בית פורומים אחרדים-אלעד

חה"כ מאיר פורוש בדיונים סוערים באלעד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/4/2004 23:48 לינק ישיר 

דישדושים
אין לי כלום נגד החסידים
והלוואי שעירינו תזכה למספרים
כאלה ואף יותר, אך בנתיים
אתה מדשדש במקום...

אגב ספר הבוחרים של אלעד
סגור על קצת יותר מ 8000
בוחרים...
כך דווח אך עדיין אי אפשר
לדעת סופית...

בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2004 23:56 לינק ישיר 

המעוררים.

תודה על הנתונים המסודרים.

אלא שאף אחד לא תחייב שהרשימה נכונה ומדוייקת!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2004 00:01 לינק ישיר 

סלבודקא יקירי!

אלו נתונים שלא אני אספתי, אלא מרשימות מדויקות שנאספו מראשי הקהילות החסידים, והותאמו לספר הבוחרים שהתקבל ממשרד הפנים, נכון לסוף חודש ניסן (אגב, הווא עדיין יכול להתעדכן מתושבי ירושלים, מודיעין וחיפה).

אני מאמין שהחסידים לא ישקרו את עצמם כעת, כי את התוצאות הם יראו בקלפי, ולא ינחמו את עצמם בניחומי הבל של קולות מדומים אשר יחזרו אליהם כבומרנג ביום הבחירות, לכן נראים הדברים האמת!

אם תרצה תקבלם, לא תרצה תקבל נתונים מדוקיים יותר בקלפי ביום פקודה בעוד כחמשה חודשים.

תוקן על ידי - המעורריםyt - 29/04/2004 0:11:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2004 00:01 לינק ישיר 

הרשימה לא מתקרבת לדיוק.......

בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2004 00:07 לינק ישיר 

בן תיירא.
תפסיק להצחיק אותנו עם ה"מבינות" שלך!

אם לא נראה לך שצאנז מגיעה לנתונים דלעיל קרי 20 משפחות, אתה צריך אשפוז דחוף, הם הקהילה הכי גדולה אחרי ויזניץ כשבעים משפחות...

אבל, טוב מאד שכך כתבת, לפחות הראת כמה אתה יודע על המספרים המדויקים של החסידים בעיר...

פעם הבאה כשאתה לא יודע אל תכתוב!!!!!

עיין בניק של המעוררים שם הוא פירט בצורה ענינית ונכונה את פילוח קהילות החסידים בעיר, אפילו שהוא שכח את טשערנוביל עם 30 משפחות, לא נורא כל אדם שוכח משהוא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2004 00:19 לינק ישיר 

בקשר לצאנז הצדק עם קלם, יש לי שכנים חסידים של צאנז, בשכונת חפציבה ב', והנתונים של 60 מתקרבים להיות מדויקים. כך שנראה שבאמת הבן תיירא לא כל כך דייק במספרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2004 00:23 לינק ישיר 

אם המספרים שהביאו פה, הם נכונים, למה באמת גבירר מסלונים נבחר לנציג שלומי אמונים, ולא אחד מהחסידויות היותר גדולות?

ובכלל, שאלה כללית האם הבחירה של החסידים היא בין אנשי מקצוע טובים, או לפי כמות ה"בשר" (-סליחה על הביטוי) שכל חסידות מונה?
יתירה מזו, מה מצב היחסים בין חסידות לחסידות (האם אחת תפרגן לחברתה, שהנציגות תגיעה ממנה, ולא כל אחד ידרוש את כל העוגה?)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2004 01:13 לינק ישיר 

שכטר,

השאלה השנייה שלך עונה על הראשונה. גבירר נבחר מכיון שהוא מתאים יותר, למרות שיש חסידויות גדולות יותר.

אבל תהיה גם חלוקה לפי "בשר". מכיון שלפי המדובר החסידים יקבלו שני מקומות מתוך הארבעה הריאליים של "ביחד" (או שירוצו ברשימה נפרדת שתקבל בוודאות שני מנדטים), יישמר המקום החסידי השני לויז'ניץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2004 02:52 לינק ישיר 

חה"כ מאיר פורוש עזב ברגעים אלה את העיר בפנים נזופות לאחר שבפעם השנייה בשבוע האחרון ניסה לגבש את כל הקהילות החסידים סביב מועמד מוסכם אך משימה זו לא בוצעה על ידיו , במהלך הפגישה ניסה פורוש רבות לשכנע ולהשפיע על הנציגים שיסכימו על גבירר כמועמד מטעם שלומי אמונים אבל אחדים מנעו זאת בכל תוקף ולבסוף סוכם סופית כי בימים הקרובים יתקיים כמין הצבעה בין כל החסידיות ואז יוכרע על מועמד מוסכם מטעם כולם.

לגבי חסידות צאנז אני לא בדקתי במספרים אם היא החסידות השנייה בגודלה בעיר אבל אני בטוח שהיא מהחסידיות הגדולות ויש רבים כאלה בעיר ובאמת הגיע הזמן שיעריכו ויכבדו את החסידים בעיר שהם קבוצה מכובדת מאוד(3000 איש לא בא ברגל)

ושלא כל אחד יבוא ויאסוף לי נתונים במדוייק כמה חסידים רשומים יש בעיר כי את זה כמו כל החברים הנחמדים שכתבו פה נוכל אני ואתם לראות רק בעוד חמישה חודשים בקלפי

ולבן תיירא נסחפת עם זלזולך לחסידים על הרשימה הדלילה שנראת כאילו רשמת פרוייקט של שתי בנינים מהעיר נראה אם היו מתוכחים פה כמה בני תיירעס יש בעיר כמה היית אומר? אני רק מקווה שלא היית חורג ממספר תושבי העיר

ולסיום לחרדי חרד בנושא מרמורשטיין אני אוחז בדעה אחת כמוך וגם אני לא מחסידיו של מר קריספל שלא תבין אותי לא נכון רק ציטתתי מדבריו של מרמורשטיין - ההוא נוכל לא קטן

ושאלת המליון דולר זה למי יצביעו החסידים?!?!?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2004 11:21 לינק ישיר 

יוסי כהן מנכ"ל קהל חסידים הוא המועמד האולטמיטבי להיות נציגם של החסידים בעיר! בואו ונערוך משאל עם מי בעד ומי בנגד! נא להצביע בבקשה בעד- נגד-

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2004 13:04 לינק ישיר 

בדיחה נחמדה אבל זה לא מתאים להבוקר יש דברים יותר מענינים עכשיו , יוסי כהן חוץ מזה שהוא יודע למכור דירות אצל פיקסלר ולעשות קצת רעש בעיר אם הרב וואזנר לא נראה לי שהוא מתמצה בעוד תפקיד ולכן אני לא מאמין שפורוש ואנשיו קבעו על יוסי כהן

הגיע הזמן שלאחר כל כך הרבה טעיות שעשו בעיר יעשו צעד אחד נכון ובמידה ויריצו את כהן למועצת העיר יירשם פעילות זו כעוד אחד ממאות הטעיות שבוצעו בעיר.

ושלא תבין אותי לא נכון אין לי שום דבר נגד כהן אבל מה לעשות שהוא לא מתאים לכהן כחבר מועצת העיר אי אפשר ללכת נגד המציעות נקודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2004 13:27 לינק ישיר 

מי יכול להסביר למה פרוש דוחף כ"כ לכיוונו של גבירר ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2004 15:53 לינק ישיר 

לידיעת כולם, העסק על גבירר לא כל כך סגור.
צאנז רוצים להרית את דובי רובין מזוגלובק להיות נציגם בראשות, הכל עדיין פתוח, אבל אלו העובדות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2004 16:44 לינק ישיר 

פורוש מריץ דווקא את גבירר היות וגבירר אחד מהפעילים היחידים בעיר שלא הצליח לצבור לעצמו שונאים וזה יכול להירשם כהיסטוריה באלעד "פעיל בלי שונאים" אפילו סלמון משטפנשט שלא תושב העיר ורק מגיע פעם בשבועיים שלש הצליח כבר לצבור כמה שונאים או ליתר דיוק קנאים(קרן זווית וחבורתו)וזה הסיבה שפורוש נדלק עליו שהוא המתאים ביותר.

ולשכטר 2004
האם אתה מתכוון לדובי רובין החתן של יצחק ברס ואחיו של ברוך רובין מזק"א? אם כן זה דווקא מתאים אבל הוא צריך לחפש מחליף לזוגלובק , וחוץ מזה תמסור לו שחבר מועצה לא יכול להסתובב עם משאית אלא מינימום שבמנימום פיאט מולטיפלה-חזי או מיצובישי-צורי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2004 17:30 לינק ישיר 

דשדושים - נהפוך הוא !!

כמה שיותר אנשים עם "משאיות" ושכמותם במועצה כן ייטב .

עדיפים אנשי מעשה על פני עסקנים משועממים !!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > חה"כ מאיר פורוש בדיונים סוערים באלעד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.