בראש ובראשונה אני חייב תודה מעומק לבי ל"אמבר25" אשה נפלאה שבזכותה יצא לי להכיר את הפורום הנפלאה הזה,
איפה היא ? מאז לא ראיתי אותה כאן ! מי שמכיר אותה, שיודה לה בשמי ותודה מראש,
אהבתי את כולכם כאן, וחבל שאני לא מכיר אותכם בחיים האמיתיים,
החכמתי הרבה כאן, כולכם חכמים ונבונים,
במיוחד הנשים ביניכם, עדינות נפש וחשיבה מקורית ומרוממת, נכון היא דברי חז"ל שיש לכם בינה יתרה,
אם הגברים לא היו שחצנים, היו מזמן זועקים לאלוקים על אפליה הזאת, למה לנו אין את הבינה יתרה,
ירוחם היקר: התלמיד חכם אמיתי בפורום, שלא היה פרשת השבוע שלא כתב חידוש או ווראט יפה ונפלא,
לא תצא לי מהראש כל חיי, לסיפורים שלך אני עוד יתגעגע ,
אפי' שאתה כועס מרגישים את הדאגה האמיתית שלך לכל כלל ישראל,
ספרן היקר: אין אין כמוך, בלעשות חסד עם כולם כאן בשקט בשקט בלי שנרגיש,
בעלבעמיו היקר: מתי אתה ישן ? אהבתי אותך ולא השכח אותך,
תלמיד(טועה) היקר: אתה בחור טוב באמת, אהבתי את כעסך האמיתית,
רדףהשיג היקר: המלומד והפילוסוף במה זכינו לכזה בחור טוב בפורום, הרצון עז שלך לתת מהידע שלך, איפה רואים דבר שכזה,
כמובן
מיימוני היקר: שבזכותו יש לנו כזה פורום יקר שאין בנמצא בשום מקום, תודה לך,
אני חייב לספר לך, שנכון שהייתי כאן רק שנה, אבל עברתי על כמעט כל האשכולות כאן, ואין אין דבר שכזה,
במיוחד אני חייב להודות לאלה שכתבו כאן לפני שנים באשכולות שעברתי עליהם ולא יצא לי להכיר,
וכן למי ששכחתי לכולכם תודה, ואמאי, שומר היקר,נורת אזרה, אישציפור, שרפ, השכן, אוי איך שחכתי את שבח גרונם,
נדב, הרב מיכי, מרכא, מתפחת, אנליטיס, נישטאיך, מרחביה, האנליטי, פקחעיני, ועוד ועוד,
אוי איך יכלתי לשכוח את פוגמישו היקר, אני מבקש סליחה ממך אבל כוונתי היתה לטובה,
בקיצור את כולכם אהבתי מאוד ודרככם החכמתי מאוד, ונגמר לי המיליםםםם
אני התגעגע אליכם תמיד,
אני התגעגע אליכם הנשים החכמות בפורום,
אמשלום היקרה: קצר ולעניין, שכתב והגבת כלפי, פחדתי ממך, אלוקים יודע למה,
לא זכיתי לראות אשכול שפתחת, אבל חיפשתי בזמנו ומצאתי את זה הנה
שלוש קריאות פמיניסטיות בתלמוד
שחררי קצת מעצמך לטובת כולנו, ותחכימי אותנו בדרך החשיבה שלך,
צענערענע היקרה: אין אין למצוא אישה כמוך, החשיבה המקורית שלך, אני מתפלל שלבנותי יהיה את סוג החשיבה שלך,
ריב (תחליפי את השם כבר) היקרה: בזמן האחרון לא שמענו ממך, את את לעולם לא מרפה, למדדתי מזה הרבה,
ואת מי ששכחתי את כולכם אהבתי מאוד תודה לכם על השנה הנפלאה שהיה לי אתכם,
אני מברך את כולכם באושר ועושר ובריאות ואריכות ימים ושנים, תצליחו בכל אשר תלכו, אמן ואמן,
ואני מבקש מכולכם לסלוח לי אם פגעתי באחד מכם, וגם מבקש סליחה מהגולשים אם אחד מכם נפגע מדברי או מה,
שוב תודה תודה מעומק לבי, אני עוד יתגעגע לפורום הנפלא הזה,
ביי
אוהב אותכם עד מאוד
max