למה המודיע מתעלם מנפגעי קלאב הוטל ?
למישהו יש ניחוש למה המודיע מתעלם ולא כתב מילה על הסיפור של קלאב הוטל והתביעה של החרדים נגדם?
לינק לפורום ח"ח (שירות לקוראים)
http://masoret.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=915710&whichpage=1
הודעה של קוראכפיתי -
למה העתונים החרדים (כנראה) לא כותבים על הסיפור הזה?
בשבוע שעבר הוגשה תביעה לבית המשפט בתל אביב ע"י בעלי דירות נופש במלון קלאב הוטל באילת. לצערי משפחתי ג"כ בתביעה הזאת. בינתיים לא ראיתי שאף עתון חרדי כתב על זה. אולי היה היום באחד השבועונים. מישהו יכול לעדכן אותי אם היה?
הבטיחו לנו דירת נופש באילת עם כל הנוחיות וכל השירותים לחרדים, עבדו עלינו והפסדנו המון כסף. (אגב זה לא אני אישית אלא ההורים שלי)
אם יש פה עתונאים, זה יכול לעזור אם יפרסמו כתבות. הבטיחו לנו בכמה עתונים שהסוף שבוע הזה יפרסמו אבל בינתים לא כתבו כלום רק בגלובס היה.
אף אחד לא ראה בשבועונים היום או אתמול?
הודעה של טוב5
קורא
הנה נ. קצין שמעה אותך. ביתד השבוע, עמודים 32-33 יש לך משהו עבורך. מהר מהר לך לקנות או לקרוא את השכנים.
אולי תספר לנו כיצד אתה ואישתך לא עמדתם בפיתוי וקניתם את ההצעה יחד עם עוד 40 רוכשים?
תוקן על ידי - טוב5 - 30/04/2004 7:27:34
הודעה של אורחת1
טוב,
לא יודעת מה עובר עליך, אבל מקריאות של כמה תגובות שלך בבוקר זה, נראה לי שאתה קצת... איך לומר בעדינות? עצבני-ציני...
חבל.
אם היית קורא טוב, כפי כינוייך, היית מבין שלא הוא קנה וגם לא אשתו, אלא הוריו. אין למוכרים שום בעיה לעבוד על כל מי שצריך בעניינים אלו, והם - אגב - היחידים היכולים להרוויח מכך.
הרוכשים דירות נופש אינם עושים זאת לשם רווח אלא לשם מנוחה. מנוחת הנפש ומנוחת הגוף לפעמים גם.
אם חסרים לך פרטים לגבי חבילות נופש של שבוע בקלאבים - אתה מוזמן לברר. ללא עקיצות וציניות...
מצטערת אם קצת גלשתי.
כל טוב
הודעה של קוראכפיתי
תודה רבה לכם על העדכון. לא התאכזבתי
טוב, כמו שכתבתי זה ההורים שלי ולא אני
פשוט כי לי אין אלפים דולארים להשקיע. אני לא יודע למה אתה צוחק מאלה שנפלו אבל תדע לך שבירושלים המון אנשים נפלו . יש אדמו"ר מפורסם שקנה שם כמה דירות נופש , יש גם מו"ץ אחד וכמה רבנים. עבדו על כולם שאיך שיגמרו לבנות את המלון הערך של הדירה עולה פי 3 וזה יותר טוב מכל השקעה אחרת. להורים שלי יש שכן שלקח הלואות בבנק כדי לקנות את הדירה שאח"כ הבטיחו לו שיוכל למכור אותה במחיר שיוכל לקנות כמעט דירה לילדים שלו.
הודעה של יענקלהפופ
לא מתאים להמודיע לא לכתוב
הקליינטים של קלאב הוטל שקנו שם דירת נופש יותר מתאימים להיות קוראי המודיע
 |
|
|