בית פורומים עצור כאן חושבים

הצעת דרכים לשיפור הדיונים בפורום

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/8/2007 00:29 לינק ישיר 

מיימוני
בעקרון אני מסכים איתך שזה לא המקום הנכון לזרוק רגשות אבל אתה התיחסת בעיקר לסגנון הכתיבה ולאורכה ואני התכונתי יותר לתוכנה,אם תחזור לדוגמאות שהבאתי תבחין שאלו דוגמאות שהבעיתיות שלהם בפורום הוא לא הסגנון אלא התוכן.

ואם היה מותר לדבר פתוח מבלי ח"ו לפגוע אישית באף אחד הייתי מוסיף את הדברים הבאים.. "אני לא מבין איך הגעת לדרשה הארוכה הזאת, הנושא הוא מאוד פשוט, והוא שלדעתי ישנם אנשים שאינם מבטאים את מה שהם חשים על אף שהם כן חשים, כיוון שזה לא משתלב להם עם האינטלקט שלהם,אם הם לא היו מרגישים אז זה בסדר להתעלם אבל אני בטוח שגם השכלתניים מרגישים ולכן זה שהם לא מבטאים זאת זה רק בגלל שהרמה הרגשית לא מפותחת אצלהם כמו הרמה השכלית ולא נעים להם שיבחינו בפער הזה.."

נ.ב הדברים בשום אופן לא מכוונים למע"כ המיימוני,שהוא משכבר הימים ידוע ומפורם בכל מידה נכונה,אולם הסכמתו לדברים מאוד חשובה בשביל לקבל מהלך כאן בפורום..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2007 00:33 לינק ישיר 

לדעתי העניה, הפורום שומר על רמה מסויימת, מאוזנת ושווה מזה אמצע שנת 2004 ועד זמננו. באותה תקופה בערך הגיע הפורום למצב בו כתבו בו כל סוגי הכותבים, בעלי כל סוגי העמדות, וליבונם של הנושאים בפורום זכה להארה מכל הכיוונים. מאז, אכן, כמעט ואין מצב לחדש הארה בנושא כלשהו. אפשר כמובן תמיד לחדד הארות שכבר נרמזו בקצרה.

אני רואה את מטרתו של הפורום בשלושת השנים האחרונות, מאז 2004, ובשנים הבאות, כמקום לימוד למי שמטבעו מחפש לשמוע דעות נוספות ומלומדות, ולהביע את דעותיו שלו, תחילה בהססנות, ובביטחון עצמי כאשר אלו תיהפכנה למלומדות. במשך כל התהליך הזה יכתוב המתלמד באינטנסיביות. תהליך זה הוא מתמשך - בין חצי שנה לשנתיים, ובסיומו הכותב כבר מבשיל בדעותיו, ועובר לארכיון הניקים המציצים ומעירים מפעם לפעם.

על הטוב יזכרו מיכי, אמשלום ובעלבעמיו, שלמרות שאין להם חלק בניהול, הרי הם מתמידים מזה שנים רבות ועוד רוחם הצעירה במותניהם. אינני רוצה להיכנס כרגע לניתוח אופי כתיבתם שיסביר את היותם חורגים מהתאוריה שלי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2007 11:30 לינק ישיר 

הפורום הזה בימי תפארתה וגדולתה,הושפע בשפע רב של  אשכולות, מאתגרים מעניינם מעוררי מחשבה ולימוד,
 אשר נכתבו בכשרון רב על ידי- ואני מזכיר רק את הכותבים אשר עמנו היום-
הרב מיימוני- משום מה ממעיט בלשון המעטה לכתוב. ווטו  מקצר, בוגי עליון ממזער ברמה המיקרונית, קלעמר- נאלם ולא נעלם עם השפנים. ועוד רבים אחרים וטובים שלא הזכרתי.
יואילו החכמים להקדיש יותר מזמנם וחיילם,ה קהל  צמא, תנו מים, ותראו איך הפורום ישתנה לטובה, לא קוסמטיקה- תוכן, ויש לכם הרבה רק תנו!!!!

מודה ועוזב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2007 12:15 לינק ישיר 

אכתוב את מה שלדעתי הוא אחד מן ה'בעיות' של הפורום:
אדם פותח אשכול מהסיבות הבאות:
1. יש לו 'נייעס' והוא רץ לחבר'ה.
2. סתם משעמם לו...
3. עוד סיבות...
4. הוא מעמיד תזה מסויימת לצורך עימית ע"מ לתת לה תוקף או לגלות טענות שוללות שעליהם לא חשב.
האשכול נפתח, הכותבים מביעים דיעות, אך אט אט האשכול סוטה לגמרי מהנושא שלו.
מצב זה גורם לכך שבעל האשכול מאבד ענין באשכולו, ונותן לו להתדרדר.
וכך כל הפורום מאבד מרמתו העיונית.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > הצעת דרכים לשיפור הדיונים בפורום
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.