|
|
| נשלח ב-7/6/2004 23:34 |
|
| |
אתה אוהב להעתיק כתבות?
לפחות תכתוב מהיכן אתה מעתיק.....
ולמי שמתעניין כן, ראיתי את המשחק אך הייתי צריך להרחיק מהעיר.......
הרוצה לחטוא, ילבש שחורים וילך לעיר אחרת...
בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2004 00:08 |
|
| |
תם ונשלם.
להת' בעונה הבאה,
ב"שפע" כמובן...
________________________________________________________________________________________________
מכבי שפע תל אביב
__________________________________________________________________________________________________
נ.ב.
ישנו שחקן עבר בשם דורון "שפע",
שהיה בשעתו קלע חוץ מהטובים בארץ,
כמדומני שהוא שיחק בהפ' י-ם.
מה דעתכם להזמינו, בעונה הבאה, כאורח כבוד?
ל"שפע" כמובן...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2004 07:53 |
|
| |
סיכום:
44 עם הפנים לעתיד. בלות'נטאל: רוצה לחשוב. בלאט: שההנהלה תפנה קודם לפיני. שאראס: עונה מדהימה - ביולי אקבל החלטה.
מכבי ת"א חוגגת עוד תואר. כולם יישארו בעונה הבאה?
מאת ערן ויצמן 07/06/2004
כצפוי, השמפניות נשפכו והרשתות נגזרו הערב (שני) בהיכל "נוקיה", אחרי שמכבי ת"א הביסה 85:103 את הפועל ת"א וחגגה אליפות 44 בתולדותיה.
אבל אחרי הנפת צלחת האליפות וגזירת הרשתות המסורתית, בקבוצת הכדורסל הטובה באירופה כבר חושבים על העונה הבאה, עם לא מעט סימני שאלה: האם פיני גרשון (שגם הערב שמר על שתיקה) ימשיך כמאמן הקבוצה, האם שרונאס יאסיקביצ'יוס ודייויד בלו'תנטל יישארו או יילכו לנ.ב.א, האם יוארך חוזהו של דריק שארפ?
היו"ר שמעון מזרחי, שהתכבד גם הוא בגזירת הרשתות ואף זכה למקלחת של בקבוקי מים מדיון תומאס, אמר לגבי מה שמצפה: "נתרכז, נשב, אני בטוח שתוך חודש-חודשיים נדע מי יהיה הצוות המקצועי, מי השחקנים. קצת סבלנות והכל יתבהר".
עוזר המאמן, דייויד בלאט, שעשוי להפוך למאמן ראשי, אמר: "היתה לנו עונה גדולה, אנחנו צוות מנצח – המאמנים, השחקנים וההנהלה. מדובר באנשים עם המון כישרון ורצון ובלי יותר מדי אגו. זו הסיבה שאנחנו מצליחים. אנחנו הכי טובים באירופה, היה נפלא להיות כאן".
"אני עוד לא יודע מה יהיה איתי בעונה הבאה", הוסיף בלאט. "ראוי שההנהלה תפנה קודם לפיני, תשאל מה הוא רוצה לעשות ומה הם רוצים לעשות. בשבועיים הקרובים נצטרך לחשוב טוב-טוב. אני כבר חמש שנים במכבי ת"א ואני רוצה להאמין שנתתי טיפ טיפה לקבוצה. זו לא החלטה פשוטה לעזוב קבוצה כזאת".
שאראס: "היתה עונה מדהימה"
יאסיקביצ'יוס: "מרגיש טוב, היתה עונה מדהימה. עונה מושלמת - אנחנו הקבוצה היחידה שיכולה להגיד את זה. זכינו בכל התארים לעיני האוהדים של מכבי וזה מדהים. ללא ספק מכבי זו אחת הקבוצות ההתקפה הכי טובות ששיחקתי בהן ואולי קבוצת ההתקפה הכי טובה שיש. היה כיף לשחק באווירה הפנטסטית הזו.
באמת היתה הערב בהיכל אווירה יוצאת מן הכלל. זהו אחד המקומות שהכי נהניתי לשחק בהם. עשינו מאמץ קבוצתי אדיר, ההרגשה היא מדהימה. כשיבוא יולי אני אחליט, לא אכפת לי להישאר במכבי ת"א. כרגע אני רוצה לחגוג עם החברים שלי".
בלות'נטאל: "ההרגשה נפלאה. זכינו בכל תואר העונה. אנחנו אלופי אירופה והוכחנו זאת לכל האורך. כולם תרמו, כולם נתנו מעצמם. אני מאמין שאם נישאר בהרכב הזה בעונה הבאה אז נזכה שוב בכל התארים. אני לא יכול לדבר על העונה הבאה, אני רוצה לנוח, לחשוב מעט ולראות מה יהיה בהמשך אבל אני מאושר".
דריק שארפ, שגם לו אין חוזה לעונה הבאה, היה נרגש ואמר: "היה נפלא, מדהים - אין מה להגיד. אני לא יודע איפה אהיה בעונה הבאה, אבל צריך לשאול את שמעון ואת מוני. אני רוצה להיות במכבי ת"א, זה יוחלט בקיץ.
"אני כבר לא זוכר איזה תואר זה שלי במכבי, אבל ההרגשה היא טובה כמו בכל זכייה. אנחנו קבוצה מיוחדת במינה. כיף להיות חלק מהאירגון הזה. זו הקבוצה הכי גדולה שהייתה אי פעם במכבי מלמעלה עד למטה".
הקפטן גור שלף: "השנה אני הקפטן הכי מניף באירופה. היתה לנו שנה מאוד קשה, עבדנו קשה ואת כל מה שקיבלנו אנחנו שמחים להניף. אנחנו עבדנו ורצנו ועוד כל מיני דברים ואלו הפרסים שלנו. העונה התואר מרגש יותר, היתה לנו חבורה של חבר'ה טובים נחמדים ואוהבים והתוצאות מדברות בעד עצמן.
"אפילו שלא שיחקתי הרבה אני מרגיש שאני חלק מההצלחה. גם בלות'נטאל ודיון ודריק, כולם עשו הכל. יש המון שחקנים שיכולים לפתוח בחמישייה. נכון שיש שחקנים מובילים, אבל כולם תרמו. ההרגשה להביא עוד צלחת היא נהדרת, במיוחד שאני לוקח כל פעם מישהו אחר איתי. כרגע אני לא יודע לגבי אופציות אחרות, יש לי חוזה לשנה הבאה".
אנתוני פארקר, שימשיך עונה נוספת בצהוב: "אנחנו מתרגשים. היתה לנו שנה מעולה וזו דרך טובה לסיים אותה. יש לנו מאמן ושחקנים טובים ואנו מאושרים. לכל הצוות היה סוף טוב לעונה. החוזק שלנו הוא שתמיד היו לנו שחקנים שיסחבו כשהיינו צריכים. בעונה הבאה ננסה לזכות ביורוליג שוב, שמעתי שלא עשו את זה הרבה זמן. זה יהיה קשה להגיע שוב לפיינל-פור, אבל ננסה לעשות זאת".
אנתוני פארקר: "בעונה הבאה ננסה לזכות ביורוליג שוב, שמעתי שמזמן לא עשו זאת"
ניקולה וויצ'יץ': "זו הייתה העונה הכי טובה שהיתה יכולה להיות. לקחנו את כל הגביעים והצלחנו בכל מה שרצינו. מה יכול להיות יותר טוב? אני מקווה שנחזור על זה בשנה הבאה ובכל שנה. אני עדיין לא יודע מה יהיה לגבי הנ.ב.א".
דיון תומאס: "הרגשה מדהימה. סיפרו לי על חגיגות האליפות, אבל לא תיארתי לעצמי שזה יהיה ככה. אני מקווה שגם בעתיד זה יהיה ככה, אבל עכשיו הזמן לנוח מהעונה הקשה שהייתה לנו. אני מאושר. יש לי עוד טבעת לארון".
טל בורשטיין: "עונה באמת מדהימה. אנחנו שמחים שהיא נגמרה ככה. לבקש יותר ממה שעשינו השנה אי אפשר. אנחנו רוצים לעשות אותו הדבר בשנה הבאה ולשמור על יציבות. מה שחשוב בשורה התחתונה זה שהשגנו את כל המטרות שלנו".
תגובות
--------------------------------------------------------------------------------
שמשון השועל: שועלים זה אנחנו יש לי בת קטנה היא חבשה אדום אז הבאתי לה כאפה וזרקתי לה את הבימבה על הראש... s
שו שו שועלים: קדימה מכבי תספקי סיבה למושפעות שלנו אנחנו שועלים הברזתי מהחתונה של חמותי כדי לבוא לראות את המשחק,קדימה שועלים... s
שועלים: אנחנו השועלים אנשים בני 40 בלי חיים שמחפשים תשומת לב,אנחנו לא אוהבים אדום אבל אנחנו לא יכולים להתווכח עם עובדה פיזיולגית שהדם שלנו... s
השועל לעתיד: אחים שלי סתכלו תשעה,עכשיו חזרתי מגני התערוכה איזה חגיגה הייתה שמה משהו חבלז,11 וחצי אוהדים שמחים עד הגג,מכבי אלופה,בדרך ראינו חתול...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2004 07:56 |
|
| |
נוברדוק,
כולי תקוה שעד לעונה הבאה, תלמד איך עושים "העתק-הדבק" כראוי, לצד קרדיט מינימלי למקום ממנו העתקת את הכתבה...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2004 10:13 |
|
| |
מישהו אולי יכול להסביר לי מה בדיוק מעניין לחזות בדבר ידוע מראש ?
הרי העובדה שמכבי אלופים זה דבר ברור , לא ?
מילא אם היה איזשהו סיכוי או לחלופין אם היתה איכות , אבל ברור לכולם שגם סיכוי אין וגם איכות אין, אז למה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2004 12:00 |
|
| |
בן_תיירה,
כדורגל גם מעניין אותך ?
או רק כדורסל ?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2004 12:13 |
|
| |
רבנו
התקווה היא שתקום ליגה ארופאית, והקבוצות לא ישחקו בליגה
המקומית (ליגה בדומה לn.b.a),
כך תהיה תחרות בארץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2004 13:01 |
|
| |
איזה קבוצות ?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2004 19:38 |
|
| |
אני הולך היום ל"שפע"!!!!
זינדין זידאן נגד בקהאם...
צרפת נגד אנגליה!
יהיה שמייח!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2004 22:54 |
|
| |
חבל.............
שני ה"דייוידים" עוזבים את מכבי.
גם בלאט וגם בלותנטאל...
והכי עצוב ששארס מתרחק יותר ויותר ממכבי.
כבר לא יהיה מעניין ללכת לשפע.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2004 23:02 |
|
| |
בן_תיירה,
לפי דעתך, מה יהיה עם מכבי 'שפע' תל אביב השנה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2004 14:36 |
|
| |
אכן על פניו נראה כי שארס שוב מתקרב למכבי.
השאלה הגדולה היא האם יקבל את הכבוד שלו אחרי הדפיקות לב שהוא עשה לאוהדים ולצוות ההנהלה... ולי!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2004 14:45 |
|
| |
בן תיירה יקירי,
בספורט, כמו בכל תחום מתחומי החיים, לא "מקבלים" כבוד, אלא "לוקחים"...
(ואל תיתן ל"משגיחים" למיניהם, לעבוד עליך...)
אם שארונאס, ימשיך להציג בהיכל יד אליהו/נוקיה/שפע, את להטוטי הכדורסל המרתקים ביבשת, הוא "ייקח" את "כבוד ההיכל" ובגדול!!!
|
|
|
|