בית פורומים אחרדים-אלעד

מי אחראי להפרדת החסידים מהליטאים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/6/2004 18:19 לינק ישיר 

לפני שמתלהמים, צריך לבדוק עובדות בשטח ואלו הן:

......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2004 18:26 לינק ישיר 

מצורף קובץ

........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2004 18:59 לינק ישיר 

אכן כן,

גדולי התורה הליטאים הם אלו שיצאו בקריאה נרגשת לתקן תיקון גדול זה.

רק מה שאתה לא יודע סלבודקאי היקר,

שכל מה שיצאו הרבנים זה היה רק לאחר שכל אותם **** מבין ידידך הסוטים הפכו את הנסיעה באוטובוסים מנסיעה רגועה ושלוה, לאטרקציה מלוכלכת, בנימה של קדושה וטהרה...

ולאחר (שבטעות כמובן) תמיד דאגו להתחכך עם כל המי ומי בטוענה שכמובן צפוף...

ודרך זה מוצאים לעצמם פורקן.

ומסכנים כל אלו ה****, מה יעשו לאחר שבאמת הנשים ישבו מאחורה, אולי יחליטו שהגיע הזמן לבדוק לכל אחת באופן אישי את אורך שמלתה...

וגם אם דברי נשמעים דמגוגיה זולה...

תסביר לי בבקשה ידידי,

מדוע תמיד אותם אלו האנשים הזולים שמשתוללים ומוחים, הם אותם אלו שמעיזים לנבל ולטנף וללכלך את פיהם מול אותם נשים עדינות וצדקניות שכל פשעם וחטאם הוא שהעזו לשבת בספסל החמישי או השישי, והרי אסור לדבר ולהסתכל עם/על נשים...

וזה כאילו הנושא הכאוב והחמור ביותר בתורת ישראל.

כאילו שזמן קרית שמע ותפילה, הם נושא פחות דתי.
תסלח לי, אבל תראה איך נראת תפילתם, גועל נפש.

אם הם חושבים שתורת ישראל מתחילה ונגמרת באדמו"ר שלהם,

שיבושם להם.

אבל שלא יטיפו לנו מה לעשות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2004 02:46 לינק ישיר 

ממיטב הביטויים ה'יהודים'

'גחמות'
'סוטים'
'כלבים נובחים'
'עבודה זרה'
'בריונים'
'הטרדה מינית'
'*****'

נגד....

גדולי הדור שיצאו בקריאת קודש למען יוסדר 'מהדרין' בנסיעות

רשימה חלקית ביותר
הרב שלמה זלמן אויירבך זצ"ל
הרב אלישיב שליט"א
הגראי"ל שטיינמן שליט"א
הרב נסים קרליץ שליט"א
הרב מיכל יהודה לפקוביץ שליט"א
הרב אולמן שליט"א
הרב מרדכי גרוס שליט"א
הרב מלכה שליט"א
הרב גרוסמן שליט"א
הרב ואזנר שליט"א
ועוד ועוד ועוד ועוד

אני מוחה וכואב את הפגיעה בגדולי התורה וצדיקי הדורות. הליטאים, הספרדים, החסידים.
שכביכול נשמע שהם נכנעים לקומץ ****. סוטים כלבים בריונים.

יהי חלקי עם 'גדולי התורה' הנ"ל שראו צורך ב'מהדרין', (כהני בריוני סוטים כלבים וכל מיטב הכינויים נוטפי שנאה וחוצפה) ולא עם 'מרנן ורבנן' ועוד חצופים.

בושו והכלמו

היזהרו מגלחתן של חכמים.

..כאחד שנוסע יום יום פעמיים גם לי הפריעה העובדה שהיו חסידים שוטים שהעירו בצורה בוטה ולא יפה, אך היו שהעירו בצורה מכובדת, והבנתי אותם רצונם לגור במקום עם אופי חרדי ולא פשרני, כן, כמו בני ברק ה'חניוקית' ואשדוד, וקרית ספר, וירושלים, ובית שמש, וביתר עילית...

ושוב, לא הייתי מעיז בחיים להתבטאות על כך ביטויים גסים ורחוביים, חריפים ובוטים, יש גבול אנו חרדים ויש לנו רבנים גדולי הדור צדיקים ואדמורים.

(מרנן, אל תענה לי. אני במילא לא אגיב, לא נכנסתי לפורום הרבה זמן רק בגלל צורת ההתנסחות האנטישמית שלך, יש גבול ! אתה לא מדבר לגופו של ענין, כל הזמן מקלל, ומלגלג, ומשפיל, ואני חונכתי על כבוד הבריות ועל רמה שונה ממך.

אגב, אתה לא משדר אינטלגנטיות מופרזת כשאתה מקלל.

נ.ב. מאה בסניף עשרים בשטיבל......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2004 02:56 לינק ישיר 

midnight??? you answer?? but this is good

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2004 08:32 לינק ישיר 

אדוני,

אני מדבר על עובדות!

אתה, עוסק בדמגוגיה...

להלן העובדות והגדרתן:

* תקיעת עיניים בוערות, מזרות אימה, בנשים = סטיה! *

* השתוללות אלימה באוטובוסים כלפי נוסעים תמימים = בריונות *

* כינוי נשים בפומבי בכינויים בוטים ומיניים, כדוגמת "פרוצה" = הטרדה מינית (עפ"י הגדרת החוק הפלילי). *

* צווחות, צעקות ומסע השפלות, כלפי זוגות, בנוכחות ילדיהם = נביחות *

* זניחת כל מצוות התורה החברתיות הנוגעות לכבוד הזולת והתמקדות בנושא מגוחך, שולי ומעוות = גחמות *

* עבודה זרה = אתה אמרת... *

________________________________________________________________________________________________

חתימת כל הרבנים שהזכרת = אם אותם בריונים עזי פנים, עשו לרבנים הקשישים את מה שהם עשו לאשתי (ומידיעה, הם עשו), אין פלא שהם חתמו...

איזה ערך יש, לצערנו, למכתבים שכאלו, כולנו יודעים
ומפאת כבוד הרבנים, לא ארחיב את הדיבור...

אני, עוד לא ראיתי ולו רב אחד, שמתיר לכפות באלימות ובכוח "פרישות והתנזרות" (עלאק), על ציבור שלם שאינו חפץ בכך.

* הכלבים נובחים והשיירה עוברת = תיאור מצב עובדתי!!! *

נ.ב. קרה משהו? אין לכם כבר מניין, או מה?.?.?

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 17/06/2004 8:53:24

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2004 09:26 לינק ישיר 

מיסטר מרנן ורבנן היקר!

הסיפור מתחיל שאתה וחבר מרעיך הטובים, באתם להגורר בעיר, כדי לעשות "חיים" ללא העול ה"בני ברקי" וכל שכן העול הירושלמי.

נמאס לך מהחברה החרדית ה"סגורה" כביכול, רצית לצאת מהקונכיה, זכותך, וגם זכותי, וככה גם אני עשיתי.

אלא, שכאן פתאום החלו לצוץ כל מיני יצורים שהעבירו בך גועל וסלידה, זה התחיל ב'חניוקים' של דרך החיים, דרך הנחתת הקאראוונים של החסידים, ועד למהדרין.... ועדיין הדרך ארוכה.

אתה אולי ג"כ מרגיש שגונבים לך את העיר, לא זו העיר שרצית לגור בה, אתה לא רוצה סביבה כל כך חרדית,אתה רוצה אורח חיים יותר פשרני, אשר נע בין "ליטאי מודרני" לבין חרדי לאומי".

לכן, עומד הנך כל הזמן בראש חוצות עם הלשון בחוץ ותוקף ותוקף ללא הרף, אולי חושב הנך שזה יעזור לך במשהוא.

עצתי לך, במקום שתאכל את לבך הענוג יומם ולילה, וכדי שתשתה את הקפה כל בוקר ללא עגמת נפש מכל מיני עלוני פרסום.

ארוז את מטלטליך ועבור לגור בפתח תקוה הסמוכה, או לחלופין: שוהם, רעננה, תל אביב..... שמה לא יעיר לך אדם ואף אחד לא יעז להתערב בחייך הפרטיים, בקיצור: "תעשה מה שאתה רוצה"...

בסביבה חרדית מקובל ולגיטמי מאד לדרוש דברים אשר גדולי ישראל היו בעדו פה אחד!!!

אמנם, יש ויכוח על ארבעה או חמשה ספסלים, בסדר. אבל לשלול אותו לחלוטין, תגידו השתגעתם??? השנאה מעבירה אתכם על דעתכם ועל דעת קונכם.

בקשה אישית לי אליך אם באמת תעזוב את עירנו בשעה טובה ובכי טוב, אנא אל תעזוב את הפורום, אתה ממש מחיה אותו, אנשים מכל הערים אוהבים לגלוש כאן כדי לקרוא את דברי הארס הנוטפים ממקשי מקלדתך, את האהבת המחלוקת בה אתה שקוע (נו, מה אני רוצה ממך לפחות אינך צבוע, תמיד לחרחר ריב.
אנא, אל תעזבנו!!!

נ. ב.

כנראה, שהרבנים שהתקינו את המהדרין בעזרת הנשים ברחבת בית המקדש בשמחת בית השואבה גם כן היו*****, עפ"ל.

תוקן על ידי - סלבודקא26 - 17/06/2004 9:30:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2004 09:33 לינק ישיר 

הגאון הגדול נוברדוק היקר,

"הסיפור" מתחיל ונגמר,
ב"מעשה" שארע לאשתי באוטובוס!

את ה"סיפור" הזה, חוו על בשרן עוד רבות וטובות, בשבועות האחרונים.

אז, בחיאת נוברדוק,
אל תספר לי סיפורים המהולים בפסיכולוגיה בגרוש.
אומנם שבוע הספר השבוע, אך דוכן, אל תפתח על חשבוני...

וזה סוף הסיפור, נקודה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2004 09:54 לינק ישיר 

איש באמונתו יחיה

רק מילה קטנה לכל המתלהמים גם מהצד החסידי וגם מהצד הליטאי,

ת ר ג ע ו

אמנם יש הרבה סוטים בקרב הציבור הרחב ולא דווקא במגזר זה או אחר, שמשתפשפים בהנאה מרובה תוך כדי הצפיפות, ומי שרואה את הדברים האלו ולא מוחה הרי הוא כנראה גם מאלו,

הסדר המהדרין לא ימנע מאותם סוטים לממש את תאוותם היות וכשקיימת צפיפות באוטובוסים כולם נדחפים ולא משנה מהדרין או לא,

מילה נוספת לכל אלו המתיימרים להיות חסידים וצעקים על נשים בנוחכות ילדיהם זכרו אך משפט אחד.

'המלבין פני חברו ברבים אין לו חלק לעולם הבא'

והמשנה לא מבדילה בין אם היא פרוצה או שרצתה לשבת דווקא ליד בעלה או ליד ילדיה.

נקודה למחשבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2004 09:56 לינק ישיר 

מרנן ורבנן היקר!

כל הסיפורים שהיו או שלא היו, לא כל כך מענינים, כי אם היו לך טענות ענינות נגד ההתנהלות גרידא, היית משמיע אותם, ולא היית נוקט בטקיטקה הזולה של השמצה שלא מן העניין, דוגמת ה...סוטים וכולי.

נ. ב.
אדם הפסיד בדין תורה אצל רב, פנה הלה אל הרב באמרו : אשמיץ אותך שבתך זנתה עם פלוני אלמוני. השיב לו הרב בחיוך "בכבוד, עדיין לא התברכתי בבנות...".
השיב הלה: "את זה כבר אתה תצטרך להוכיח, כדי להוכיח את חפותך".

באותה שיטה התחלת גם אתה, לא השמעת טענות ענינות והצעות לשיפור, אלא החילות לתקוף ללא כל טעם, אלו סוטים ואלו סתם מגושמים, והאחר הגדיל עשות בהשמיצו אותם בעבודה זרה...

ושהם כבר יוכיחו שהם לא כאלו...

לא זו הדרך....

כי אם בעייתך היה רק ה"סיפור" שאולי! היה עם אשתך היית מציע אולי ללכת בדרכי נועם, או לאמץ דרכי פעולה שונות, ומשלא עשית זאת משמע כי כל ענינך בטענותיך הם כדי לזלול אותם בחרצובות לשונך...

אל תמכור סיפורי סבתא, שבענו כבר מהם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2004 10:03 לינק ישיר 

אישית.נסעתי מספר פעמים באוטובוסים, ונוכחתי בהרבה חסידים אשר התנהגו באופן מאד אנושי, חלקם אף בקשו מהנהג שיעיר להם בבקשה, וכן הוא עשה, והכל בסבר פנים יפות, וציבור האנשים והנשים קבלו זאת בהבנה מוחלטת.

למעט מקרה אחד בו עלה חסיד שוטה והחל לזעוק: "בגללכם כל הפיגועים ועוד דברי השמצה", נגד אלו יש לצאת בכל הכח, אבל אנא אל תעשו הכללות גורפות.

ובמקרה הפוך ראיתי זוג (או פרד) שעלו והתיישבו בכוונה תחילה במושב הראשון (רגיל, זוגות לא אוהבים לשבת במושב הראשון), והבעל סינן מתחת לשפמו העב "הנה, עוד מעט החסידים יחילו לעשות בלאגנים, ויהיה "אקשן".
אך למרבה ה'צער' אף אחד לא העיר לו כטפשותו, ובאלעד ירד אבל וחפוי ראש ללא כל האקשן לו כל כך ציפה....

אז, אנא במטותא מינייכו, אמנם, יש לכם טענות צודקות, בסדר.
יש מקום לשיפור, אבל בגלל זה להלחם בכללות נגד ציבור שלם בהשמצות זולות שאינם מוסיפות מאומה למטרה?

אלא יתכן שהתיאוריה הקודמת שלי לגבי מרנן ורבנן נכונה גם לגבי ניקים אחרים, ואז....

הליגה נגד השמצות

תוקן על ידי - סלבודקא26 - 17/06/2004 10:06:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2004 10:11 לינק ישיר 

אני מבין שפתחת כאן "פסטיבל מספרי סיפורים"...

אל תיתמם, אתה יודע טוב מאוד שהסיפור שארע לאשתי חוזר על עצמו, לצערנו הרב, שוב ושוב.

אין מדובר במעשים של יחיד, אלא בהתנהלות מכוונת שמטרתה לכפות אורח חיים חסידי קיצוני, באמצעות מסע טרור והפחדה.

הדברים כפי שהעליתי אותם כאן, ע"ג הכתב, הנם תיאור עובדתי של המצב, לאשורו.

אני יודע ששמיעת האמת, לא תמיד עריבה לאוזניים.
ברור לי גם, שבתוך תוכם, יודעים כמעט כולם, מהו המניע "הטהור" העומד מאחורי "הכפיה החסידית" הברוטלית והאלימה.
כולם יודעים, מדברים על זה בשיחות של אחד על אחד, אך בפומבי, שותקים.

אני כאן, הבעתי ואביע את דעתי, גם אם היא צורמת את אוזניך העדינות, או לחלופין, ברורה מאליה לאוזניים אחרות.

איך אמר פעם בגין המנוח:

האמת, גם אם היא מובנת מאליה, חייבת להאמר מפעם לפעם...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2004 10:14 לינק ישיר 

מרנן,

אתה מתבלבל בין סלבודקא לנוברדוק.

ואולי אתה מנסה בדרך זו, להוכיח שנוברדוק הוא לא מרנן.

ד.א. אין לך כולל ?

מה אתה עושה בבית.

תוקן על ידי - נוברדוק00 - 17/06/2004 10:14:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2004 10:17 לינק ישיר 

רגע, אנחנו אותו אדם, לא?

הא, רק הבדל אחד קטנצ'יק, מפריד ביננו:

אני בעבודה, אתה בבית...

אומנם סבלתי בעבר מסכיזופרניה,
אך לאחרונה "התגברנו" על זה...

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 17/06/2004 10:23:19

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2004 10:31 לינק ישיר 

משלמים לך כסף, על הזמן הזה ?

א"כ אולי הם מחפשים עוד עובד.

תפנה אלי באישי.

תוקן על ידי - נוברדוק00 - 17/06/2004 10:40:53

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > מי אחראי להפרדת החסידים מהליטאים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.