בית פורומים עצור כאן חושבים

יש תרופה לרוב סוגי הסרטן, ובכל זאת מתים מדי יום ?!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/2/2012 11:56 לינק ישיר 
יש תרופה לרוב סוגי הסרטן, ובכל זאת מתים מדי יום ?!

"דת" "צבא" "רפואה"
                          אלה מוסדות שקשה מאוד להזיז אותם,

נזעק פרופ' היקר מאוד "אברהם הוכברג"
                             הם (הנ"ל) מאוד מאוד מחופרים, מחופרים מאוד עמוק. הוא נזעק בצדק,  

בהמשך אני הנסה להסביר (כפי השכלתי כמובן) את הסרטן וסוגיה ואת התרופה ואיך היא פועלת, ובעיקר אני רוצה לדון בעניין זעקתו של הפרופ' שקושרה קשר ישיר לדת ולחוקי חברה (שהופכים לדת מחוסר הבנת העומק של החוקים,)

ובכן כל אחד מבין שכל חוק חברתי יש לו סיבה תבונית שהוגה החוק כיוון אליו,
מה שקורה היא. שחוק היא דבר יבש, ולכן רוב ההמון וגם שופטים ומשכילים לפעמים לא מבדילים בין כווונת החוק לעומק לבין החוק היבש, ואז התוצאות הם אסון ממש, לדוגמא: יש תרופה להרבה סוגי הסרטן (לכ50 סוגים ממאה סוגים שקיים) ובכל זאת מתים לנו בכל יום ויום אנשים מאותן מחלה שיש כבר תרופה ומזור בשבילם,
והסיבה ?!
חוקי חברה !!
סדר חברתי נכון !!!
הגבלות האדם הממציא לבדוק ולהוכיח את כל הסוגים בבת אחת, (בזמן שלפי השכל הישר לא צריך לבדוק את כולם אם יסוד המחלה והתרופה הם אותן יסוד) !!!
זכויות יוצרים לכמה שנים ליוצר או למשקיע !!!
ועוד ועוד ועוד סיבות,
ובינתיים מתים לנו כל יום ויום אנשים נשים וטף,

וכל זה לדעתי בא כי לא יורדים לעומק החוק והבנתה, ולכן הופכים את החוק לדת,
והחוק והדת לא עושה חשבון עם אף אחד, בינתיים שכולם ימותו ח"ו העיקר החוק\הדת,

כמו באשכול ירושת הבת כאן ירושת הבת = סדר חברתית תבונית ונצחית,חית,
אני נזעק ומראה אייך זה שלא מבינים את החוק כמה גזל ועוול אפשר לעשות בצדק ומשפט ועוד בשם החוק והצדק,
כך גם בעניין הרפואה וחוקי חברה וסדר חברתי נכון אפשר לגרום למותם של מיליונים אנשים נשים וטף,
הכל בגלל חוסר הבנת החוק במקור,

יותר בהרחבה בעברית פשוטה: (לא במילים של מלומדים רק במילים פשוטות שרובינו נבין את העניין)

יושב לו פרופ' ועמל כל חייו למצוא תרופה למחלה, ובסוף עלה על משהו יסודי,
מי הרגע הזה עד שכל חולה יקבל מזור לחולי שלו ויחיה איתנו, צריך לקחת כמה זמן ? בלי הרבה הבנה בעניין היינו אומרים מה שיותר מהר, נגייס את כל הציבור לתרום מזמנם ומכספם והנה לכל החולים יש תרופה,

אבל והיות שאנו לא חיים לבד, יש הרבה רשעים בעולם, (שאי אפשר להוכיח ממה מת החולה אז רשעים מנצלים זאת לתבוע את הרופא ובתי חולים, אז הרופא והבתי חולים מפחדים לעזור)  יש הרבה חוסר הבנה בחוק,
אז יכול לקחת שנים על גבי שנים עד שהתרופה תצא לשוק וגם לא במחיר סביר שהחברה תכניס זאת לסל הבריאות,

והיות שהחברה צריך להגן על עצמה אז מחוקקים חוקים,
לדוגמא: טוען מדען שמצא תרופה הוא חייב להוכיח הלכה למעשה 1, שזה פועל 2, שזה לא מזיק (= תופעות לוואי)
והיות שבמקרה שלנו מדובר על 50 סוגים של המחלה, אז לא מספיק שהוכיח על אחד מהם, הוא צריך להוכיח על כל סוג וסוג מחדש,
ולכן נותנים לו רק סוג אחד להוכיח, ואחרי שהוכיח את הסוג הזה, צריך לקבל אישור ראשוני מהאלוקים (= האף די איי FDA),
שהוכחת כבר ויש לך אישור מהאלוקים (האף די איי FDA) אתה צריך להוכיח האם התרופה לא מזיק (תופעות לוואי)
וכל אישור לוקח שנים, וגם ליצר באופן פיראטי ( לא בקו יצור במפעל) את התרופה עולה מיליוני דולרים,
בקיצור כל מדען היה מסתפק עם הגילוי והפרס, ולא היה מתחיל אפי' לעבור את כל הטמטום הזה,

ואחרי כל זה מאדם אחד (המדען) לא תצא הרבה, ולכן יש שני אפשרויות, 1, לעשות מסיבת עיתונאים ולפרסם את הגילוי והתרופה, ואף אחד לא יעשה כלום, 
או להילחם בדרך החברתית עם חוקיה ולהביא תרופה לחולה, אבל כאמור זה לוקח הרבה שנים ובינתיים מתים לנו אנשים נשים וטף מדי יום ביומו,

הפרופ' היקר בחר בדרך הקשה, הכל בגלל טוב ליבו ויראת השמים שלו וחשיבה עמוקה לעתיד יותר טובה לאנושות,
פרופ' הוכברג היקר עמל רוב חייו על המחלה ובסוף מצא אחד מהיסודות של רוב סוגי המחלה,

וכאן אני נזעק על אנשי החוק ועל דת הרפואה,
חבריה היקרים אתם לא שמים לב, התרופה של פרופ' הוכברג היקר אין לה תופעות לוואי ולא יכול להיות לו לעולמים,
במילא כל החוקים של החברה לא חלים עליה,
שאין תופעות לוואי אז צריך ישר לתת לבני אדם חולים במחלה ולכל ה50 סוגים, (ולא קודם לעכברים ולכל סוג מחלה בנפרד)

תרופה כזו צריך להיות נחלת הכלל, ובשום אופן לא לתת זכויות יוצרים,
כלומר לגייס את הציבור העולמים לתרום מזמנם וכספם, ולהתחיל ליצר את התרופה מיד,
שהעניין יהיה עניין ציבורי אז כל הכשלים הרגילים של החברה לא קיימת,

שוב לנו הוכחה כמה סבל קיים באנושות מעבודת אלילים, הפיכת החוק לאלילות בלי להבין את העומק החוק ?! גורם לאנשים נשים וטף למות מדי יום אפי' שקיים תרופה מאז 2004 נדמה לי,

(בהמשך אני הסביר את הסרטן וסוגיה והגילוי של הפרופ' והספר את כל הסיפור)  

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2012 12:28 לינק ישיר 

בסוף הוא יקבל פרס נובל, לדבריך.
אייך יתכן הדבר הזה? ישנם שותפים נוספים לזה?
האם יש כאלו שהוכח שעזר להם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2012 12:28 לינק ישיר 

רגע, יכול להיות שזה לא ניתן להפרכה(בצחוק).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2012 13:13 לינק ישיר 

והנה הסיפור שלי,

(והיות שאני וירטואלי אני מרשה לעצמי לספר סיפור אפי' שזה נשמע גאוותני אולי,)

הרבה ימים אני מקדיש לחשוב על הסרטן,
איפה הכשל ? למה עוד לא ירדו לעומק היסודות של המחלה ?
מרוב נסיונות מחשבתיים אני מגיע לחשיבה מעניינת בעניין, (בהמשך)
ויש לי כלל גדול, כל חשיבה טובה שהגעתי אליה צריך לבדוק בקדמונים או אצל חכמים האם כבר עלו אל זה,
ואם מצאתי שעלו על זה, אז אני מבין שדרכי נכונה,

ובכן מהי סרטן ?
כידוע הגוף מורכב מתאים, כל תא מת ומוחלף לחדש, רק תא סרטני לא מת הוא חיי לנצח (אפי' בקבר עד שנרקב) ומכפיל את עצמו והם חיים לנצח,
כלומר לא רק שהוא חיי לנצח הוא גם מכפיל את עצמו והם כולם חיים לנצח,

מרוב לחשוב על אייך זה יכול להיות,
קיבלתי הבזק תבונה כזו, (ראו אשכול זה הבזק תבונה מהי ??))
מתי קורה בגופינו מצב של הכפלת תאים ?
התשובה המידית שעלה בראשי היא שב"עובר בבטן אמו"
עובר מכפיל את התאים עד שנהפך לתינוק,
אם כן חייב להיות "גן" בדי אן איי שאחראי להכפלת התאים ונעצר מיד אחרי שהפך לתינוק,
והסרטן הוא בעצם משהו שמעורר את הגן הזה שוב, כלומר מן שיבוש שכזה, הוא לא מיצר תינוק כמובן אבל פועל בלי דעת, פשוט מכפיל ומכפיל,

ובכן מיד התחלתי לחפש ברשת (בגלל הכלל הנ"ל) ואחרי עמל רב מצאתי שפרופ' אברהם הוכברג באמת מצא את הגן הזה, הגן הזה נקרא H - 19 

וזה דבריו של הפרופ' היקר,
"הגן שאנחנו מצאנו מופיע בעובר, נעלם בבוגר. ומופיע מחדש בחמישים גידולים סרטניים, וכתוצאה מהרבה מחקרים שעשינו אנחנו יודעים היום שחזרה אחורה לעובר היא בעיה מאוד קשה שאתה כבר מבוגר, את חלק הגדול של הגידולים הסרטניים מזכירים מאוד את הרקמות העוברי שאינם נמצאות תחת פיקוח, והגן שלנו הH-19  הוא למעשה חזרה אחורה למצב העוברי, ולידעתכם לקח לנו 12 שנה לברר את מנגנון הפעולה שלו, שבררנו מה הוא עושה בסרטן. הבנו בסוף מהו עושה בעובר" 

(כלומר הפרופ' הגיע מהגן להבין מהו (הגן) עושה בעובר,
ומחשבתי הנ"ל עבד הפוך, כלומר אני חשבתי שמעובר אפשר להבין את הסרטן,)

בכל אופן יש כבר ידע מה קורה, אז מכאן לתרופה קצרה הדרך,
אבל חוקי החברה כנ"ל לא מאפשר שהדרך יהיה קצר,
ועל זה זעקתינו,

(מאוחר מידי ועוד מעט שבת, אז נמשיך אחרי שבת בעזרת השם)

תוקן על ידי maxmen ב- 17/02/2012 13:16:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2012 13:56 לינק ישיר 

ובכן החשיבה ומציאת המחקר של פרופ' הוכברג היקר נתן לי להבין בזמנו שהכל בסדר. הנה המלומדים עושים הכל ודרכם נראה בדרך הנכונה,

כל זה היה לפני כמה שנים,

לפני שבוע באנו לארץ ישראל לשמחה משפחתית, ואחרי השמחה אשתי מספרת לי על קרובת המשפחה סיפור קשה. שמצאו אצלה את המחלה והיא מדרדרת מיום ליום למותה ממש,

אני מיד מדבר עם הקורבים לה, ומסביר להם יש כתובת ויש לו תרופה,

אתמול מתקשר אלי הקרוב שלה ומספר לי שבאמת דיבר עם פרפ' הוכברג והוא אדם זהב אבל לא יכול לעזור,
בגלל הסיבות שנתתי לעיל,

אתם מבינים ? הולכת למות אישה ויש לה תרופה ומזור אבל יש קושי חוקתי לעזור לה,
תחשבו על זה, זה לא רק האישה הזאת, מדובר על מיליונים שבכל העולם שיש להם תרופה כבר מאז 2004 בערך,
תחשוב כמה כבר מתו וכמה מתים מדי יום,
ריבונו של עולם האם אנו באמת מטומטמים ???
ראו את האשכול הזה האם אלוקים אשם בטיפשותו של האנושות ??? (השואה, תאונות דרכים, מחלות, ועוד)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2012 14:12 לינק ישיר 

מקסמן

דבריך נוגעים אל הלב והנושא מחייב שכל מי שיכול לעזור - יעזור.

אמנם השאלה היא אם ההסבר שגילית ושגילה הפרופסור מספיק טוב.

כמדומה, לפי מה שקראתי, שאכן הסרטן הוא תופעה של תיפקוד שגוי של כמה פונקציות בגוף. ואכן יש השערה שניתן לבלמו על ידי חידוש פעילות של גורמים שחדלו לפעול או עצירה של גורמים פעילים שמזיקים.

אבל אין זה פשוט למצוא בדיוק על איזה מרכיב בגוף יש להתביית. (לדבריך, פרופסור הוכברג איתר רכיב כזה, אם לפי מה שקראתי, לא ברור שהוא היחיד).

עכשו צריך למצוא את הדרך להגיע לרכיב הזה ואז "להדליק" או "לכבותו" לפני הענין.

ושוב לפי מה שקראתי , יש חיפושי דרך ואולי גם תרופות ראשוניות שעושות זאת.

מה אם כן מצא פרופסור הוכברג? איזה חומר או איזה טיפול מועיל לעורר או לכבות את הרכיב הדרוש?

איך מייצרים אותו? כמה עולה ליצרו?

יש כמובן שאלה אם יש ניסויים שמוכיחים שזה עובד ולאורך זמן. ואם הפתרון לא מזיק בצורה חמורה יותר במקום אחר. כמובן, אצל חולים סופניים מסתבר שכל טיפול עדיף מאשר לא כלום.

לפיכך, ראוי מאד שתביא עוד חומר בנידון.

שומר פיו ולשונו - שומר מצרות נפשו < type="text/">document.write("");

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2012 14:21 לינק ישיר 

http://www.haaretz.co.il/misc/1.1306398

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2012 14:31 לינק ישיר 

אבל תכלית, האם באמת התרופה עובדת או לא? וכי יותר טוב שנשאיר את תחום הרפואה לכל נוכל שיטען שגילה את התרופה לכל המחלות? וכי יש לך דרך יותר טובה מאשר לחייב בדיקות מקיפות לפני שמשווקים תרופה? 

נכון שיש עוולות וקנספירציות בכל הממסד הזה, אבל השאלה מה עדיף. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2012 14:45 לינק ישיר 

השאלה היא רפואית טהורה ולכן נשאלת השאלה מה הקשר לעצכ"ח.

זה מתחיל מכך שכל חוק הופך לדת בגלל הסקת מסקנה "לוגית" מהעובדה שפרוש המילה דת הוא חוק.

כלומר אם אריסטו הוא בן תמותה אז כל בן תמותה הוא אריסטו.

ולפי הגיון לוגי זה כל הנושאים מתאימים לפורום.

ואז נשנה את שם הפורום לעצכ"כ-עצור כאן כלבויניקים
ושלום על ישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2012 15:28 לינק ישיר 

צענע

אכן יש לשאול את שאלתך.

אמנם אם הנושא של מקסמן הוא ביקורת מדעית על תיאוריות והבעיות הסוציולוגיות שמונעות קבלת תיאוריה טובה, (משהו דומה לשל תומס קון), זה מעניין ומתאים לפורום.

טענתו של קון היתה שהמדע, למרות יומרתו לחפש את האמת, מקבל תיאוריות לפי התאמתן לדגמי חשיבה ולהנחות יסוד מושרשות, גם אם הן מתגלות כלא נכונות, וכך נחסמת התקדמות מדעית לזמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2012 16:01 לינק ישיר 

ואם השם הוא עצור כאן חושבים, אז זה כאן דווקא בעניני דת?
מה, אין מחשבות בשלל נושאים אחרים?
ואולי הדת מכילה בעצם את כל חיי האדם? וכי מה חסין בפני התערבותה, לטוב ולמוטב?
שבת שלום לכולכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2012 16:16 לינק ישיר 

עצור כאן חושבים-בעניינים הקשורים לדת.-זה יכל להיות הלכה ,פילוסופיה ורפואה וחינוך ושירה ועוד ועוד אכן כל הנושאים.

אבל כשהנושא הוצג לדיון כפי שהוצג- הוא אינו קשור לכאן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2012 22:15 לינק ישיר 

שבוע טוב לכולם:

הרב מיימוני תודה,

נעשה סדר בעניין,
אבל קודם אי אפשר בלי הציתות מפרופ' הוכברג בהרצאה שנתן בזמנו (2007) כאן  http://multimedia.huji.ac.il/video/outreach/0708/m01.html
"ש"סופלוקס" כתב את "אנטיגונה" הוא אמר את הדבר הבא (הוא מדבר על האדם, הוא אומר שלהאדם יש מקורות לכל דבר בלי המקורות איננו יכול לעשות כלום, בכל זאת אבל כנגד המוות אין לו מה לעשות אבל ,,,,,)
but from baffling maladies he hath devised escapes 
האדם ימצא תרופה למחלות" רק צריך לחפש,
ממשיך פרופ' הוכברג לומר "אם היינו משקיעים מה שצריך לחקר הסרטן ?! היינו כבר עומדים היום במקום יותר טוב"
במילא האם זה עניין דתי (לצענע היקרה) או לא, אין כאן שאלה, היא לפני התורה ולפני הכל, שהתורה מקדישה רוב מצוותיה על רפואת האדם = טמאה וטהרה, אז אין כאן ספק שכל חיפוש אחרי מזור למחלות הם דאורייתא ממש,
ק"ו זה לפני שאר המצוות שהם רק לזיכרון, (שהם חשובים אבל לא כמו הרפואה)
אז אנו כיהודים צריכים לדון בזה יותר משדנים על איזה ברכה לומר על בננה,
למעשה זה תפקידם של שבט לוי שחיים מכספי הציבור,
ועל פי תורה פיתוח תרופות מחוייב המדינה לעשות, כלומר מכספי ציבור = מיסים,  צריך החברה כולה להשתתף,
אם יהיה מדינה על פי תורה בוודאי כך יהיה,
אבל זה נושא לאשכול נפרד,

ובכן מהי סרטן ??
השאלה הראשונה שצריך לשאול האם היא מדבקת, ואז היא מגיפה מבחוץ,
ובכן לא, היא לא מדבקת,
אז זה מבפנים,
ובכן אם זה מבפנים השאלה עכשיו יהיה, מה הגורם ?
תורשה\גנטית או הסביבה (שמקלקלת את הבפנים)
ובכן אין ספק שאנו חיים בסביבה מסרטנת,
ואז נשאל למה לא כולנו ח"ו חולים בסרטן ח"ו,
התשובה היא שיש מחוסנים גנטית מסרטן, ויש שלא מחוסנים רח"ל,
(כמובן שאם רק נדע בבירור מה מסרטן ומה לא אז כל אלה אסורים מדאורייתא כלומר טומאה וטהרה ועבודת השם יהיה בעניין השגחה מדברים מסרטנים, כלומר הדאורייתא המקורי שהם "היגיינה" כבר משרד הבריאות משגיחה ומקיימת בשבילנו את התורה, ובכל זאת כל אחד צריך להשגיח מדאורייתא לבד, אז שנדע מה מסרטן בוודאי אז נצטרך גם בזה להשגיח, במיוחד שזה עובר גם בתורשה, אז האחריות הם בכפליים לדורי דורות,)

ובכן סרטן היא תורשה וגם סבבתית, (את ה"למה" לא יודעים עד היום, את ה"אייך" יודעים, וזה מאוד חשוב לדעת, לו ידענו למה ?! היינו כבר בגן עדן, והלוואי שנדע כבר)
תא סרטני לא יגדל\יכפיל אם הוא לא מקבל אוכל, (יכול לאדם שיהיה לו תא סרטנים אבל הם ישנים קטנים ולא מזיקים)
ומי הוא המביא לו אוכל ?
פרופ' הוכברג מצא שהגן H-19 אחראי לכך, הגן הזה מביא לו חמצן ואוכל, דם חמצן ומזון, 
ואז יש לנו ח"ו גידול שגודל וגודל עד אין סוף,

ובכן שאנו יודעים כבר מי האחראי אז מה הבעיה לטפל בו ?
(לפי טענתו אפשר לטפל בכחמישים סוגים (מתוך מאה ועשרים שקיימים))
עונה על זה הפרופ' באידיש "אסאך מלאכות ווייניג ברכות" (על דרך "תפסת מרובה לא תפסת")

ובכן התרופה עובדת כך:
בעברית פשוטה: "טיל מודרך"
הפקודה התחלתי של הגן H-19 היא מפעילה את ה"טיל" והפצצה היא "דיפטריה טוקסין" (הרעל הכי חזק שקיים, וזוהי החיסון המשולשת שקיבלנו כתינוקים\ות, זה חשוב לדעת בשביל הביקורת שלי בהמשך )
ובכן הגן H-19 ישן מאז שנולדנו ולכן לא יפעיל את הטיל,
רק הגידול הסרטני מפעיל אותו ומפוצץ אותו בתוך עצמו,
(חשוב לדעת שהוא לא מרפא סרטן, הוא משמיד סרטן, כלומר יצטרך כל חייו לקחת את התרופה (כמו תרופה על לחץ דם או על כל חולי כרוני,) אבל יחיה עד מאה ועשרים בלי תופעות לוואי, צריך להבין שאין החולה מרגיש בזה כלל, אין לו סבל, מה שאין כן בתרופות האחרות היום )

ובכן יש הרבה דרכים אייך לתת אותו (בעיות טכניות)
יש בדרך הפשוטה זריקה על הגידול עצמו,
ויש דרך הווריד, (שזה יקח עוד כמה שנים, שנה וחצי בערך)
לחולים שאין להם גרורות במקומות מסוכנים כמו הכבד ועוד, אפשר להזריק ישר על הגידול
אבל לחולים שיש להם כבר גרורות רח"ל אז רק דרך הווריד יתאפשר לתת להם (גם מסיבות חומרות בריסק)
ולכן מתים לנו בינתיים כל אלה שיש להם כבר גרורות,

ועוד הוא לא מטפל אך ורק בחולים שנתנו לו כבר אישור מהאלוקים,

טענתי העיקרית היא,
ריבונו של עולם התרופה לא מזיק כי אנו מחוסנים כבר, (מחוסנים מהחיסון המשולשת הידוע)
אז מה הם מבלבלים את הראש ??? פשוט תשפוך את הרעל בכל דרך אפי על הכבד, הרי במילא הוא לא יתפוצץ על תאים בראים, ואפי' כן ח"ו, אנו מחוסנים, אז ממה מפחדים ??
ועוד: מדובר בני אדם שאין כבר במילא מה לעשות, אז רק בגלל חומרות בריסק אנו צריכים לגרום למותם ????

(אני חייב לומר שכתבתי מאוד פשוט שנבין, המצב יותר מורכב אבל בכל זאת הטענה שלי נכונה וצודקת,) 

זעקתי צריך להשמע בכל העולם, פשוט חבריה היקרים אנא בואו נזעק כולנו למען ההולכים למות היום ומחר לחינם, 

תוקן על ידי maxmen ב- 18/02/2012 22:26:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2012 23:29 לינק ישיר 

הוא לא מבין את זה לבד? תתקשר אליו ושמע ממנו התשובה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2012 23:49 לינק ישיר 

תורה_ודעת כתב:
הוא לא מבין את זה לבד? תתקשר אליו ושמע ממנו התשובה.

מי לא מבין ? פרופ' הוכברג ? הרי הוא זעק אז מה שאני זועק היום, תשמע את ההרצאה שלו אז (לעיל נתתי את הלינק) ותראה, הוא צדיק וחוקי החברה ושאר המרעין בישין מפריעים, זה לא קשור אליו הוא לא אשם בכלל, הוא מת לעזור לכל פונה אליו, הוא עונה בפלאפון לכל שואל (איפה ראינו כאלה צדיקים כמוהו)  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2012 01:17 לינק ישיר 

מקס, זה בכלל לא ברור שהתרופה של פרופ' הוכברג היא אכן תרופת פלא. עובדה שגם כשנתנו אותה לחולים ספציפיים אז היא לא חוללה פלאים, אז אמרו שהזריקו אותה לגידול בכבד והיא כיווצה אותו, אבל בזה זה נגמר והיא לא השמידה אותו ולא עצרה את המחלה ודי ברור שהחולה נפטר מהמחלה בסופו של דבר.

אני מסכים שיש כיום בירוקרטיית יתר במסלולי אישור תרופות במערב, אבל עדיין בסופו של דבר תרופות פלא זוכות לעזור במסלול ירוק ומהיר וכמעט תמיד ניתן יהיה לתתן לחולים עם גרורות ובמצב מתקדם שכבר אין להם מה להפסיד.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > יש תרופה לרוב סוגי הסרטן, ובכל זאת מתים מדי יום ?!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext