בית פורומים עצור כאן חושבים

PHOTOBR: שיר הטבילה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/6/2004 19:48 לינק ישיר 

לא מחקתנו את שירו של האורח לרגע משום ששירו הביך אותי או משום שאני פוחד לחשוף את נפשותיהם הרגישות של דרדקי הפורום לצדדים האפלים של הטבע.

מחקנו מאותה סיבה שאנו מוחקים כל יום הערות פוגעות ומעליבות, אשכולות העוסקים בפוליטיקה ובכל נושא שאינו קשור לנושאי הדיונים דנן.

השיר המחוק התאים לפורומינו בדיוק כטופס דיווח הכנסות שנתי או דו''ח מבקר הפנים של נמל אשדוד. הגדרתו כיצירה אינה משנה מאומה. הוסיפה לכך העובדה שהיצירה האמורה עצבנה את החברים ועל כן לא נכנסה לקטגורית ''החמודים והלא מזיקים'' (אותם אנו משאירים על כנם במקרה שמדובר בחבר פורום קבוע).

תמה אני על חברינו הנכבדים על אשר הטריחו את עצמם להגן על שירתו של האלמוני הנ''ל אך ורק משום הגדרתה כשירה ועיסוקה בנושא שנתפס כמביך.

למיטב ידיעתי פורום זה לא הוקם לשם מתן outlet לביטויי יצירה לסוגיהם.

מעל במה קדושה זו ובמעמד נכבדי הפורום, אני קורא לחובבי השירה בכלל והאירוטית בפרט אשר בפורומינו להפנות את המשורר לבמה המתאימה או לחילופין להקים פורום המוקדש לשירה אירוטית ושאר יצירות העושות שימוש בסמלים יהודים.

תוקן על ידי - רב_סיינפלד - 17/06/2004 19:57:59

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2004 21:05 לינק ישיר 

מי יגלה עינינו בשאלה כמה אירוטי שיר צריך להיות כדי להיחשב שיר אירוטי? (תשובה אפשרית: דימוי אחד ושתי מטאפורות)
- אולי כדאי להקים ועדה רוחנית שתשב על המדוכה הזו?

מי יגלה עינינו בשאלה כמה גרוע שיר צריך להיות כדי להיחשב שיר לא ראוי מבחינה אומנותית? מה הקריטריונים להיותו של שיר גרוע?
- אולי כדאי להקים ועדה ספרותית שתשב על המדוכה הזו?

תוקן על ידי - שחרית - 17/06/2004 21:10:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2004 21:23 לינק ישיר 

אין צורך בהקמת ועדה חדשה. אני ממליץ על הרחבת סמכויותיה של הועדה לעניני שיח-רגיש-מרקם-ומארג שעל נחיצותה למדנו ב-
http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=919381

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2004 21:31 לינק ישיר 

לא נזקקנו לדיון מעמיק בהגדרת ''מיהו אירוטי'' שכן 3 תלונות מחברים נכבדים הספיקו להוציא את השיר מקטגורית ''החמודים והלא מזיקים''.

על המשקל עמדו אי נוחות של חברים שאנו רוצים בחברתם מול חופש הדיבור של אורח פורח בנושא שאינו בעל ענין ציבורי במקומינו.

וכפי שאמרנו, מספרי הצנזורה בהחלט קלים יותר כאשר מדובר באורחים פורחים.

תוקן על ידי - רב_סיינפלד - 17/06/2004 21:36:20

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2004 21:36 לינק ישיר 

שחרית, מדוע את נטפלת לטיעון המשני? הסיבה המרכזית למחיקת השיר הוא הקשר הקלוש עד אפסי לבית מדרשנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2004 21:41 לינק ישיר 

סיינפלד,

תודה. לפלא שלקח כ"כ הרבה זמן. (ומה קרה למיימוני? כזה פסיבי?)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2004 22:35 לינק ישיר 

יצחק יונתן,
חיכיתי לך והנה לא הכזבת...
תודה. לפלא שלקח כ"כ הרבה זמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2004 11:48 לינק ישיר 

אני רואה את הנושא כסגור

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > PHOTOBR: שיר הטבילה
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר