן השפוט של גרוסמן וד"ל 2.פרלמן מתנקל לכל הציבור החסידי בעיר שפורח ומשגשג בהצלחה ולא רק לטאובר.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2004 10:08 |
|
| |
אתה מבלבל ת'מוח.
פרלמן הוא בכלל לא "מאן דאמר", במאבק הכלל עירוני...
בסה"כ כל מה שהוא מנסה זה לשמור על חלקת האלוקים הקטנה שהוא הקים בחפציבה שלב ב' יחד עם רב ביהכ"נ הרב יהודה שוורץ שליט"א.
אפי' שרותים נייד הוא נאלץ לבנות שם בכוחות עצמו (וד"ל) בסיוע "הנדיב", תושב השכונה...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2004 10:53 |
|
| |
"מרנן וחרבנן"
חשבתי שכבר שכחת מהפורום הזה?
הערה: גמרת לריב עם הקודמים, התחלת עם ה"חברה שלך" כמו הגרש"ז.
לא נורא תמיד יהיה תעסוקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2004 14:23 |
|
| |
ידידי,
בוש והכ(ק)לם...
אני מגיב עניינית ללא קשר לשייכותו הפוליטית של הנמען.
ולגופו של עניין, הגרש"ז הוא ידיד שלנו? ממתי?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2004 18:18 |
|
| |
הגיע הזמן שיסבירו למר גרוסמן ושאר ליצניו פרלמן שחורי זעליג וכו' שבכח ובמפאיות זו לא הדרך ואם הוא רוצה חסידים יודעים יותר טוב. מוצאי שבת הגדול כשעלו לגרוסמן הביתה והוכיחו לו שהוא שקרן והוא מנהל את כל המערכות ולא כמו שהוא מכחיש כל הזמן . הוא הודה שמשקר !!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2004 18:46 |
|
| |
בושה וחרפה!
לא כך מתייחסים לרב בישראל!ואסור להעלות בכלל כאלו השמצות בפורום.
הדו-שיח במוצאי שבת דווקא התנהל על מי מנוחות כשכל צד מבין את השני, ואדרבה הובהרו נקודותצ רבות אשר היו מוטלות בספק, וחבל להעליל על אותה אסיפה חשובה שהייתה לשם שמים כאללו השמצות, כאילו ביזו את כבודו של הרב, חלילה וחלילה, אדרבה ביקשו את עזרתו, ונענו בחיוב.
אם יש כאלו חסידים או סתם אנשי מדנים אשר מנסים ללבות את האוירה, אשמתם בהם ולא ינסו לתלות בוקי סריקי באחרים.
אנא שמרו על כבוד הדברים הנתונים במחלוקת, אדרבה כך דרך העולם זה טוען בכה וזה טוען בכה, אך יש לשמור על מתן כבוד הדדי, ולא להגרר סתם למחלוקת לשמה---
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2004 18:59 |
|
| |
אולי הגיע הזמן להחליף רב לאלעד, אמנם זה לא קרה בשום מקום אחר עד היום , אבל הרבה דברים שלא קרו - קורים היום באלעד .
הרב גרוסמן לא מצליח להיות רב "העיר" , אומרים שהוא אדם נהדר וכו' , אך אולי האנשים סביבו יוצרים יותר מידי מחלוקות .
יכול להיות שהרב רוזין שהוא הרב של דרך החיים היה מתאים יותר והיה מסתדר יותר טוב עם כל הגורמים באלעד ?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2004 19:33 |
|
| |
הרב גרוסמן הוא בהחלט רב ליטאי.
אין מה לעשות, רוב הציבור האשכנזי בעיר ליטאי!
אפשר לחשוב שאם היה כאן רב חסידישער הוא היה דואג לקראוון עבור אנשי "הסניף".
הרי החסידים לא רואים ממטר מעבר לשטטעל שלהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2004 21:21 |
|
| |
מרנן ורבנן!
היזהר שפיך לא יכשילך! כעת אמרת שהרב גרוסמן מסייע ל"סניף", אולי אפשר לדעת במה הוא מסייע (בלשון נקיה)?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2004 23:08 |
|
| |
למי כוונתך "טוחנים"
|
|
|
|