בית פורומים אחרדים-אלעד

הימורים לקראת הבחירות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/6/2004 10:25 לינק ישיר 
הימורים לקראת הבחירות

לקראת סגירת הרשימות בעוד כחודש בואו נהמר על הרשימות/מועמדים ומס' המנדטים ,לדעתי התוצאה הסופית תהיה :
ש"ס - צביקה כהן , שם טוב ועוד 3 אנונימיים . סה"כ 5 .
ביחד - הרבסט,ויז'ניץ,סב"ת,חסידי ומודרני . סה"כ 5 .
דת"ל - עמרוסי , בן חורין וחורי . סה"כ 3 .

השינויים האפשריים :
תימנים רצים לבד, יקבלו 1 שיירד מש"ס .
בן חורין יחבור לליכוד, יקבלו 1 שיירד מהדת"ל .
מודרנים ירוצו לבד, יקבלו 1 שיירד מ"יחד" .

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2004 10:42 לינק ישיר 

אוי לדור שמהמר על נבחריו

אין לה ערך דתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2004 13:27 לינק ישיר 

יוצא מזה שהכי טוב להרבסט שרייסנר ירוץ איתו ... כמו שכבר נכתב יותר מפעם אחת.

התימנים לא ירוצו לבד, חבל בכלל לפתוח דיון בנושא.

כמו-כן אין שום סיכוי - ולו הקלוש ביותר - לליכוד לקבל מנדט אחד ולכן בן חורין לא יחבור אליהם, מה גם שיש לו מקום בטוח במועצה מטעם המפד"ל .

אישית אני מקווה שרייסנר יחבור להרבסט ולרשימת ביחד, זה יקל מאוד על הרבה אנשים נורמלים להצביע למפד"ל ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2004 13:35 לינק ישיר 

ואל תשכחו שישנה גם אפשרות שעמרוסי מאחד את כל המאוכזבים
הם מצביעים עבורו לראשות
וגם לוקח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2004 14:27 לינק ישיר 

לא הבנתי את סיום דבריו של רב הפרויקט . הכיצד חבירה של רייסנר עם הרבסט יגרום לאנשים להצביע מפד"ל ? האם רייסנר לוקח קולות למפד"ל ? מה הקשר ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2004 14:41 לינק ישיר 

ברור שרייסנר לוקח קולות למפד"ל !

הרי יש בעיר הרבה אנשים 'חרדים' שלא סובלים את הפוליטיקה החרדית, ואם יהיה מועמד 'חרדי-מודרני' יהיה להם הרבה יותר קל להצביע עבורו.

לעומת זאת אם רייסנר חובר להרבסט ולרשימת 'ביחד' - דבר שמאוד כדאי להרבסט, שיכול להגיע כך לרשימה בראשותו של חמישה מנדטים - אותם אנשים לא יצביעו ל'ביחד' אלה למפד"ל.

לעומת זאת , אם רייסנר חובר למפד"ל - ויש אופציה כזאת - הוא מביא איתו את מצביעיו , מה שיכול להביא למפד"ל מושב רביעי !

אכן מצב מסובך ...

לפחות דבר אחד ברור , לש"ס רייסנר לא יחבור - למרות המגעים שהיו .

הימור שלי - רייסנר חובר להרבסט ומביא איתו את המנדט החמישי, זה יוצא הכי טוב לכולם .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2004 17:49 לינק ישיר 

שלום לכל חברי הפורום, הייתי בחו"ל שבוע , פיספסתי משהו ?
רייסנר לא היה כזה פופולרי כשיצאתי , מה הוא עשה השבוע שהוא נהיה מבוקש ע"י שלושת המפלגות ? הוא הבטיח להם כסף ? הבטיח הנחות בדירות ?
אני שומע שמדברים עליו כמקום רביעי או חמישי ברשימת "ביחד" , אני מסכים עם רב הפרויקט שזה הדבר הכי טוב שיכול לקרוא , אני לא מאמין שהוא לוקח קולות למפד"ל, אבל יש סיכוי סביר שכך תצא בסוף לרשימת "ביחד" חמישה חברי סיעה שפויים - שינוי מרענן לעיר .

איפה צביקה שנקר ? הוא בתמונה ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2004 23:15 לינק ישיר 

לצביקה נולד בת, כעת הוא מחוץ לתמונה

בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2004 14:38 לינק ישיר 

בן_תיירה,

אכן לשנקר נולדה בת.

אך מה זה קשור ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2004 16:02 לינק ישיר 

האם נכונה השמועה שהיתה היום פגישה בין רייסנר לגורם חסידי כלשהו ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2004 19:09 לינק ישיר 

סלובוד ניק , אל תחמם סתם . אם יש לך מידע שתף אותנו .
יש כל הזמן שמועות על פגישות , עדיין לא שמענו משהו מוצק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2004 19:26 לינק ישיר 

חדשות טריות חדשות טריות חדשות טריות

לפי מידע חדש ובדוק נפתחה חזית חדשה בעיר !

המשתתפים : צביקה כהן נגד הרב גרוסמן

הנושא : נציג הסב"ת .

לאחרונה העלה צביקה כהן קושיה חדשה - למה הרב גרוסמן לא רואה בו נציג ראוי לאנשי הסב"ת באלעד ? והלא הוא גם ספרדי וגם בן תורה ?!

בהמשך לקושיתו של צביקה כהן נפתחה למעשה סערה חדשה - שהרי אם אכן הוא ראוי להיות נציג של הסב"ת אז למה שהחסידים והליטאים יתנו להם נציג ברשימה המשותפת - אם תקום ?

ויותר מזה - מאחר וברור לכולם שגם החסידים וגם הליטאים רוצים כל אחד שני נציגים בחמישיה הראשונה - הרי שאם יורידו את הצורך לתת לסב"ת נציג יהיה אפשר לתת לרייסנר את המקום השלישי או החמישי - מהלך שיביא לאחדות כל הזרמים החרדים האשכנזים בעיר !

בנוסף - מתברר שיש לטענה של צביקה כהן תומכים גם בתוך אגודה ודגל שטוענים שלא רק שלא כדאי לפתוח חזית מול צביקה כהן , אלה גם שרייסנר יביא יותר קולות מאשר הסב"ת שממילא מצביעים לש"ס , וגם צירופו יביא לאיחוד בעיר - מהלך שיספק את כולם.

ולא רק זה אלה שאיחוד זה יביא את הרשימה המאוחדת לכדי חמישה מנדטים בטוחים - ואולי אף יביא את השישי.

דבר נוסף - אומרים גורמים גם באגודה וגם בדגל - כדאי לשים את רייסנר במקום החמישי ולא בשלישי כדי לגרום לו לעבוד !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2004 20:26 לינק ישיר 

עוד פנטזיה של רייסנר... (במסוה של "ידיעה חדשותית" הזויה)

הרב גרוסמן היה "מת" לא לתת נציג ברשימתו לסב"ת, ולספר להם שצביקה כהן יהיה הנציג שלהם, אבל הוא לא יכול לעשות את זה מכיון שנציגי הסב"ת לא מוכנים לשמוע על זה בשום פנים ואופן. (מה שכן, הוא אכן ישתמש בנימוק הזה כדי לתת להם רק נציג אחד ולא שניים.)

חוצמזה, גם בלי הסב"ת - אם רייסנר יקבל מקום ברשימה, זה חייב להיות המקום השביעי, מכיון שיש בעיר לפחות שישה אנשים שמביאים יותר קולות ממנו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2004 23:54 לינק ישיר 

"רב" היקר!!!!

תבין דבר אחד! אם רייסנר הולך עם הרשימה המשותפת הוא הרס את עצמו ללא תקנה!
כל יחודו היה בזה שהוא הולך בנפרד! שונה!
חצי מהקולות שהוא יכול להביא לבד לא יצביעו לו כשהוא יחבור אליהם!

בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2004 11:53 לינק ישיר 

התפתחות מענינית כבוד ה"רב" .
אני מסכים עם בן תיירה שבמידה ורייסנר יילך עם הרשימה המאוחדת הוא יאבד הרבה תומכים (ואני בתוכם) , אני בכלל לא מבין מדוע רייסנר יושב איתם ? האם הוא חושב ברצינות על איחוד עם סיעת "ביחד" ? איפה כל טענותיו ורעיונותיו שהוא מייצג משהו אחר ?

או שיכול להיות שאנחנו תמימים וזאת הייתה הכוונה מלכתחילה , לעשות שריר ע"מ שהוא ייכנס ברשימה המרכזית .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2004 12:49 לינק ישיר 

חצי,

לא מדובר פה בפנטזיה של רייסנר - הוא פה בסך הכל הסיפור הצדדי , הסיפור זה שדרישה זו הגיע מצביקה כהן !!.

אכן הרב גרוסמן לא תכנן לחשוב אפילו לא לתת לסב"ת מקום ריאלי ( מאיפה הבאת שתי נציגים ? אפילו הם לא מדברים על זה) אבל הוא גם לא רוצה לפתוח חזית מול צביקה כהן .

השאלה היא עם מי הרב גרוסמן פחות ירצה להסתבך ?

בן_תיירה,

שוב - רייסנר לא הסיפור פה ( הייתי שמח לו מישהו היה מביא כאן את תגובתו לעניין ) .

יצר,

אין לי מושג למה רייסנר יושב איתם.
אין לי מושג על מה הוא חושב ברצינות.
אין לי מושג מה יהיה עם טענותיו.
אין לי מושג מה היתה כוונתו מלכתחילה.

אני לא מייצג את רייסנר ואת המידע קיבלתי ממקור אחר !

ושוב - הסיפור שנראה לי הכי משמעותי פה זה :

צביקה כהן טוען לפני הרב גרוסמן שהוא הנציג האמיתי של הסב"ת באלעד !

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > הימורים לקראת הבחירות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext