|
|
| נשלח ב-8/6/2004 15:52 |
|
| |
אשתי ביררה ונמכרו כל הדירות 3,4.5,5 חדרים . נותרו רק דירות 4 חדרים והם מקשים מאוד בהרשמה .
אין מכירה לדתיים "מודרניים" , רק לבעלי כיפות סרוגות צעירים .
מי הם חושבים שהם ?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2004 15:59 |
|
| |
קריספי,
1. אם זה לד"ל - למה שימכרו לחרדים מודרניים ?
2. דירת חמישה חדרים דווקא נשאר (ביררתי בשבילי) אבל היא יקרה .
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2004 16:00 |
|
| |
קריספי שלום !
ברוכים הבאים לכתיבתך בפורום הזה .
אתה ניק חדש בשם ישן או חבר חדש ?
ולעצם העניין ! חברת "צ. לנדאו" רכשה כבר את שמה הטוב באלעד והיא אכן מתנהגת כמו "מלכת השכונה" . אני מקווה שזה לא יפגע בהם אלא יחזק עוד את מעמדם .
אין ספק שהם קבעו סטנדרט חדש בעיר ורואים ששאר החברות העלו ושיפרו מאוד את הסטנדרטים שלהם בעקבות התחרות .
ואם אפשר לשאול את צ'יקו (שהוא כנראה מקורב) , האם מי שאחראי להצלחה שלהם (בינתיים) זה יקי רייסנר או שכך מתנהלת החברה שלהם מאז ומתמיד ויקי עלה על הגל הזה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2004 16:16 |
|
| |
יצר,
כמו שכתבתי אני בשמחה אענה.
יקי רייסנר הצטרף לצ. לנדאו לפני כ-5 שנים.
באותה תקופה צ.לנדאו היו הרבה יותר קטנים.
אי אפשר לזקוף רק ליקי רייסנר את הצלחתה של החברה בשנים האחרונות אבל בהחלט יש לו חלק מכובד בהצלחה זו, וההתקדמות שלו בחברה רק מוכיחה זאת.
בהקשר שלנו 'אחוזת שיר' הינו פרויקט יוצא דופן מאחר ושלא כמו בשאר הפרויקטים שצ. לנדאו מבצעים, כאן צ. לנדאו גם יזמים וכל הניהול בפועל של הפרויקט מונח על כתפי יקי רייסנר - מה שאומר - הצלחתו של הפרויקט תהווה הצלחה אישית של יקי רייסנר.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2004 16:20 |
|
| |
אגב, לכל החרדים שמעוניינים לקנות בצ. לנדאו - אמנם 'אחוזת שיר' היא לד"ל אבל, 'גינות שיר' זה רק לחרדים וזה גם של צ. לנדאו.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2004 17:10 |
|
| |
"גינות שיר"?.?.?
כוונתך ל"שלט", במיתחם שבחילת רח' בן זכאי (מול בתי הספר)?
האם שני הפרוייקטים, מקבילים, מבחינת הלו"ז של מועדי מסירת הדירות וכדו'?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2004 17:51 |
|
| |
לא.
זמן המסירה של 'גינות' שלושה חודשים לאחר 'אחוזת'.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2004 13:43 |
|
| |
שמעתי ש-90% מאחוזת שיר כבר נמכר.אם זה נכון זה הצלחה מדהימה של צ.לנדאו ויאקי רייסנר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2004 21:05 |
|
| |
שונא_ונותן,
מה קרה? לא התקבלת לסוכנות הדוגמנות כפי שביקשת אז אתה כועס וממורמר??? אתה פשוט לא פוטוגני וזה לא אישי.בכל אופן אני מאחל לך שבוע טוב!.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2004 21:17 |
|
| |
תידבק לשוני לחיכי אם ניסיתי פעם לעלות בדעתי להתקבל לדבר המגעיל הזה והדוחה של היודעי דבר שנקרא סוכנות דוגמנים לציבור החרדי
מה שאני יכול להבטיח לך שאני ורוב הציבור החרדי נראה הרבה יותר נורמלי מהדוגמנים שהצלחתם לגייס לקמפיין שעד היום בגללו אנשים לא אוכלים יופלה כי נתקע להם בגרון שרואים את "הדוגמנים" המהוללים שלך
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2004 21:28 |
|
| |
בדיוק בגלל בעייתך עם הלשון הדבוקה לא התקבלת לדוגמנות מתי תקבל את זה כעובדה? חפש פרנסה אחרת ויהי ה' בעזרך.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2004 23:57 |
|
| |
מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2004 14:41 |
|
| |
חדשות טריות ממחלקת הנדסה : "אחוזת שיר" קיבלו היתרי בנייה היום .
מי יודע האם עובדים שם ?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2004 14:44 |
|
| |
עובדים ? כבר יוצקים רצפה ראשונה .
|
|
|