| נשלח ב-2/6/2004 16:01 |
|
| |
הקרב על ראשות המועצה באלעד
כפי שמופיע היום בכתבה בקול העיר (עמוד 14)
הענין סגור !!!
לאחר שאלי ישי נפגש עם הרב שטיינמן בהוראתו של הרב עובדיה, הרב שטיינמן אכן אמר כי הוא תומך באחדות ובשלום, ולאחר שהר"ש בעדני היה נחרץ ביותר, ואמר שצביקה כהן יהיה מועמד ש"ס בבחירות,
נראה לומר בעדינות יתירה, שצוריק יכול להתחיל להתפנות יותר ולהתעסק בבעיותיו המשפטיים......
מה שפורסם שממתינים לסיכום עם אגו"י, נראה לומר שהכל זה רק בשביל לנסות להרויח כמה שיותר במועצה,
וכפי שכבר אמר לי אישית הרב מאיר פרוש, באחד מביקוריו האחרונים בעיר, המשחק כבר מכור, ועכשיו שאלת השאלות היא, כמה נצליח אנחנו החסידים לסחוט מהר' גרוסמן ושותפיו.
אמר לי פעם יהודי פוליטיקאי חכם, יש לנו כאן בעיר שני אנשים פוליטיקאים ממדרגה ראשונה, חכמים ממעלה ראשונה, שאם היו הם משתיכים לאותה הקבוצה, אף אחד לא היה יכול להם.
וכשהם נלחמים זה בזה, מנצח רק מי שהכח בידו, אבל זה לא אומר כלל ועיקר שהשני לא מחכה לו באיזו-שהוא מקום בפינה.
הר' גרוסמן הוכיח, שהכח זה כח, אבל זה לא המילה האחרונה, הוא חיכה כמה שנים טובות, אפי' סבל רבות מהפוליטיקאי השני, אבל חיכה חיכה חיכה עד ששששש.... בוםםם...
ואז הצליח ללמד את צורי הקטן ביה"ס בפוליטיקה...
והיום אנו עומדים היכן שאתם רואים.
צוחק מי שצוחק אחרון...
את כל הקומבינה הזו עם הרב עובדיה, עשה גרוסמן בשקט בשקט, בלי שאף אחד ירגיש, ביחד עם אלי ישי, שמאוד חולה על אריה דרעי מחמד עינו, שצוריאל קריספל היה כידוע נהגו. בשקט בשקט בלי לערב את הר' שטינמן פשוט קבע עובדות בשטח . . . פוליטיקאי או לא פוליטיקאי אהה...???
ומבלי להיכנס לפוליטיקה, כן הרב גרוסמן, לא הרב גרוסמן, לא נראה לכם שהוא גדול אההה...
ולאילו המאוכזבים, לא נורא אתם מוזמנים להצטרף יחד איתי לעכו העתיקה שם ברקע של הגלים השקטים, יחד עם כל אחינו הטובים הגרים שם נצליח לחיות טוב יותר,
ואולי יום אחד, שבית המשפט יגיד את דברו לצורי מחמדנו, ויוביל אותו אחר כבוד, לבית הכלא הישן בעכו, נוכל אנו להיזכר בימים הטובים.
תוקן על ידי - נוברדוק00 - 02/06/2004 16:12:10
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2004 17:16 |
|
| |
מקורות נאמנים, גילו את אזני.
שכבר לפני חודשיים, אמר הרב עובדיה יוסף, בשיחה בארבעה עינים, לצביקה כהן, הענין סגור, ותפקידך העכשוי, הוא להרדים כמה שיותר את נושא הבחירות, כדי שלא לשחק לידיו של קריספל, ועל-כן כל מה שהיה בחודש האחרון, היה ס"ה הצגת השנה, כדי להנמיך כמה שיותר את טון הלחצים, מגדולי התורה של ש"ס.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2004 20:01 |
|
| |
נכון לעכשיו תביעת נחסידים מהרב גרוסמן היא כדלקמן:
הרי המועמד לראשות הוא איש שלכם כפי שהיטיב נוברדוק להסביר א"כ מ"מ ראש הראשות מגיע לחסידים!
ימים יגידו
אגב, מי יכול להסביר לנו מדוע דבר כה חשוב (שאלי ישי סגר את הנושא עם הרב שטינמן) אנו אמורים לדעת רק דרך עיתון "קול העיר" וד"ל
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2004 00:58 |
|
| |
ביתד עסוקים כנראה, בלאכול את הכובע לאחר פרשיית הפאות, וד"ל (הייתי מוכרח, ה-"וד"ל" הזה, זו הסיומת הרישמית כאן בפורום, לא?.?.?)
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 03/06/2004 1:03:41
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2004 01:53 |
|
| |
הסיבה שיתד לא התיחסו לנושא כלל.
הוא משום, שהרב שטיינמן רישמית לא אמר את דברו,
הוא ס"ה אמר שבשביל שלום חשוב שיעשו הכל.
וגם כל זה, זה רק לאחר שהפוליטיקאי הגדול מכולם, הצליח בצורה שקטה ביותר, לסגור את הכל לפני שהתחיל לצוץ כל נושא הבחירות באויר (החם, כבר אמרנו ?).
ולכן יאמר לי רבי ומורי כבוד מ ר נ ן ו ר ב נ ן, מה אתה מצפה, שהר' שטיינמן היום יגיד משהו אחר, כנגד כל הסיכוים, ? ? ? והרי כל זה, לא היה תוכניותיו המקוריים
של הרב שטיינמן.
וא"כ פשוט וברור שיתד לא יזכירו כלל ועיקר את כל נושא הרב שטיינמן/אלי ישי.
פוליטיקאי חכם... נקודה.
שומע לגדולים ??? אולי...
ותרשה לי ידידי, לשם שינוי להשתמש עם חתימתך.
וד"לללללל........
אגב. עם איזה פאה אשתך משתמשת.?
תוקן על ידי - נוברדוק00 - 03/06/2004 2:02:16
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2004 02:04 |
|
| |
ידידי,
מקדמא דנא, עוד לפני שעלתה בדעתך המחשבה האפיקורסית של התחברות לרשת, כבר אז, טען עבדך הדל, בפורמנו הקט, שעובדתית, צביקה כהן הוא ראש המועצה הבא, נקודה.
אלא מאי, ש"השפה הרפה" ויחסם העויין בעליל של מרנן ורבנן (האורגינליים...) כלפי המרקחת הפוליטית המקומית, מבית מדרשו של הרב גרוסמן, אומרים דרשני.
ולשאינם "חכימי" שבינינו,
כנראה שריח התבשיל הפוליטי המהביל, העולה בנחיריהם של מרנן ורבנן, פשוט, מ ס ר י ח ...
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 03/06/2004 2:10:09
|
|
|
|
|