אמשלום
נכון מאוד, אני אומר לך יותר מיזה, הטיפשים לא מבינים שברגע שהאלוקים ברא את העולם בשש ימים, וגם ברגע שירד מסיני לדרוש מאיתנו חוקה\תורה ?! מיד הוא בעצם אומר אין השגחה פרטית, אחרת מה הוא צריך את עזרתינו ?! כל ישראל ערבים זה לזה, מיתת ילדים ונשים, כל אלה הם אך ורק באופן שאין האולקים בייביסיטר,
אבל החוכמולוגים לא רוצים להבין את הדבר הפשוט הזה,
חז"ל מספרים על אישה ששאלה את השאלה מה עושה האלוקים אחרי שש ימי בריאה, כלומר אפי' היא (שנשים לא למדו בזמנם) הבינה לשאול את המובן מאליו, והתנא עונה לה מזווג זיווגים, למה לא ענה לה מה פירוש מה הוא עושה ?! הוא הבייביסיטר שלנו !!
למה בחר דווקא מזווג זיווגים ?! כי בהם באמת אין סיבה רציונאלי למה בחר\ה בה\ו, בלשון ההמון אהבה ממבט ראשון,
אז כאן אפשרי להכניס את האלוקים,
אבל מצד שני יפה להכניס את האלוקים, אבל עכשיו כל כשל זיווגי היא כשל שלו ח"ו, אז מה נאמר היום שיש כל כך הרבה גירושין, מילא אולי בזמן הסיפור גירושין היית נדיר אז למה לא לתת לאלוקים את הכבוד,
אבל היום לא הייתי נותן לו את הכבוד המכוער הזה,
לעצם השאלה האם יש מות משמים האם האלוקים מעניש,
ברור הרי שמהאלוקים לא תצא הרע,
כל מיתה משמים בתורה היא מיתה שחוקי הטבע מביאים,
אי שמירה על טמאה וטהרה מביא מגיפות ומחלות מדבקות, ולרבים ולחפים מפשע,
אי שמירת כבוד ההורים הזקנים מקצר ימים להורים ולזקנים,
רחמים מביא אריכות ימים לכל האומה, וכן ההפך כנ"ל,
אין מצב שהאלוקים מעניש ישירות אחרת למה לא עצר את היטלר, למה נתן להיטלר לרצוח ילדים,
איך רצח את מיליוני הילדים במבול ?
למה אברהם לא שאל על הילדים בסדום ? אני הייתי מציע לאלוקים שאני האמץ את הילדים ולחנך אותם, למה אברהם שגייר גרים כל חייו לא הציע זאת לאלוקים ??
אנשים לומדים תורה ונ"ך וחז"ל כל חייהם ונשארים בורים ועםארצים ממש, לא מבינים שום כלום בשום עניין,
לא מעמיקים ולא רואים את המובן מאליו,
חז"ל אומרים מיתות בבית דין בטלו אבל לא בטלו מיתה משמים,
אני הייתי אומר בגלל שבטלו את הבית דין = סנהדרין, אז מופעלת המיתה משמים בהכרח, כי אומה בלי חוקה וסנהדרין נבחרת ?! אין לה קיום !! וכך קרה לאומה שלנו בכל הדורות כמעט,
בוודאי שיש מיתה משמים אבל לא במובן עונש של הבייביסיטר (הלוואי שהיה כך היינו מתפטרים מהרשעים אחד ולתמיד)
רק במובן מי שאוכל רעל מת, מי שלא שומר על טמאה וטהרה ידביק לכל סביבתו מחלות מדבקות,
מי שנוהג במכונית פרטית (זה המושג חוטא בתורה) יש סיכוי סביר שימות ויהרוג בשוגג קרובלמזיד שחבל שאין היום גואל הדם שיריץ אותו לגלות = כלא,
חוסר לימוד חכמה היה מביא חורבן לעולם בשנת 2036 מי האסטרואיד אפופיס שהיית מתנגש בכדור הארץ,
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A4%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%A1_(%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%99%D7%93)
כל אלה הם מיתה כביכול משמים, אבל הם לא משמים, הם הכל בידינו לטוב ולרע, ומהאלוקים לא תצא הרע,
כל חולה סרטן שמת כל יום ויום היא רק באשמתינו אנו, כי לא למדנו מספיק ולא חקרנו מספיק,
כל המיליוני ההרוגים בכל שנה מתאונות דרכים היא באשמתינו כי אנו מזידים ממש בכך,
השואה היית באשמתינו, כי התנחלנו באומות אחרות כמו קוצים בישבן שלהם,
איזה מין אומה אנחנו ? מה חשבנו לעצמינו ? שנגור אצלהם ונעשה מה שבא לנו שם ולא נרצה להתבולל איתם ולהיות חלק מאומתם ?! הרי כולנו למדנו מה היה במצריים, (ט) וַיֹּאמֶר אֶל עַמּוֹ הִנֵּה עַם בְּנֵי יִשְׂרָאֵל רַב וְעָצוּם מִמֶּנּוּ:
(י) הָבָה נִתְחַכְּמָה לוֹ פֶּן יִרְבֶּה וְהָיָה כִּי תִקְרֶאנָה מִלְחָמָה וְנוֹסַף גַּם הוּא עַל שֹׂנְאֵינוּ וְנִלְחַם בָּנוּ וְעָלָה מִן הָאָרֶץ:
הרי ברור לכל ילד שזה יהיה המצב, כל זמן שאתה שומר על השתייכות לאומה המקורית שלך אתה פשוט איום על האומה שאתה מתנחל בה,
אז למה זה פלא שבסוף היטלר הצליח לעשות זאת, היטלר לבד לא היה יכול לעשות זאת, בכל מדינה שכבש (צרפת פולין וכדומה) האומה\ההמון שם שתפו פעולה בעניין חיסול היהודי,
ולמה ? כי לא התבוללנו שם רצינו להישאר יהודים ולהנות מעמלם של אחרים בביתם,
אין כאן אפשרות לשחק, או שאתה רוצה להיות יהודי אז אתה צריך לגור בארץ ישראל ולעמול על לבנות את הארץ שכל יהודי ירצה לגור שם,
או שתתבולל באומה שאתה גר שם,
לבוא לדרוש מי האומות מוסר ולזעוק גזענות וכדומה, רלוונטי אך ורק שגם אתה תסכים שאין גזע ואין אומה וכל בני אנוש הם משפחה אחת, ואז בעצם מתבוללים כולם,
אבל לשמור על זיהוי היהודי שלך ולהתפלל כל יום שאתה רוצה את ארץ ישראל ובית המקדש וכל תשעה באב להתאבל על החורבן, ועם כל זה לדרוש שכל בן אומה אחרת יקבל אותך כבן אומתם ?!
ואחרי שקרה בסוף השואה, אז מי אשם בזה ?! לא אנחנו רק האלוקים או החטאים של הילדים הקטנים,,
זה הרי אבסורד לגמרי,
לסיכום:
השואה היית מיתה משמים במובן שהאוכל רעל מת, לא עונש משמים כי האלוקים מעניש, הוא לא מעניש ילדים הוא לא מעניש חפים מפשע הוא לא מעניש צדיקים על לא עוול בכפם,
ולמה הגיע העונש של השואה ?! כי אין לנו חוקה וסנהדרין נבחרת !!! אם היית לנו סנהדרין וחוקה כבר לפני אלפי שנים היינו בארץ ישראל, יותר נכון לא היינו עוזבים את ארץ ישראל לעולם,