א ליידיגע באקס, אדער פיל מיט שייטלעך? === אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
* === אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
נאכן ארעסטירן די יונגעלייט, === אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
דער עולם לויפט אהער / אהין, אזוי ווי פרעה אין מצרים === אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
נו, וואס טוט מען יעצט? וואַטס נעקסט === אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
די חבר'ה געבן נישט אויף === אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
דאס איז שוין נאכן ארעסטירן, און נאכן פארלעשן 5-6 מאל ביי די טריי ענגל קעגן איבער סאטמאר באָטשער === אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
ווידאו קליפס וועט זיין לכאורה סוף וואך אויפן X-DRIVE א לינק וועט צוגעשטעלט ווערן. === אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
מ'נעמט אוועק די פארברענטע שייטלעך, באט ער ווייסט נישט אז באלד קומען נאך ווייבער מיט די שייטלעך זייערע === אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place