בית פורומים שידוכי חרדים

האם לימוד מקצוע הקשור לנט יכול להפריע בשידוכים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/5/2010 15:50 לינק ישיר 

זקוקה בדחיפוווווות לעצתכן,

אני מעוניינת ללמוד קורס פלאש ובניית אתרים בפרוג (מקום חרדי למהדרין)

איך זה ישמע בשידוכים שבחורה לומדת בניית אתרים? (אחרי פרשת האינטרנט)

האם כדאי לחכות אם זה עד אחרי החתונה?

תוקן על ידי וולפית ב- 23/05/2010 15:51:28

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2010 15:59 לינק ישיר 

אני מנסה להיכנס לראש של בחור מאוד צדיק, (אחרי הכל וולף...) לא מצד המקצוע כי לא ניראה לי שזה יהיה אכפת למישהו (אלא אחד ממש קדוש ומופרש... ואולי את רוצה\צריכה כזה.) אלא מצד מקום לימודים! וכן, יש בחורים שיפריע להם מקום לימודים שהוא לא בת יעקב קלאסי ואפי' שזה חרדי חרדי!

בחור ישיבה קלאסי לא חושב שאחד מהדברים הנ"ל יפריעו לו!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2010 16:14 לינק ישיר 

ממש לא!
וגם פרוג הוא מקום מצויין, ואם את לומדת את זה אחרי שלמדת שנתיים בסמינר (י"ג י"ד, או ה' ו', איך שאומרים אצליכם, אינלי מושג) אז אין בזה שום דבר רע, ולא הורס שום שם בשידוכים!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/5/2010 16:19 לינק ישיר 

רק אני,
או שמנסים בכוח למצוא חסרונות בבחור/בחורה.
ומחפשים עוד יותר נושאים לדון עליהם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/5/2010 16:34 לינק ישיר 

מחבר: וולפית

ב. אני חושב שמחפשים התאמה לא חסרונות! (לפחות אני מקוה...)

נ.ב. אין לי שום בעיה נגד הרב וולף או סמינרו או תלמידותיו!!! סתם אני יפה לי היום.

תוקן על ידי barbrav ב- 23/05/2010 16:35:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2010 16:34 לינק ישיר 

barbrav כתב:
אני מנסה להיכנס לראש של בחור מאוד צדיק, (אחרי הכל וולף...) 
                                                                                                                                                   בחורה מאוד צדיקה לא נכנסת בכלל לנט.בטח לא לפורומים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2010 16:39 לינק ישיר 

אובייקtv כתב:

חולק לגמרי!!!

יש בחורות ובחורים שרוצים להקים בית מאוד תורני ואפי' צדיק! וכן, קצת גולשים כאן.
למה הכל שחור לבן? אתה גלשת כאן אתה לא צדיק! זה חסר היגיון וחסר מציאות!
אנשים עושים דברים לכן את שורפת אותם??? ר"ע בגיל 40 ניהיה רבי!! ובן\ת תורה לא יכולה להתקדם ולעלות ביראת שמים?!!!
שאיפות אפשר משאול תחתית! מנסים להצליח ואפי' מצליחים! אבל מי ששורף נשרף ואין לו סיכוי! זה היצר הגרוע לומר אני לא יכול!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2010 16:48 לינק ישיר 

barbrav כתב:

חולק לגמרי!!!

אנשים עושים דברים לכן את שורפת אותם??? ר"ע בגיל 40 ניהיה רבי!! ובן\ת תורה לא יכולה להתקדם ולעלות ביראת שמים?!!!
שאיפות אפשר משאול תחתית! מנסים להצליח ואפי' מצליחים! אבל מי ששורף נשרף ואין לו סיכוי! זה היצר הגרוע לומר אני לא יכול!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/5/2010 16:56 לינק ישיר 

barbrav כתב:

חולק לגמרי!!!

תחלוק! אני חולקת עליך!                                                                                                                            כי בחור צדיק,שרוצה,באמת,להקים בית של  תורה.שהתורה ודעת תורה היא המרכז של חייו,סותר את עצמו אם הוא מסתובב בנט. כי דעת תורה הברורה ביותר היא,שאינטרנט על חלקיו,גם הטובים,הוא פסול מעקרו.                                            (כשאני שאלתי,אמרו לי-גם אתרים כמו 144,אתר הבנק וקופת החולים שלי פסולים.ולמה? כי זו דרך חיים.הרבנים אמרו לא,אז לא.ואכן,אני בתהליכים לחסום את הכל חוץ מהמייל,שאותו אני צכה בשביל העבודה)                                            וחוצמזה,איזה מן בחור צדיק הוא זה,שמשוטט בפורום ומתכתב עם בנות (בלי הכללות כמובן)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2010 16:56 לינק ישיר 

בואו לא נהפוך גם את האשכול הזה לדיון בנושא האם אתם מוכנים שבני הזוג שלכם יגלשו באינטרנט

תוקן על ידי תרי_זוזי ב- 23/05/2010 16:56:57

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/5/2010 19:46 לינק ישיר 

תלוי.
תלוי בבחורה
תלוי בבחור
תלוי בהורים
תלוי בדרישות
תלוי בגיל
תלוי במצב
תלוי בשדכן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2010 20:00 לינק ישיר 

פרוג הוא מקום מעולה, עם מורות עוד יותר מעולות שמלמדות ברוח חרדית לכל דבר.
ישנם רק חרדים\חרדיות שם, בהפרדה מלאה.
בחור רציני לא כ"כ ישמח לקחת בחורה שמתעסקת עם הנט, כי זה מרתיע,
אך אם מסבירים לצד הבחור שזה מקום חרדי למהדרין רק מקום עזר לפרנסה בעתיד לא אמורה להיות בעיה.

אם יש בעיה,סימן שהוא לא מתאים לך.

בהצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2010 23:23 לינק ישיר 

א יכול להפריע

ב בכל אופן עדיף לעשות עוד לימודים חבל על הזמן שלך בנתים

ג ואולי עדיף לעשות שאלת רב

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/5/2010 12:37 לינק ישיר 

כפי שאמרה כבר הקטנה הכל תלוי.

ואני יוכלה לספר לך שחברה שלי נפגשה עם בחור ששאל אותה מה היא עושה היום? כשהיא ענתה לו שהיא עובדת בהייטק הבחור חטף את שוק חייו ושאל את הבחורה איך יתכן שהיא לא גננת/ מורה? ומעניין מאוד שההורים שלו הפגישו אותו עם בחורה שעובדת בסביבת הייטק.

לכן, אין לי תשובה בשיבלך. מה שכן אני יכולה להגיד לך  שפרוג זה מקום מצוין עם צוות חבל"ז ואם את הולכת ללמוד מקצוע אז זה רק בפרוג!

וכן אני לא חושבת שלבחור יהיה משנה. מי שקובע אלו ההורים.

תוקן על ידי ויזואלית ב- 24/05/2010 12:37:54

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > האם לימוד מקצוע הקשור לנט יכול להפריע בשידוכים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext