לא יאמן!!!!!!! בתי קולנוע באלעד!!!!!!!!! מצורף קובץ
לצערי אני מזכירה את חטאי ואני מכניסה עיתונים חילוניים הביתה (תחנת דלק אתם יודעים....)
בעיתון "מה בפתח" המצורף ל"ידיעות אחרונות", נאמר כי הופקדה התוכנית המע"ר של המרכז המסחרי המרכזי של העיר אלעד עוד נאמר כי בתכנון "בתי קולנוע"....
אולי ברבות הימים כדי לאכול פופקורן לא נצטרך לנסוע לסינמה סיטי...
nik_elad אלעדניקית...
גם לנשים יש מה לומר!!!
נשלח ב-20/6/2004 01:32
איזה קולנע ואיזה נעלים
ככה זה אצל החרדים
בשביל שיאשרו מהר את התוכנית רושמים קולנוע ואחרי זה נותנים את זה מתנה לאיזה ראש ישיבה מקורב שיקים איזה
ישיבת בנוסח תפארת השבבניקים
נשלח ב-20/6/2004 02:02
ואיך תקרא הישיבה/קולנוע?
"השקפה נכונה"?.?.?
השתלמויות יעברו ראש הישיבה והרמי"ם, ב"תיאטרון" הסמוך...
נשלח ב-20/6/2004 02:04
העיקר שיוקם כאן "בית משפט לעניינים מקומיים"...
נשלח ב-20/6/2004 09:52
הודעה חשובה ומשמחת ביותר באלעד, אולי זה יביא את הפתרון לכל הבעיות!!!!
א. הקמת בתי המשפט נחוצה מאד בעירנו.
שלא יגרם חלילה ביטול תורה לכל "בני תיירה" וחבריהם בעמד בתורות לבתי משפט על נושאים דחופים לסדר היום, כמובן למען ה"אידישקייט" של העיר.
ב. הרעיון הפנטסטי של הקמת בתי קולנוע הוא רעיון אדיר!!!!!!!!!!!!
כדי להביא תעסוקה לכל המשועממים בעירנו, שבמקום לחרחר מריבות ומחלוקות יומם ולילה, שילכו לבתי קולנוע להעביר זמנם הריק, ולנו תבוא המנוחה!!!!!
נ. ב.
מה עדיף קורח או בלעם?
איך לא חשבנו על כך, עד עכשיו ?!?
דבר ראשון אני מציעה לכל אחד שילך לקולנוע בעזריאלי או באיילון גם בירושלים במלחה או תלפיות ואז הוא יחליט אם יש חרדים שהולכים לקולנוע או לא. נכון שזה בכלל לא רווחי כי יש רק מעטים שהולכים, אבל פעם אחת כמעט עשו שם מניין מנחה, רק שאותי לא יכלו לצרף למניין.
חוץ מזה שאל תדאגו יבנו בניין לקולנוע ובסוף יהיה שם איזה בית כנסת חסידי שעשה שינוי יעד ושינוי צרכי אולכסין ויש עוד כמה שמות שאני לא מכירה.
נשלח ב-26/6/2004 22:15
אם אכן יבנה קולנוע באלעד, איזה סרטים יקרינו? "קונילמל"? "הצלקת"? או סרטים נורמלים?
בכל מקרה אני אשמח מאד לקולנוע בעיר.
נשלח ב-28/6/2004 08:57
בלילה יקרינו את "ראש המועצה והמזקירה".
פרטים בעיתונים.
נשלח ב-28/6/2004 16:07
קולנוע באלעד???
נו, זה דבר ישן.
יש הרבה.
הרבה. הרבה מאד.
בלי קשר: מה הבדל בין קולנוע לאינטרנט?
נשלח ב-28/6/2004 18:19
כמו ההבדל בין תפוז לדובדבן.
נשלח ב-28/6/2004 21:55
לדעתי לקולנוע באלעד יהיו שני פלוסים רציניים
1.) גמילות חסדים...חשבתם פעם כשראיתם סרט כמה אנשים היו יכולים לראות איתכם ולהנות ומכיון שאין להם אפשרות הם רק מפנטזים על זה?
2.) חיסכון בהוצאות.....כל מי שהגיע אי פעם לתחנת הדלק בעינת יודע שכשיש תור לפחות 30% זה תושבי אלעד ש"רק באו להציץ"...לא חבל על הדלק?