| נשלח ב-16/6/2004 02:25 |
|
| |
תוצאות ב"דרך החניוקים": המודרנים בחוץ
מניתוח תוצאות הבחירות שנערכו הערב בביהכ"נ "דרך החיים", עולה כי ציבור הפנאטים בביהכ"נ, כבש את שלושת מושבי הגבאים.
הציבור המודרני המועט שנותר בביהכ"נ, לא הצליח "להכניס", אף לא נציג אחד.
שוב הוכח כי "הסניף", הוא "נמל הבית" היחיד, של הציבור השפוי בעיר.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2004 06:55 |
|
| |
וואלה...
אפשר יותר פרטים?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2004 07:18 |
|
| |
בן תיירה,
התאזר נא במעט סבלנות,
אברר במדוייק ואעדכן בקרוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2004 07:57 |
|
| |
בן תיירה,
הבטחות צריך לקיים, אז ככה...
שלושת הגבאים הנבחרים הם:
1. אנגל
2. איינהורן
3. הרמן
עפ"י שיטת הבחירות המוזרה, בה יכל כ"א יכל לסמן שלושה מועמדים כראות עיניו, קיבלו שלושתם כ"א למעלה מ-35%, הרף המינימלי לבחירה.
נודע לי כי אנשי הקו הפנאטי בביהכ"נ "הוציאו חוזה" על נציגי השפויים "אבי את אבי", בלום ושטרן והתימני הדינמי, יהודה.
"נציגי השפויים" הזעיקו את "המתים", קרי, אנשי "הסניף" שעדיין חתומים על הו"ק לביהכ"נ ומשום כך היו זכאים להצביע, אך ללא הועיל.
אומנם, נציג המניין השני, בלום, עבר את הרף וקיבל למעלה מ-35%, אך הגיע רק למקום הרביעי, כך שבסופו של דבר נותרו הנ"ל ללא כל ייצוג בבית הכנסת.
אנשי "הסניף" מביעים את תקוותם כי למעט השפויים שעוד נותרו ב"דרך החניוקים" יפול האסימון והם יבינו סוף סוף, כי ביתם הטיבעי הוא "הסניף".
אך המרחק רב, בין להתפלל בביכ"נ כמו "הסניף"-שבת אחים, מקום בו דעותיך מקובלות ולגטימיות, לבין שהייה במקום כמו "דרך החיים", כאשר הרוב הקיצוני בביהכ"נ לא רק שאינו נותן לציבור הקצת יותר מודרני כל לגטימציה, אף לא כמיעוט, אלא אף עושה למיעוט השפוי הנרדף, "דה-לגיטימציה".
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2004 12:44 |
|
| |
רגע אם הם קיבלו יותר משלושים וחמש אחוז אז הם בעצם מיעוט אבל מיעוט די גדול ומכובד אז למה אתה משכנע אותם ללכת לסניף כל הזמן?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2004 13:12 |
|
| |
ידידי,
אתה טועה ובגדול!
אחוז הציבור השפוי בדרך החיים אינו עומד על יותר מ-30%.
מניתוח התוצאות, עפ"י שיטת ההצבעה, בה כל אחד מהחברים סימן שלושה שמות, עולה, כי חבר שבחר בנציג שפוי, (המונח "מודרני" צורם לי). הסכים לכך, שציבור השפויים, ייוצג עפ"י כוחו היחסי בבית הכנסת.
שהרי בסה"כ, הבוחר שכן בחר בנציג שפוי, בחר בו כאחד מתוך שלושה, כאשר השניים הנוספים באים מקרב המגזר הפנאטי.
יוצא א"כ ש-35% בלבד, (כולל "המתים" חברי הסניף...) הכירו בחבר'ה השפויים כציבור, והסכימו לבחור גם בנציגם, עפ"י כוחם היחסי בבית הכנסת. (גבאי אחד מתוך שלושה = שליש).
אך מין הצד השני, רוב מכריע של- 65% מקרב חברי "דרך החיים", סרב להעניק לגיטימיות לציבור השפוי, אף לא לפי חלקו היחסי בבית הכנסת.
ואתה מקשקש לי שנתנו להם לגיטימיות?.?.?
|
|
| נשלח ב-16/6/2004 13:23 |
|
| |
מרנן_ורבנן
לפני שאתה מסיים רציתי לשאול כל חיי שאפתי להיות מודרני איך עושים את זה בדיק זה מאד יעזור לי אם תאמר לי מה צריך לעשות או ללבוש או לא יודע מה אנא החכימיני בתודה מראש
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2004 13:35 |
|
| |
איש פארק אני ינסה לעזור לך
זה מתחלק לשני חלקים
מה שאתה צריך לעשות . ומה שאחרים עושים לך .
נתחיל בחלק השני .
מה צריך לעשות לך שתוכל להחשב מודרני
אתה נרשם לקהילות יעקב , ומקבל מכתב שתצליח בעזרת השם במקום אחר .
אתה נרשם לדרכי שלום ומקבל מכתב דומה .
אותו דבר בבית יעקב אתה רושם את הבת שלך ומצליח להכניס אותה רק אחרי לחצים ותחנונים או שגם את זה לא .
אם עברת את זה
זה אומר שאתה נחשב כמודרני מבחינת הבתי ספר .
אחרי זה תתחיל לברר בגינה שליד הבית שלך (שלח את אישתך)
תבקש ממנה שתנסה ליזום שיחה על פאות ומודרנים .
אם משפחתך תהיה אחת מהמושמצות שמדברים עליהם "תראו עם איזה פאה היא הולכת" , "איזה שסע יש לה " ,"אני לא ירשה לילדים שלי להתחבר לילדים שלהם" ,
תוכל לדעת שגם השכונה שלך מחשיבה אותך כמודרני .
ולגבי מה שאתה יכול לעשות ?
האמת אם אתה לא יודע כנראה שאין לך את זה ,ואתה לא מודרני .
סורי מה לעשות ככה זה בחיים יש כאלה שיש להם את זה ויש כאלה שלא
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2004 13:41 |
|
| |
ידידי,
כתושב אלעד הנתון למרות הרבנים המקומיים (עלאק), אני נאלץ, לצערי, להשתמש בלכסיקון בד"צ אלעד...
להלן קובץ מונחים מקוצר:
ראש השבבניקים = אדם בעל יכולת חשיבה עצמאית הנשמע לדעת גדולי הדור.
מודרני = בן אנוש המתקלח יום-יום ואינו נדבק כעלוקה לרב ונעריו.
חסיד = ג'לוב כרסתן המדיף ניחוחות ומתעלל בנשות ישראל הצנועות, הנוסעות לתומן באוטובוסים הבין-עירוניים.
ראש כולל = פראזיט החי מכספי תרומות ומתעלל בצעירים בעלי משפחות מחוסרי עבודה.
אברך = (עזוב אותך...)
דעת תורה = סברות הכרס.
וכו' וכו'.
|
|
| נשלח ב-16/6/2004 14:41 |
|
| |
מרנן נחזור לעניין. אני ממש לא מקשקש להפך אתה טועה
כי המודרנים קיבלו בבחירות יותר מארבעים אחוז ולא שלושים וחמש כמו שכתבת
יחס מצביעים של שישים-ארבעים זה כבר אומר שיש בבית-כנסת שני גושים ולא מדובר בכלל ברוב מוחץ לעומת מיעוט קטן כמו שהצגת את הדברים, חוץ מזה שלפי מה שמספרים אם מחשבים את הקולות של שלושת נציגי המודרנים בלום שטרן ויהודה ביחד יוצא שהם קיבלו כמעט 80% לנציג השלישי.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2004 15:21 |
|
| |
הגרשז,
היכן למדת חשבון?
ב"דעת זקנים" או ב"קהילות יעקב"?.?.?
גרשזי היקר,
הסכת ושמע לעצתי.
עשה לעצמך טובה,
קח שיעורי עזר במתמטיקה!
לאחרמ"כ, קרא שוב את דברי,
ותבין...

|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2004 18:26 |
|
| |
מרנן,
ע"פ מקורותי, רב בית הכנסת של הגן.
אמר כבר לפני הבחירות למקורביו, שהרצוי שלו, שתהא נציגות לשלושת הפלגים.
*** חניוקים מקורחים נטופי זעה.
*** נורמלים יציבים וחסרי דעה.
*** מודרנים שבבניקים עוכרי ישראל ללא טיפת בינה.
שע"י כך השלום והאהבה והאחוה ישכנו באכסדרא אחת.
טענתו העיקרית שהשיטה הטובה היא, לקרב ולא להרחיק.
גם אתמול לאחר גמר ספירת הקולות, ולאחר שהתברר שאבי בלום (נציגם של ה.... מודרנים/שבבניקים/נורמלים/שפויים. (מחק את המיותר) קיבל מעל % 35 מסך המצבעים, אמר הרב למקורביו שאכן ימנה את בלום לגבאי רביעי, רק לאחר שהתחילה התפרעות המונית שקטה, הודיע הרב שילך להתיעץ עם גדול הדור הרב שטינמן. ( שגם הוא דוגל בשיטת הקירבה.)
כך או כך...
ימים יגידו...
מה שבאמת חבל, שאבי שטרן לא נבחר, שאז הנורמליזציה הנאורה היתה שוכנת בבית קדשם...
תוקן על ידי - נוברדוק00 - 16/06/2004 19:14:28
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2004 21:40 |
|
| |
נוברדוק בלבלת אותי אני הבנתי מאנשים שבחרו שם שאבי שטרן אבי בלום ודוד יהודה התמודדו על אותה משבצת של הציבור הפתוח יותר בבית כנסת שמתפללים במניין של שמונה וחצי בשבת. לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2004 21:45 |
|
| |
בדבר אחד אני מודה שמרנן צודק וזה שהמקום הכי נורמלי להתפלל בו זה שבת אחים או "הסניף" איך שהוא קורא לו אחרי שהייתי היום בבית כנסת דרך החיים והבנתי מהחבר'ה שהם שמחים שהמודרנים נפלו והם זוקפים את זה לזכותם לא ידעתי עד היום שזה המצב שם באמת גנון.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2004 23:27 |
|
| |
"הגרשז" (הגאון ר' שלמה זלמן) ממתי אתה לטובת המודרנים?????????
ואתה מתפלל בכלל בסולל בונה, לא?????
בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2004 23:33 |
|
| |
בן תיירה איך אתה מעז ימח ניקך וזיכרו (של הניק) אני תמיד דואג לכולם בכל מקום לא משנה ספרדים ליטאים חסידים תימנים אני תמיד נוכח ומתערב בכל מקום שיש בלגאן... (אני שוב אומר הכל בצחוק עו"ד גרוסמן תרגע אל תגיש תביעת דיבה).
|
|
|
|
|