| נשלח ב-5/9/2024 00:56 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | אינני נמנה על מעריצי רד"כ. (אם כבר הפך הגמור..) אבל הכותרת כאן מעוותת את דבריו. הוא אמר שאנחנו לא ימין ולא שמאל אלא בדרך התורה כל דבר לגופו. הוא הביע בוז הן לימין והן לשמאל. אם יהיה לי פנאי אנסה לתמלל את דבריו בעזרת כלים אוטומטיים חינמיים ואז לבצע תיקונים נדרשים. אך זה יהיה באשכול נפרד שיוכל לשמש לדיון על ציטוט מלא ולא על חצי משפט. |
|
פתחתי אשכול נפרד עם תימלול מלא.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2024 01:46 |
|
| |
תמלול שאינו משנה דבר ולא סותר דבר. אבל תודה על העבודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2024 12:22 |
|
| |
אלו גדוליכם אנשי ליטא? עילגות/חוסר הבנה/ הנחות בסיס ילדותיות/ השתקה של שאלות שאין לו תשובות, האיש לא כשיר לכהן כרב מורה, בתשובה לבקשת השואל להבין את דרכי ההוראה של "דעת תורה" נאמר כך ר' שך קבע, וואללה ידענו שכך קבע שך, השאלה היתה ילמדנו רבנו למה? ומה מלמד העילג? גורנישט כלום, האם הרצאותיו בלימוד התלמוד זהים להרצאה הזו? איזו מחשבה מבולגנת עם המון כרכצין (אנחות) איזו שפה רדודה, אין מצב שאדם איטלגנטי ידבר בשפה כל כך עניה ורדודה ראבק כל היום מתעסק במילים בחשיבה מורכבת וזה מה שיוצא?"חכמים הזהרו בדבריכם "נאמר אמנם על חכמים אבל גם על מי שיש הטועים בהם כחכמים.
| חריף_ומקשה כתב: |  | אינני נמנה על מעריצי רד"כ. (אם כבר הפך הגמור..) אבל הכותרת כאן מעוותת את דבריו. הוא אמר שאנחנו לא ימין ולא שמאל אלא בדרך התורה כל דבר לגופו. הוא הביע בוז הן לימין והן לשמאל. אם יהיה לי פנאי אנסה לתמלל את דבריו בעזרת כלים אוטומטיים חינמיים ואז לבצע תיקונים נדרשים. אך זה יהיה באשכול נפרד שיוכל לשמש לדיון על ציטוט מלא ולא על חצי משפט.
פתחתי אשכול נפרד עם תימלול מלא.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2024 13:39 |
|
| |
לא קלטתי מה עילג בתשובה שלו, מה יש, אסור לו לחשוב שבסיטואציה הקיימת שום טוב או דומה לו לא יצא מהתעסקות בנושא, הוא עובד אצלך, או אצל השואל? למה יש לי יותר מתחושה שהסיפור רק עילה להתנפל על תלמיד חכם, כמנהג יושבי קרנות דפה
שואל
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2024 15:21 |
|
| |
אתה רק "שאלה" בחייאת תקשיב תקרא את התימלול כך תשמע/תראה את העילגות, עושה רושם שיש לך בעיה בהבנת עברית כנראה שאינך יודע מה זה "עילגות"
| אליהו1000 כתב: |  | | לא קלטתי מה עילג בתשובה שלו, מה יש, אסור לו לחשוב שבסיטואציה הקיימת שום טוב או דומה לו לא יצא מהתעסקות בנושא, הוא עובד אצלך, או אצל השואל? למה יש לי יותר מתחושה שהסיפור רק עילה להתנפל על תלמיד חכם, כמנהג יושבי קרנות דפה
שואל |
|
|
|
|
|
|