בית פורומים אחרדים-אלעד

למה ברח צ. הרבסט מהעיר????

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/4/2004 21:39 לינק ישיר 
למה ברח צ. הרבסט מהעיר????

הסיפור קרה לקראת סוף השבוע...
צביקה הרבסט היקר נכנס להרב שטיינמן ושאל מדוע מוכרים את העיר לנציג ספרדי כשיש סיכוי לנציג אשכנזי לכבוש את ראשות המועצה, כשהכוונה הוא כמובן לו עצמו, צביקה ישב שם כ40 דקות ואחרי חישובים ראה הרב שטיינמן שצביקה הרבסט יודע על מה הוא מדבר, ולכן הורה ל"וועד הקהילה" וכן לרב גרוסמן,לא להכריז על מועמד עדיין...
הדבר "חרה" מאוד לכמה "עסקנים" והללו זימנו את הרבסט לביתו של חיים רוטר, שם מלבדו היו גם אבי שלזינגר וברנשטיין וקירזון ועוד כמה צדיקים...
והללו איימו על צביקה הרבסט בצעקות ואיומים שונים, שאם לא ירד מהעץ יעשו ליד הבית תפילה עם סליחות וישמיצו אותו ברייש גלי, ועוד ועוד... כיד הטובה עליהם,
וגם בגללו צוריאל קריספל יבחר שוב ואז הוא לא יוכל להראות את פניו בעיר יותר...

וכאן אני שואל האם לא הגיע הקץ לאותם "ארחי פרחי" שחושבים שהעיר שלהם ורק שלהם????

הרבסט חשש שהסיפור יחזור עליו בשבת בבית הכנסת שלו ולכן ברח מהעיר....

מעניין אם צביקה ימשיך לתרום להם...

תוקן על ידי - בן_תיירה - 24/04/2004 21:42:02

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2004 22:34 לינק ישיר 

חברה מה יהיה הרב שולט ומשליט...
גם אני שמעתי על האיומים האלו
זה נורא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2004 22:59 לינק ישיר 

אני לא מכיר את צביקה הרבסט ואני עדין לא תומך בו (אולי בעתיד כן).
אבל
יש לי שאלה מאוד קשה מי הם אותם אנשים שיקבעו כאן מי הבעלים של העיר מי הם האנשים הרקים מתוכן אשר יחליטו מי כן ירוץ או מי לא ירוץ במידה ונכון השמועה שצביקה הרבסט היה אצל הרב שטינמן מה הם מכניסים את האף שלהם.
מי זה אבי שלזינגר אפילו עם אח שלו הוא לא מסתדר ולכן אחיו זרק אותו מחברת הפרסום שלו.
מי זה קירזון עוד אחד אפס שמכניס את עצמו לכל מקום הרי הוא ספרדי מה הוא בכלל מתערב בנציגים של אשכנזים.
מי זה בכלל ברנשטין אביו הוא ראש ישיבה גדול אבל הוא ילד שסרח שעזב את דרך אביו הרי הוא בכלל לא יודע מה זה דף גמרא.
אז מי הם שיחליטו לנו וילכו ויאימו אל מישהו שהלך להתיעץ עם גדול בתורה.
ומי זה הממריד הגדול הרי הוא "הרב" גרוסמן אתם זוכרים הוא הביא את יעקב אשר בקול תרועה גדולה אבל שיעקב אשר הבין במה מדובר הוא נטרל אותו ולכן עוד שיעקב אשר היה בתפקיד באלעד לפני הבחירות בבני ברק הוא כבר הביא תחתיו את צביקה כהן והוא עשה מריבות גדולות תשאלו את הרב פכטר כמה ישיבות אצל הרב אוירבעך ועוד.
אבל לא לדאוג גם אם הרב יריץ את צביקה כהן גם בו וגם לו הוא יתן את הבעיטה אז לא לדאוג הוא רב שהולך בזיג זג לא ישר וחוץ מלענות תשובות בעניני בדים הוא כלום לא יודע סליחה עוד דבר הוא יודע או שני דברים להזיז את ראשו באמירת שלום כאילו הוא חשוב ואוהב כל אחד ולעשות מריבות.
אז בבקשה שיגיעו אנשים נורמלים והם ינהלו את משא הבחירות ולא אנשים שפלים בהדרכת אדם שגורם רק למריבות.
ודרך אגב הגיע הזמן ששלזינגר ברנשטין וקירזון לא יקבלו יותר דחיות של מעמד בן ישיבה כי הם אין להם חלק בלימוד התורה וגם לא לומדים בכלל תורה אז הגיע הזמן שיתפסו אותם ושילכו לצבא אולי שם הם יקבלו חינוך שהם צריכים לקבל או שגם משם יזרקו אותם בטענה שהם חולי נפש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2004 23:04 לינק ישיר 

מה יש כבר אסור לו ל"החליף בגדים" וללכת קצת מכאן... וד"ל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2004 23:12 לינק ישיר 

חבריה
מה יהיה בעיר הזאת?

קריספל לא טוב
צביקה כהן לא טוב
צביקה הרבסט לא טוב
הרב גרוסמן לא טוב
הרב מלכה לא טוב
וכו' וכו'

כולם נוכלים,כולם גנבים,כולם אינטרסנטים,

מה יהיה??????????
תושבי אלעד בואו בהמוניכם והצביעו פעם אחת ולתמיד מי טוב ומי לא!

ושאלת המליון דולר זה מה יעשו תושבי אלעד יום לאחר הבחירות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2004 23:50 לינק ישיר 

הרי ברור הוא שהרב גרוסמן מובל ע"י חבורת לצים זו,

הגיע הזמן שהרב גרוסמן יתעשת וירחיק מעליו את החבורה הזו, שרק מזיקה לו מאוד!!!~

בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2004 00:42 לינק ישיר 

בן תיירא

אולי מי שמתהלך ומוקף סביב חבורת ליצנים שכזאת ולא קולט לרגע היכן הוא וממשיך הלאה והלאה להסתובב ולהתלקלק סביבם ולא נראה לרגע שהוא מתכוון להתנער ביום מן הימים מקבוצה מכוערת זו מן הסתם שהוא מדומין שזה רק מוסיף לשמו ולכבודו

מה אתה אומר?

אולי לאחר כל הפתיח הארוך ניתן להחליט כי הוא מוגדר כאחד מן הקבוצה

אה בן תיירא ? מה אתה אומר ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2004 01:20 לינק ישיר 

הדבר החכם היחיד שעשה צ. הרבסט בשבוע האחרון היה לברוח מהעיר.

ולגופם של דברים.

גם אני הערכתי את צ. הרבסט, עד לצעדים המטופשים שלו לאחרונה, הרי ברור לכל בר דעת שבמצב דברים של היום אין כל סיכוי לרשימה אשכנזית שתתמודד בעצמה מול סיעת שס.

כל הקשקושים על נתונים סודיים שבכיסיו של הרבסט, הם לכל היותר משאלת לב של הרבסט.

גם כל מי שמצוי בסוד העניינים יודע, כי גם הרב שטינימן וגם החסידים המקומיים סגורים כולם למעשה עם צ. כהן (שהרי כל בר דעת מבין שיש ללכת עם הצד המנצח).

מה שעשה צ. הרבסט, הוא פנה לקרוב משפחתו חה"כ ליצמן, וזה האחרון עושה מעט שרירים כדי להראות שגם לו יש מה לומר באלעד- למרות שאין בה חסידי גור.

החסידים והליטאים נותנים לליצמן את הצומי הדרוש... וגם תרשו לי להמר, אף הוא יצטרף לצד המנצח ולא ימשיך להתהדר בדגל כושל.

היחיד שבכולופן מרויח מהמהלך, הוא קריספל שמנסה לשכנע גורמים בשס, שהנה לכאורה האשכנזים לא סגורים עם צ. כהן, והרי ידוע שצ. כהן לא מוכן שהעיר תהיה במלחמות, כך שבמקרה שתהיה מלחמת יהדות התורה ושס, יהיה זה קריספל המאומן במלחמות זה שיוביל אותה.

קריספל אגב משדר גיבוי ותמיכה בלתי מסוייגת ב צ הרבסט, ומנסה בכל כוחו ללבות את המחלוקת הזו.

רק שבעקבות מכתב התמיכה שכתב מרן הרב עובדיה שליט"א, בצביקה כהן, נראה שהשערים נסגרו סופית בפני קריספל... כך שגם המתנה שהגיש לו צביקה הרבסט השבוע לא תסייע לו בכלל.

אני רוצה ללמד זכות על צביקה הרבסט שבעוורונו הוא לא רואה כיצד הוא מנוצל ע"י קריספל.

בכל מקרה, חלקים ניכרים מרגישים פגועים ונבגדים עד למאוד, ממהלכו של הרבסט, כך שמסתבר שהוא סיים עם סיכוייו הפוליטיים בעיר.

יש מאבד עולמו בשעה אחת...

תוקן על ידי - יאיר77 - 25/04/2004 1:22:21

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2004 01:27 לינק ישיר 

יאיר- כל מילה זהב. ולכל המתענינים הספקנים וכו' צפו להפתעות! הרב שטינמן יפרסם בעז"ה השבוע את עמדתו הברורה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > למה ברח צ. הרבסט מהעיר????
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext