|
|
| נשלח ב-2/6/2004 21:37 |
|
| |
עידכון ממש ברגעים אלו נכנסו לאתר שלשה מסמרים שנועדו לתקוע את המשקוף בחדר הלבשה של העובדים ההתרגשות באתר מורגשת ולא היה ניתן לדבר אפילו עם צ לנדאו ולא עם י ריסנר
מקורות יודעי דבר מדווחים שכל זה כלום לעומת מחר שאז תובל לאתר אחר כבוד מנורה אמיתית של 60 וואט שתאיר לעוסקים במלאכת הקודש אשר עושים ימים כלילות והכל שלא על מנת לקבל פרס
תוקן על ידי - נושא_ונותן - 02/06/2004 21:41:12
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2004 21:53 |
|
| |
פש...............
לא יאומן כי יסופר!
בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2004 07:38 |
|
| |
אני בהלם...
ישנו משקוף בחדר ההלבשה של העובדים ואנו, חברי הפורום, לא דווחנו על כך?.?.?
יפוטר צ לנדאו, היחצ"ן הכושל ומיד!!!
-------------
עידכון חם מהשטח:
מביתו של רייסנר נמסר זה עתה, כי העגורן שהוצב באתר, יפונה הערב, לאחר סיומה המורכב של מלאכת הנחתת שלושת המסמרים באתר.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2004 13:59 |
|
| |
מה יש לכם מריינר האנלפבית? נראה אותו מצליח בפרוייקטים שלו ואז נדבר מי הוא בכלל, יש לו קבלות באיזה שהוא תחום, הוא עשה משהו בחייו עד היום חוץ מלפטפט עם החבר'ה בשבת בבוקר, אם כן שיציג אותם קבל עם ועדה, אם לא, שיעשה משהו בחיים לפני שהוא רץ למישרה ציבורית.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2004 16:22 |
|
| |
הגרשז,
תבדוק לפני שאתה מדבר !
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2004 17:52 |
|
| |
צי'קו יקירי !
הנה אנו נפגשים שוב ....
ושוב כבודו מגן על מר יקי רייסנר , האם אתה יקי רייסנר ?אלו דברים ממה שאמר הגרשז צריכים בדיקה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2004 18:36 |
|
| |
יצר, אני עוד אחשוב שאתה עוקב אחרי ...
ולשאלתך,
1. אני לא יקי רייסנר.
2. אני מכיר אותו טוב ויש לי את המסנג'ר שלו - מה שמאפשר לי לקבל ממנו אינפורמציה.
3. מאחר והגרשז תקף באופן אישי את יקי רייסנר בדברי הבל אני לא רואה טעם בתגובה מפורטת לדבריו, אם אתה רוצה לקבל פרטים על יקי אתה מוזמן לשאול מה שאתה רוצה ואני אשמח להגיב לפי מיטב ידיעתי ו\או לפי מה שאני אשאל אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2004 19:07 |
|
| |
מה שהתכוון הגרשז שיקי רייסנר עם כל הכבוד "ויש כבוד" , הנו בחור צעיר ועדיין לא רכש מספיק ניסיון בתחומי העיר . מה לא הגיוני בזה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2004 19:13 |
|
| |
תריבו ילדים, תריבו.
מה ששכחתם שהאשכול הזה הוא לא בעניני בחירות כלל,
אלא מעקב אחר הפרוייקט היוקרתי "אחוזת שיר"...
לעניני בחירות יש את כל האשכולות סביב.
תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2004 19:13 |
|
| |
ראשית, הגרשז לא כתב על נסיון בעיר (קראתי שוב כדי להיות בטוח) אלה דיבר כללית .
שנית, יקי אכן צעיר יחסית אך נמצא בתחום הבניה כבר מספיק זמן כדי שאפשר יהיה לראות שיש לו קבלות בתחומו.
שלישית, כמו שאמרתי אין לי שום בעיה לענות לעניין כל זמן שלא מדובר על התקפה לשם התקפה כמו שעשה הגרשז.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2004 19:19 |
|
| |
בן כמה הוא שאתה אומר שיש לו מספיק ניסיון בענף הבניין ?
ולצ. לנדאו : שים לב לחיבור שבין אחוזת שיר לנושא הבחירות באלעד ...
בכלל יש לי הרגשה שכל העניין של רייסנר בקטע של הבחירות הוא בשביל קידום מכירות לפרויקטים של צ. לנדאו באלעד .
אני טועה ?
אנשים אומרים : מי זה יקי רייסנר ? ועונים להם: ההוא מצ. לנדאו שבונים את אחוזת שיר וכו' וכו' . וכך בעצם הוא מרוויח פרסום לחברה . ואם גם יצליח להכנס למועצה מה טוב ומה נעים ....
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2004 19:31 |
|
| |
ושוב על ראשון ראשון וגו'
1. יקי רייסנר בן 25
2. הוא בענף הבניין כ - 5 שנים
3. כן, אתה טועה.
אכן זה באמת עושה לו פרסומת ( אגב יש לו עוד כמה פרויקטים באלעד שהוא מבצע עבור יזמים אחרים) אבל מי שמכיר את יקי יודע שהוא מאוד מאוד מתעניין בעשייה ציבורית בלי קשר לעבודתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2004 17:01 |
|
| |
ראיתי השבת באחד מהעלונים שמחלקים בבית כנסת את המשפט הבא :
"אוהבים אותך אלעד בוחרים אחוזת שיר"
מישהו יכול להסביר לי את משמעות המשפט ואת הקשר שלו לפרויקט ?
אני יודע שזה בא בהמשך למשפט שאמרו מתנגדי תוכנית ההתנתקות נגד שרון, אך מה הקשר של זה לפרויקט אחוזת שיר ?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2004 15:07 |
|
| |
מה חדש בפרויקט המדובר ביותר באלעד לציבור הדתי לאומי ?
|
|
|
|
|