הרעיון לגמרי חמוד ומתאים לתקופה. מעניין שיש פחות פרצופים מהקליפים האחרים שלהם... הקטע הוא שהם לא מחוייבים לתוצאה. פס הקול לקוח מהאלבום הווקאלי שיצא בערך בתשע"ב מילא בשירים אחרים שאף אחד לא יכול להתאים בין קול למראה, אבל כאן יש קולות של מאוד מוכרים. הסולן הראשון הוא יעקב מרדכי, כך שלשים על הקול שלו ילד אחר, נראה לי מגוחך. (זה כמו שירחמיאל יצרף לאלבום הווקאלי יבוא קליפ ודוד טורקיה ישיר על הקול של דוד הרשקוביץ...)
נשלח ב-21/5/2020 18:40
שירהיהודית כתב:
הרעיון לגמרי חמוד ומתאים לתקופה. מעניין שיש פחות פרצופים מהקליפים האחרים שלהם... הקטע הוא שהם לא מחוייבים לתוצאה. פס הקול לקוח מהאלבום הווקאלי שיצא בערך בתשע"ב מילא בשירים אחרים שאף אחד לא יכול להתאים בין קול למראה, אבל כאן יש קולות של מאוד מוכרים. הסולן הראשון הוא יעקב מרדכי, כך שלשים על הקול שלו ילד אחר, נראה לי מגוחך. (זה כמו שירחמיאל יצרף לאלבום הווקאלי יבוא קליפ ודוד טורקיה ישיר על הקול של דוד הרשקוביץ...) חחח זה כבר קרה בDVD מיאמי בירושלים...
נשלח ב-24/5/2020 03:08
שירהיהודית כתבה:
הרעיון לגמרי חמוד ומתאים לתקופה. מעניין שיש פחות פרצופים מהקליפים האחרים שלהם... הקטע הוא שהם לא מחוייבים לתוצאה. פס הקול לקוח מהאלבום הווקאלי שיצא בערך בתשע"ב מילא בשירים אחרים שאף אחד לא יכול להתאים בין קול למראה, אבל כאן יש קולות של מאוד מוכרים. הסולן הראשון הוא יעקב מרדכי, כך שלשים על הקול שלו ילד אחר, נראה לי מגוחך. (זה כמו שירחמיאל יצרף לאלבום הווקאלי יבוא קליפ ודוד טורקיה ישיר על הקול של דוד הרשקוביץ...)
את בטוחה??? א"כ זה מדויק בטירוף סליחה ברמת אלפית השניה. אני מדבר על הסולן הראשון. רק אחרי שכתבת את זה ניסיתי להקשיב לשיר בלי להתסכל על הקליפ ובהחלט זה מזכיר את יעקב מרדכי. אם כי עדיין יש לי ספק. יש לך אפשרות להוכיח לשלוח אותי למקור? ואני כבר התלהבתי מהסולן הראשון שאם זה יעקב מרדכי ברור שזה היה סולן נדיר אחת ל...
זה ודיאו שיצא לפני קורונה.. של רוזנבוים ישיבה דצפון ג׳רזי ששתי ילדים של מפרחי מיאמי לומד פה ושר בשיר הזה אלכסנדר קופר ואלישע כהן גם רב חיים בלוק (שלשלת) שר בשיר הוה מלמד פה https://rynj.org/apps/video/watch.jsp?v=10052675
נשלח ב-1/6/2020 19:21
Alexgator1 כתב:
זה ודיאו שיצא לפני קורונה.. של רוזנבוים ישיבה דצפון ג׳רזי ששתי ילדים של מפרחי מיאמי לומד פה ושר בשיר הזה אלכסנדר קופר ואלישע כהן גם רב חיים בלוק (שלשלת) שר בשיר הוה מלמד פה https://rynj.org/apps/video/watch.jsp?v=10052675