בית פורומים אחרדים-אלעד

מי אחראי להפרדת החסידים מהליטאים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/6/2004 15:47 לינק ישיר 

המלצה למרנן ורבנן, לפני שאתה מתחיל למכור לנו מה שקורה במקומות אחרים תברר קצת.

402 - ירושלים, בני ברק. העסקן המרכזי שיצר את הרעיון לעשות קו מתחרה ל400 הנו מיכה רוטשילד שהנו "ליטאי" מוצהר, ונלחם בחרוף נפש למען המהדרין, בעבר הוא אויימו חייו ובברכת הרבנים המשיך במלאכתו.

40 - רמות, ירושלים. מיכה רוטשילד הוא שוב העסקן בנושא זה, נלחם בחרוף נפש למען המהדרין.

1א - כותל מערבי, ירושלים. שוב הגענו למיכה, שהוא הוא העומד מאחורי כל רעיון המהדרין.

בית שמש, ירושלים. ברייטשטיין, ירושלמי אסלי. דאג לכל הסעות בית שמש ירושלים, בעוד אגד התעלמה מצרכי הציבור החרדי בעיר. כיום נטשת מלחמה עזה בין מהדרין לאגד.

450 - אשדוד, ירושלים. ראדז'ימינסקי, חסיד גור. בעשר אצבעות תוך קיום משא ומתן וקשר רצוף עם הנהלת אגד הצליח להביא שאגד תוציא אוטובוסים בתדירות גבוהה גם כשזה כלל לא משתלם להם. בחירוף נפש נלחם ה"חסיד" בעד המהדרין.

מרנן ורבנן (לא שלי)
א. תוכל אולי לומר לי מה ההצדקה לנסוע במהדרין ולעבור על תקנות המייסדים.
ב. התייחסותך להתעללות בנשים, באמת תעזוב את הסטיגמות... אני לא חסיד אבל גר בשכנות לחסיד, תעזוב, הם לא מתעללים בנשותיהם.

הכל סטיגמה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2004 16:42 לינק ישיר 

מרנן,

מבלי להתייחס לרוח האנטישמית שמנשבת מדבריך - ואדון אותך לכף זכות בהנחה שאתה נסער מאד מהענין - הרי שהסגנון הסובייקטיבי והמיליטנטי הזה עומד לכשעצמו בעוכרי עמדתך.

עם הטיעון המגוחך "החסידים סוטים" הלא אי אפשר להכריע את המאבק, בודאי לא כאשר הוא מתרחש בבתיהם של הרבנים הליטאיים.

היית יכול לומר את שיש לך לומר לגופו של ענין, וכך גם היו דבריך נשמעים טוב יותר. משהו בסגנון "הם רוצים "מהדרין", אני לא. אני לא אכפה עליהם לשבת מאחורי אשתי, ושהם לא יכפו עלי להיפרד ממנה."

רק מי שאין לו מה להגיד - צועק...

תוקן על ידי - חצי_טון - 15/06/2004 16:52:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2004 16:46 לינק ישיר 

מרנן, קראתי תגובתך במהירות, זמני לא עימי כרגע. כשאתפנה - אגיב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2004 17:05 לינק ישיר 

מרנן

כל הכבוד לך תגובה מצויינת
אחרי מה שכתבת לא נשאר לי להוסיף
ולכל אותם המתחסדים והחסידים אם תגובתו של מרנן גובלת בנטישמיות
אולי ההתנהגות שלכם היא בכלל עבודה זרה
הרי שאתם מאמינים באדמו"רים שלכם יותר מאשר אתם מאמינים בקב"ה

האיש הכי מעיק בעיר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2004 22:15 לינק ישיר 

וואו וואו!!!!!!!! מרנן, מה קרה??
היית באילת וראית מראות אסורות?

אגב זה היה הכל כלול???

כבר לא!

בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2004 02:15 לינק ישיר 

שלום לכל המתחסדים והצבועים,

אני בהחלט נסער,
למרות שמלכתחילה לא התכוונתי לחשוף את עצמי ולהסגיר פרטים מיותרים, אני נאלץ להסתכן בחשיפה (כבר עשו לי את זה כאן בעבר, אז לא נורא), ולהסביר מדוע.

אישתי תליט"א, התקשרה אלי מהאוטובוס לפני כשבוע כשהיא נסערת ובוכיה, חסיד שוטה וסוטה, תקע בה את עיניו וצווח עליה קבל עם ונוסעים: "את פרוצה תתביישי לך" וכדו', התבטאויות, שאין בינם לבין חסידות מאום.

כל חטאה של אישתי, היה בכך שהיא נאלצה לשבת בספסל הרביעי, רח"ל, הואיל ושאר ספסלי האוטובוס היו עמוסים בנוסעים.

כמובן, לא טמנתי את ידי בצלחת, בררתי, איתרתי את פרטיו של אותו חסיד ש/סוטה והבהרתי לו כי אם לא יתקשר לאישתי ויתנצל, אגיש נגדו תלונה במשטרת רה"ע על הטרדה...

מיותר לציין שהחסיד הסוטה האימתני, התקפל, ירד על ברכיו, התקשר באותו ערב והתנצל (בשפה עילגת, כמובן...)

מסתבר, ששפת הכוח זו השפה היחידה שהחבר'ה האלה מבינים,
מה לעשות, הרי זו שפת האם שלהם...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/6/2004 08:36 לינק ישיר 

כל הכבוד מרנן!!!

הייתי מוסיף ומפרסם ברבים את שמו של אותו יצור מוטנטי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2004 11:26 לינק ישיר 

תשמע מרנן כל הכבוד
לאלץ חסיד להתנצל לפני אישה ! פששששש

הוא לא ביקש הקלה בעונש?

יפה יפה
רק חבל שאתה די בודד במערכה הזאת
אם היו עוד כמה חברה שהיו נוהגים כמוך ברור שאחוז הדבילים שמציקים לנשים היה יורד
כי הפחד ממה שיקרה להם אחרי היה פוגם בהנאה החולנית שלהם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2004 11:34 לינק ישיר 

ברוך,

חשבתי על זה, אך בכנות, כיום אני יותר מרחם עליו מאשר כועס.
הבנאד'ם בסך הכל בורג קטן במערכת המסואבת והמטונפת.

פימפמו לו את הראש בשטיבעל, עשו לו שטיפת מוח
ובשעת מעשה הוא הגיב אוטומטית כפי שתיכנתו אותו.

איתו אישית, סגרתי חשבון, נקודה.

האדיוט רגיל לאכול "שיריים",
ואני האכלתי אותו "מנה" מכובדת...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/6/2004 13:58 לינק ישיר 

חבל, חבל מאוד שאם קיימת שנאה כה עזה בין חסידים לליטאים, מנקזים אותה לנושא שמרנן ורבנן גדולי הדור שליט"א, כל כך מתמסרים עבורו. בידיעה אישית, אני אומר לכם: עסקני מהדרין (אגב, לא חסידים!) סיפרו לרבי אהרן לייב שיש אברך רציני, שהודיע כי הוא דווקא ישב עם אשתו בספסל הראשון, ורא"ל שמע שתק ובכה במשך שלוש דקות. ואחר כך אמר "נו טוב, מה הוא הדבר השני שבאתם למענו".
הדברים סופרו לאברך כמות-שהם, והלה החליט לא לסור מדרכו, אלא לבדוק את זה במקורות חז"ל ופוסקי הדורות, כדי להוכיח לרא"ל, כי המדובר בחומרה יתירה, שאין ראוי להטילה על הכלל. אחרי שבועיים הוא ניגש לעסקני המהדרין, והודיע: היום אני חלק ממכם, ואת כל מה שאספתי וחקרתי בדברי רבותינו, אפרסם בל"נ כמאמר או כחוברת.
מדברי המגיבים שלפני, למד אני, כי הם רחוקים כבר הרבה מריחה של תורה, ולכן מרגע זה אני נכנס לספיגת כוננות, ואולי מוטב שלא אכנס יותר לאשכול הזה, כי הרושם הוא, שכותביו נמנים על צעירי שינוי, ומי יודע אם אני מנבא ולא יודע מה אני מנבא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2004 14:14 לינק ישיר 

לא מרנן ולא רבנן

אילו היה הדבר בידי הייתי דואג שיורידו מראשך כתר זה של מרנן ורבנן.

דבריך נוטפי הארס האנטישמיים מהיכן לקחם, עיתוני גרמניה של לפני המלחמה, או אולי בכלל דבר אחר של קום המדינה, קוראים לך אולי במקרה יוסף, באמת המשפחה שלך היא לא למפל, ועכשיו את כל האמת, הכינוי שלך אינו
טומי לפיד????????????????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2004 14:16 לינק ישיר 

בהמשך להודעה הקודמת,

אחינו החסידים
לבטח אם אתם גולשי האינטרנט אינכם בין אותם חאנייאקים, ובכל זאת בבקשה תמסרו להם בשם כולנו

יש בינינו אנטישמיים אבל זה לא כולנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2004 14:23 לינק ישיר 

ונניח, שאשתי נחשבת בעינך כ"אשת טומי"...
האם זה מצדיק שהחסידים יתנהגו אליה כאל **** ?????

המשך להתחנחן בפני הבריונים-סוטים.

אך, במטותא.
דבר עם רעיך, משגיחי האוטובוסים, ודאג לכך שבפעם הבאה, הם יילכו ישר על אשתך...

אחר-כך נשוב ונדבר...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/6/2004 15:58 לינק ישיר 

מרנן

אני לא נמנית בין נשים חסידיות, אני גם לא נמנית בין נשים ליטאיות פנטיות, ובכל זאת תרשה לי לומר שמספר פעמים העירו לי על ישיבה באוטובוס מהדרין בחלק הקדמי, והבנתי אותם.

גם אם אני לא הולכת בגדים ברוח החסידות, באמת, אתה יודע הרי שזה יותר צנוע שישבו בנפרד. ואם פגעו באשתך זו חוצפה, וראוי כי תמחה על זה אבל תכניס את כולם לאותו סיר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2004 17:20 לינק ישיר 

אשכוליתית,

מי דיבר על נסיעה "להכעיס" בקווי "מהדרין"???

הלא איננו עוסקים כעת בקווי תחבורה שיועדו מלכתחילה לאוכלוסיה שחפצה לנסוע בהפרדה מוחלטת, כולל בין איש לאשתו.

המצב בעירנו שונה לחלוטין, הפוך על הפוך...

יש כאן נסיון של מיעוט סהרורי, פנאטי וקיצוני לכפות את אורח חייו המעוות והחולני על אוכלוסיה תמימה שחפצה לנסוע כדרך כל האדם בקווי אוטובוס בין-עירוניים, שמעולם לא דובר על כך שהם ישמשו כקווי מהדרין.

אדרבה, אין בין התחבורה הציבורית בעירנו לבין קווי "מהדרין" מאום.
לא מצד רוב הציבור שנוסע בהם ולא מצד האנשים שטרחו יומם וליל להסדרת קווי התחבורה.

וכשבאים גסי הרוח ורפי השכל הנ"ל ובבריונות ואלימות, מנסים לכפות עלי או על אשתי, את אורחות חייהם, תוך כדי שימוש בשפה פוגעת הגובלת בהטרדה מינית...

הרי זו חוצפה וניבזות שאין למעלה הימנה.

ואת זה, חייבים לעצור ומיד!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > מי אחראי להפרדת החסידים מהליטאים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.