בית פורומים אחרדים-אלעד

ושוב, הרב מעורב...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/6/2004 18:06 לינק ישיר 

בקיצור, אולי משהו יסביר

מי טוב ליהודים ומי לא...

בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2004 18:12 לינק ישיר 

בן תיירה,

השאלה היא "מיהו יהודי?"

לדעת הרב גרוסמן, אחיינו וחבורתם הרי שהתשובה ידועה: במברגר.

ברם לכל המעונין במועמד שאינו בובה של הרב גרוסמן, כ"א ושיקוליו, הרי שהתשובה ברורה עוד יותר,

רק לא במברגר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2004 18:18 לינק ישיר 

אההההה הבנתי.

משהו יכול לפרט יותר........
שמות, מעמד, סכויים, ועוד, אני אודה לו מאוד!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2004 18:42 לינק ישיר 

לפי סקר שהתפרסם כאן לא מזמן במברגר מוביל אח"כ אמרוסי אח"כ בן חורין וכן עמרם חורי והאשה טובה טופר

האמת נמצאת אי שם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2004 19:50 לינק ישיר 

אתם רק לא לוקחים דבר אחד בחשבון

גם עו"ד במברגר גולש כאן בפורום (בדוק !!!!)

ועכשיו נשאלת השאלה הבאה:

הסקר שנכתב כאן לפני כמה ימים, ברור שנשתל כאן
האם זהו במברגר באחד מכינויו????????

מיד אחריו הגיבה ציפי (תגובה ראשונה שלה בפורומים)
וחיזקה את דבריו (האם זהו במברגר בכינוי שני?????)

ועכשיו ציפי נלחמת להסתיר את המידע שבמידה ויצא החוצה ברור שיפגע בסיכויי במברגר במפד"ל.

השאלה הגדולה: מי את ציפי?????

והמבין יבין !!!!!!!

וכמו שנהוג כאן לסיים בפורום ד"ל.....

שלצורך העניין ד"ל (דתי לאומי)

*** אף פעם אל תגיד לא לגוק אלעדי ***

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2004 20:01 לינק ישיר 

ג'וק

אם תבדוק תראה שההודעה הראשונה שלי זה על זה שהתחברתי לאינטרנט ואחר כך הודעות על בית הכנסת שלנו .

אתה כמו ג'וק אמיתי.

מי שרוצה לדעת ההודעות של מישהו אחר צריך ללחוץ על השם שלו ואז מקבלים את רשימת ההודעות .

* צ י פ י*
למען אלעד נקיה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2004 20:30 לינק ישיר 

בעירינו...

......ג'וק..........

היא אחת המחמאות הגדולות ביותר.

ולרבנן...

לאחר בדיקה יסודית.

הוברר לי בצורה הברורה ביותר, שכל מה שכתבת,
שייך לחלק של השבעים פנים היפות ביותר.

פשוט *** מדויק ***

וזה שוב מוכיח,
מי בדיוק עושה לנו ביה"ס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2004 01:28 לינק ישיר 

הרבה זמן לא הייתי פה...
כל כך הרבה שטויות הספיקו לכתוב כאן מאז...

למרנן_ורבנן יש כנראה אינטרס ברור בבחירתו של בן חורין. אני לא יודע איזו סיבה מביאה ליטאי-מודרני למעורבות עמוקה כל כך בפריימריס של הדתיים-הלאומיים, אבל נראה שזה מאד חשוב לו (ולכל הניקים האחרים שלו).

מעבר לזה - הכל קשקוש.

ולמי שרוצה הסברים:

משרדו של עו"ד גרוסמן אמנם שוכן באותה דירה יחד עם של במברגר, אבל הקשר ביניהם הוא כלכלי פרופר. מבחינה פוליטית הם יריבים מרים. שיתוף הפעולה ביניהם אינו יותר טוב מזה שבין בן חורין ועמרוסי, למשל.

רק לאחרונה טירפד עו"ד גרוסמן את מינוי של הרב נחשוני מטעם המועצה. ולפני שבועות מעטים דאג גרוסמן לטרפד השכרת בית כנסת לקהילה האשכנזית של חזון נריה (שם מתפלל במברגר), והרס בזה לבמברגר את כל מאמציו הרבים בעניין.

מבחינת הר' גרוסמן, כל מזרוחניק הוא גוי. גם אם קוראים לו במברגר. אינני יודע את מי מעדיף הר' גרוסמן לראות נבחר לראשות המפד"ל בעיר, אבל סביר להניח שהוא יעדיף לראות את עמרוסי וחורי ממשיכים. נראה שלא יכולים להיות אנשים טובים יותר מבחינתו.

אם נעבור לאשוואל - הסיכוי שהאנאלפבית הזה ייבחר לראשות המועצה נמוך מאפס. אפילו התימנים לא ייבחרו בו, ובוודאי שלא הדתיים-לאומיים. אף מועמד דת"ל לא מתכוון לשתף איתו פעולה, ובוודאי לא בן חורין שכבר הצהיר מעל כל במה אפשרית (בניגוד לבמברגר) שיתמודד בעצמו על ראשות המועצה.

אז מה מניע את מרנן_ורבנן להתנגד כל כך לבמברגר?

אפשרות א: אינטרס ישיר בפריימריס. או ידידות בינו ובין בן חורין, או סכסוך עם במברגר.

אפשרות ב: פחד מסחיבת קולות. אחד הטיעונים שהעלה במברגר בעימות שהתקיים בין המתמודדים בפריימריס שלהם היה שהוא היחיד שיכול לסחוף גם מצביעים חרדים. אולי זה מפחיד את מרנן_ורבנן?!

אפשרות ג: התנגדות להרבסט. במברגר הביע בזמנו נכונות לתמוך בצביקה הרבסט לראשות המועצה (כחלק מבלוק משותף: ליטאים-מודרנים, חסידים, דתיים לאומיים ותימנים), מתוך הנחה שכך יש סיכוי שלא ייאלץ לשבת כל הקדנציה באופוזיציה. ככל שהרעיון הזה טרם חצה את גבול הריאליות, יתכן שמרנן_ורבנן חושש ממנו, מכיון שהוא (כפי שנראה מהודעותיו הקודמות) ממתנגדיו הגדולים של הרבסט...

ואולי, במקום שנשבור את הראש, יתכבד נא מרנן_ורבנן, ויסביר בעצמו מהו האינטרס?!

-----------------------------

הבהרה: כבן לאחת הקהילות החסידיות הקטנות בעיר, אין לי שום עניין בתוצאות הפריימריס במפד"ל, וגם אין לי דבר בעד או נגד בן חורין, במברגר או כל מועמד אחר.
אני פשוט שונא מניפולציות פוליטיות מוסוות. אם מישהו רוצה לעשות נפשות למועמד X, שיתכבד ויעמוד עם פוסטר ליד מזרקת הסנהדרין ולא יפתח לנו "בית ספר", עלאק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2004 01:30 לינק ישיר 

חצי טון קשקושים בכמות כל כך קטנה של מקום ???

חוץ מלנסות להתנסח, בצורה שמעוררת כבוד.
לא מצאתי בדבריך כמעט אפי' דבר אחד מדויק.

אין לי שום מושג מהיכן אתה שואב את מקורותיך.
אני רק מקוה, שמקורות אילו, לא ינסו למכור לי אפי' כיכר לחם, כי אז אחשוש, שאולי הלחם הגיע מהודו.

***ולעצם הענין***

דבריו של רבנן, (אפי' שעדיין אינני מכירו אישית,) הם מדויקים להפליא, כך לפחות חושבים העו"דנים בעצמם, ע"פ בירור אישי.

ואפי' שחלק ממה שהזכרת נכון, הוא בפני שזה חלק מהרצון לגרום להסחת הדעת. כדי שלא לטרפד מהלך מבריק זה.

ניפרד כידידים.

ולמרנן

מענין מאוד לדעת איך לדעתך, יתפקדו יחד אחרי הבחירות משרד העו"ד המשותף.... ? ? ?

תוקן על ידי - נוברדוק00 - 04/06/2004 2:00:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2004 02:02 לינק ישיר 

חצי טון,

ברשותך, אצטט משפט אחד מתוך דבריך:

"אינני יודע את מי מעדיף הר' גרוסמן לראות נבחר לראשות המפד"ל בעיר, אבל סביר להניח שהוא יעדיף לראות את עמרוסי וחורי ממשיכים".

זה כל ההבדל ביני לבינך.

אני יודע,
אתה לא!

לגופו של עניין:

א. רק פתי יאמין לכך ששני יריבים מרים מקיימים ביניהם שותפות עיסקית טהורה.
בודאי לא כאשר אחד מהשותפים מנהל את מטהו בפועל, מהמשרד "העיסקי" המשותף.

ב. העתירה של גרוסמן האחיין נועדה לטרפד את מינויו של הרב איתן גמליאל והרב הספרדי הנוסף שהיה אמור להתמנות, הרב נחשוני פשוט נפל בין הכסאות, העתירה, חד-משמעית, לא כוונה כלפיו.

ג. עמרוסי? הרי הוא זה שטירפד לרב גרוסמן את הדחת צוריק... ואתה מקשקש כאן שהרב "מעדיף" אותו על פניו של במברגר???

ד. לאחר ששמי נחשף בעבר בפורום אני משתדל שלא לנקוב בפומבי בשמם של אנשים פרטיים.
תעשה מאמץ קטן, ברר וגלה בכוחות עצמך מיהו "החרדי", נציגו המובהק של הרב שמסתובב מדי ערב עם עו"ד במברגר ועולה עמו ירושלימה לפגישותיו הפוליטיות...
(ביננו, אף אחד לא שומע, הרי אתה יודע לבד את התשובה...)

--------------

אהבתי את משפטך "המבריק"

"מבחינת הר' גרוסמן, כל מזרוחניק הוא גוי". נו, באמת... הרב גרוסמן??? אבי התיחמונים הפוליטיים בפוליטיקה החרדית, אינו מתעניין בנעשה מחוץ לד' אמותיו ?.?.?

אני באמת לא יודע מה "הקפיץ" אותך והביא לפרישתך מ"מנזר השתקנים", בדיוק כמו שאיני מבין מה הקפיץ את ציפי...

אך אני יודע, ועוד איך, מה הקפיץ היום את במברגר, שנשמר בתקופה האחרונה כמו מאש, מהחצנת ופרסום קשריו ההדוקים וה"עיסקיים"... עם משפ' גרוסמן.

חלילה, איני מקשר בינך לבינו ודאי שלא בינך לבין ציפי, ר"ל.

אך צירוף המקרים והתגובות ההיסטריות די מעניין, לא?.?.?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/6/2004 08:13 לינק ישיר 

במברגר הוא אדם משכיל מאוד ובטוחני שיצליח בתפקידו במידה ויבחר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2004 08:32 לינק ישיר 

כמו שאת\אתה בטוח שצ. כהן אדם נפלא....

אגב, ברוך הצטרפותך לפורום! למרות שלי יש רק פי. סי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2004 13:31 לינק ישיר 

אני ממש לא יודע מה בדיוק הקשר של במברגר ושל הרב כל מה שאני יודע זה שכשהייתי במשרד של שמוליק בשביל לחתום על מסמך ראיתי שהוא ממש חבר טוב של במברגר זה לא היה נראה רק כמו שותפות עיסקית בלבד, חוץ מזה איך שהתרשמתי כשהייתי במשרד של שמוליק ובמברגר, במברגר עצמו עושה רושם של איש חביב שיסתדר עם כולם ולא יריב עם החרדים על שטויות ולכן אני חושב שגם המיזרוניקים בטח יעדיפו בן-אדם נורמלי שידאג בשווה לכולם גם לחרדים ולא רק לציבור שלהם חוץ מזה שלא קרה כלום אם הוא מכיר את הרב גרוסמן ומשתף איתו פעולה איזה איסור יש בזה דאורייתא או דרבנן?

תוקן על ידי - הגרשז - 04/06/2004 13:56:53

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2004 14:18 לינק ישיר 

אוי, אוי, אוי,

עו"ד במברגר איך נפלו גיבורים נחשפה מזימתך.

למרנן ולרבנן ולכל בני התיירה ולחצי טון וחבורותא קדישתא דאלעד, כל ההשמצות שלכם הינם חסרות כל בסיס, מה אתם חושבים שעו"ד במברגר עד כדי כך תמים בכדי שיפול כדבריכם בידיו של הרב גרוסמן, לדעתי ומתוך היכרות אישית עם עו"ד במברגר דומני כי יש לו קצת יותר ניסיון מכל המרנן והרבנן ובני תיירה למיניהם.

נקודה למחשבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2004 14:22 לינק ישיר 

אף אחד כאן לא השמיץ אותו בסך הכל כתבו שהוא בקשר עם הרב גרוסמן אז מה מה רע בזה? הוא פוליטקאי ואם הוא החליט לחבור לרב זכותו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > ושוב, הרב מעורב...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.