| נשלח ב-15/6/2004 01:07 |
|
| |
למה יש לי הרגשה שהליטאים לא יצליחו ללכת בראש אחד
ליטאים, תומכים של הרב גרוסמן, ליטאים מודרניים, חסידים
ממש סלט.......
יש לי הרגשה שמישהו כאן הולך להתרסק חזק...
ולמה הרב גרוסמן מהמר על כל הקופה??????
הרבה שאלות בשביל שעת לילה זאת
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2004 09:19 |
|
| |
המידע שפרסמת נשמע מפוקפק באוזניי.
לרב גרוסמן אין שום סיבה לאבד עשתונות.
הנציג בוא הוא תומך - ייבחר לראש המועצה,
הרשימה שלו לא תיפגע ע"י שום מפלגה אחרת שתתמודד (אם
תתמודד).
פאניקה ? לא הייתי אומר.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2004 10:02 |
|
| |
בן תיירה, מרנן ורבנן, ועוד כמה צדיקים, האם אתם עומדים בראש המועצה באלעד? האם אתם רוצים לעמוד בראש העיר אלעד? האם אתם רוצים להיות ראש לכל דבר ושום דבר לא הולך לכם? מה עומד מאחוריכם? מנין השנאה שלך לכל דבר כמעט? אגב, חבר שלנו עבר לגור באלעד ומשכנע אותנו לבוא לשם כמובן שאאדיף להיות באילת שם אף אחד לא רוצה לטרוף אף אחד מאשר באלעד שעם כמות שנאה כזאת מצד כמה "שרוצים להיות משהו" עתידה להחרב! מעניין הכינוי שלכם - לא כדאי שתחליפו בכינוי יותר הולם, האם אינכם מבזים את בני התורה ומרנן ורבנן?
תוקן על ידי - MSHI - 15/06/2004 10:15:49
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2004 13:22 |
|
| |
תגידו השר פורז לא הבטיח לערוך באלעד בחירות לרבנים??
או שזה חלק ממסע הנקמה שלו בציבור החרדי שהוא משאיר לנו את כבוד " הרב הצדיק רודף השלום והצדק איש תמים וישר שעסוק ימים ולילות אך ורק בדברי תורה המקובל הקדוש הרב גרוסמן" . זה ממש לא בסדר מבחינתו???
ומי בכלל צריך בעיר חרדית 2 רבנים ראשים ?? בבני ברק הרי זה לא קיים אז מה שונה אלעד מבני ברק???
כשרואים מה שהולך בעיר עם הכשרות מבינים עד כמה זה מיותר
רק לחשוב שהצדיק המהולל השני הרב מלכה מוריד את ההכשר , שיש הכשר בד"ץ לחנות (שבע שמחות) . הרי אם זה לא היה אצלינו היינו נקרעים מצחוק . לחשוב שרב בית כנסת מוציא מודעות על מקום שאסור לאכול בו , אפילו שיש לו כשרות בד"צ בגלל שהמשגיח שלו לא מקבל כסף , אם זה לא מטורף אז מה כן ???
ומישהו יכול לספר לי מה כבוד האב האשכנזי עושה בעיר במה הוא מועיל לנו ??? כמובן חוץ מזה שאנחנו מחזיקים גדול בתורה מבחינה כלכלית
אני חושב שצריך להחתים על עצומה את תושבי העיר (לא האברכים) בבקשה להחזיר את הרב גרוסמן לקרית ספר שם הוא ירגיש כמו דג במים כולם שם בני תורה . רגע נזכרתי במשהו - הרי מקרית ספר זרקו אותו ! ממקום בני תורה שלחו אותו להיות עלינו רב , על הבעלי בתים . כנראה שהוא התבלבל בפירוש האותיות ר ב מישהו צריך לתפוש אומץ ולהסביר לו שהאותיות ר ו- ב זה לא לריב כל הזמן עם אנשים , זה ללמד אנשים תורה ולפסוק הלכות . נו מי מרים את הכפפה להסביר לרב
תהיה לאותו אחד זכות גדולה , שבזכותו כבר לא יריבו באלעד
תוקן על ידי - yossi28 - 15/06/2004 13:23:54
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2004 14:16 |
|
| |
בלי להתלהם יתר על המידה אני ינסה להשיב ולייצג רבים וטובים שאין להם אפי' מחשב בבית.
הרב גרוסמן שליט"א כבודו במקומו מונח הוא המרא דאתרא ואין חולק על זה כרגע.
מה שמפריע לציבור גדול מהעיר ובלי לפרט כמה ליטאים וכמה אברכים וכמה סב"ת וכדומה זה הניהול הבלעדי של הרב ועושי דברו בכל מה שקורה בעיר.
בין בתחום המונציפאלי ובין בתחום של קבלת תלמידים למוסדות ובין בתחום הכשרות ובעיקר בבחישה הבלתי פוסקת בפוליטיקה זולה שלא מתאימה למעמדו של הרב.
בכל מקום בארץ יש עסקני ציבור שעושים את מלאכתם נאמנה פחות או יותר ובדברים החשובים וכבדי המשקל הם באים להתייעץ עם דעת תורה שבעירם.
אבל דא עקא שבאלעד זה בדיוק הפוך , הרב כביכול הוא העסקן הקטן שבוחש בכל ועושה את כל הדברים טובים ורעים כאחד והוא מתייעץ עם אנשים שקטנים ממנו בהרבה בחוכמה וביראה והם נגועים בהמון אמוציות אישיות ממשקעים כאלו ואחרים שעברו עליהם ולכן המצב נראה כמו שנראה.
לעניות דעתי וועד הקהילה זה דבר מבורך ובתנאי שיתנו נציגות לכל המגזרים וגם הבעת עמדות שונות מעמדת אותם עסקנים ובשאלות הקשות יבואו לשאול את דעת הרב ודעתו תכנס בכלל השיקולים שיהיו באותו העניין.
גם ספראי שהוזכר וגם עו"ד גרוסמן וגם קצבורג כולם כוונתם לטובה ועדיף לשלב כוחות ולפעול ביחד מאשר אחד מול השני.
ולבושת העיר הזאת באמת אתמול גורשו מבית הרב שטיינמן עסקנים קטנים שבאו להשמיץ את הרבסט ושות' כי לרוע מזלם הרב שטינמן מכיר את הרבסט כבר באופן אישי ובאמת לא פלא שהרב קנייבסקי לא מכיר בעיר הזאת.
יש משפט שאומר " כאשר שני אחים רבים המנצח הוא גם מפסיד..."
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2004 22:09 |
|
| |
ועד הקהילה אמרת?
הצחקת אותי, הרי ועד הקהילה הוקם רק ע"מ לחזק את הרב ולא להיפך!
הרב גרוסמן הקים את הועד, והוא בחר מי יהיה חבר בו!
וכשהשתרבב לשם הגבאי של הרבסט שבתאי, הרב העיף אותו משם על טיל, כי לא הסכים לקבל את דבריו!
רבותי הוא בלחץ, ועוד איך בלחץ, רק מי שלחוץ מסוגל להתבטא באופן שבו הוא התבטא!
הוא מרגיש שהמושכות מחליקות לו מהידיים, אז נכון שהמועמד שלו כהן יהיה ראש המועצה אך הרשימה לא תהיה כפי שהוא רוצה! לא יהיה לו "יס מן" כמו משה כהן או אחינו שמוליק גרוסמן...
המודרנים מקימים מפלגה וזה נוגס במנדט נוסף שלו, לחוץ ועוד איך לחוץ!
וכאן אני שואל שוב: למה, למה אנו לא יכולים לגור בעיר שקטה שיש בו רב שאפשר לשאול הלכות, שיבוא וידבר בליל שבת הלכות ואגדתא, שיחבר ויקרב את הלבבות שיקבל כל אדם כמו שהוא, שיתרחק מן הפוליטיקה ומן הדומה לו, שיהיה איש מורם מעם, מכובד! ומכבד את הבריות...
ולא:
רב חתרן וזומם מזימות, שזורק קללות מתחת לשפמו השכם והערב, מסכסך בין כולם, מלכלך על כל מי שלא חושב כמותו... משתמש בתורה שלו כקרדום לחפור בו! ועוד...
הנך לנו, הרף!
אני לא בן תיירה, ואני לעולם לא יהיה כזה!!!!!!!!
בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2004 23:32 |
|
| |
אני ממש בשוק, אם נכונים דבריך מר "בן תיירה", עד עכשיו ישבתי בצד לקיים את מאמר חז"ל "כל כבודה בת מלך פנימה", אבל עכשיו כבר החלטתי להגיב.
אם זה הרב גרוסמן למה מחכים כל אנ"ש להתפטר ממנו, הרי אין ספק שלכולם יהיה יותר טוב אם יביאו רב שבא להיות "רב" במובן החשוב של המילה ולא במובן של מה שקודם ל"שלום בית".
אם העצומה שעשו בקרית ספר נגד הכהנתו של גרוסמן לשם, עזרה להם לפני, גם אצלינו ניתן לעשות משהוא "לאחר מעשה", לפחות משהוא!!!
איפה הבני תיירה שנשאר להם קצת "דעת תיירה" לפעול להביא רב "נורמלי" לעיר???
איפה הבני תיירה שעדיין איכפת להם מהמפלגה שלנו שיראו שאם הרב ממשיך ככה יותר ויותר בני תיירה'ס יצביעו ליכוד או מפד"ל והעיקר לא למפלגה שלנו???
איפה הבני תיירה שיודעים שכשרוצים אפשר לשלוח הביתה גם מפיונרים???
איפה אתם הבני תיירה'ס של אלעד, כולכם כאן בעלי בתים???? 
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2004 08:32 |
|
| |
בן תיירה
המודרנים לא נוגסים ואפי' לא נושכים קלות.
אתה רוצה מקום שקט ? תעבור לרעננה.
כאן זול, ולכן אנחנו גרים כאן.
וכמו שנאמר "מה שקונים בזול, שווה....."
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2004 11:43 |
|
| |
לא יאומן,
נערי הרב, גרוסברד, ביר וספראי,
שנזרקו מביתו של הרב שטיינמן, שכינה אותם, בפניהם, בתואר הנכבד:
"רשעים ומחרחרי ריב",
ממשיכים להסתובב סביב זנבם ולהחתים אברכים תמימים, שאינם מעורים בנעשה מאחורי הקלעים, על העצומה להורדת הרבסט והכל כמובן, בשם כבודו האבוד של הרב שטיינמן...
גיחזי,
כבר אמרנו?.?.?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2004 11:59 |
|
| |
ניקוג היקר
אתה טועה ובגדול
לא צריך מאות קולות בשביל לפגוע במפלגתו של הרב גרוסמן
מספיק כמה עשרות קולות
תזכר מה שהיה בבחירות הקודמות
בבחירות הקודמות היו גם נשים שהבעלים שלהם הצביעו ליעקב אשר . והם הצביעו לקריספל
ואני מאמין שיש הרבה נשים שמרגישות מתוסכלות ממה שהחברה האלה עושים להם באוטבוסים , שהם ירגישו צורך לנקום ויצביעו למי שיראה להם יותר מודרני
ככה שיש ל"גרוסמאנדיאדה" מה לדאוג
תראה איך ברגשטיין לחוץ בימים האחרונים
הוא מדבר עם כל מי שהוא יכול שינסה להוריד את רייסנר מהסיפור של המפלגה שלו
תוקן על ידי - yossi28 - 16/06/2004 12:00:00
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2004 12:02 |
|
| |
סתם שאלה,
ראיתי בראש העמוד שהרב גרוסמן כינה את רייסנר 'ראש השבבניקים' ולא הצלחתי להזכר מאיפה הכינוי הזה מוכר לי ... עד שנפל לי האסימון - כך כינה אותו 'רסנרוביץ' !!
אולי רסנרוביץ זה הרב גרוסמן ... ?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2004 12:13 |
|
| |
אני מסכים עם רב הפרויקט . הרב גרוסמן זהו "רסנרוביץ" .
ולעצם העניין , הרב גרוסמן ושלוחיו בהחלט מוטרדים מהמפלגה החדשה - אין בכך ספק .
ע"פ שיחות עם שנקר בשבוע האחרון , החלטתם היא חד משמעית לרוץ ולרוץ לבד . אין כרגע שום משא ומתן לחיבור למפלגה נוספת מפני שסיכויים הולכים וגדלים , וככל שהרב גרוסמן ישמיץ , כך ייטב .
כאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ - כבר אמרנו ....
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2004 12:14 |
|
| |
אני כאן ואני לא מתבייש בשם שלי. סתאאאאאאאאאאאאם... האמת שרב הפרוייקט צודק, הרב גרוסמן זה רסנרוביץ, צורם זה קצבורג והקריזה היא בגלל שצורם=קצבורג חסם אותו בפורום. הרב גרוסמן לא אמר ימח שמו וזיכרו אלא ימח ניקו וזיכרו והרב שטיינמן כעס בגלל שרסנרוביץ פתח ניק דומה לצורם. וזה כל הסיפור.
(אני חייב להבהיר שהדברים נכתבים בהומור אחרת בסוף עו"ד במברגר וגרוסמן יגישו נגדי תביעה על התחזות)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2004 12:14 |
|
| |
או שבן תיירה ש"הביא" את הציטוט הזה מפיו של גרוסמן
הוא הוא אותו רסנרוביץ....
וד"ל.
|
|