אה!! חח... לא שמתי לב שזה לא תמונה המחשביסטים בע"מ!
נשלח ב-28/11/2011 14:09
חברים,לכל המעונין(שיזהו אותו...),אני מעלה למייל של הפורום(מסיבה פשוטה,שיותר נח ומהיר לי,כך) את צלצול המאה,לפלאפון! לפרטים נוספים,אתם מוזמנים להכנס... עשיתי את זה,דרך התוכנה ששלאגריסט העלה באשכול זהו את השיר.http://www.pcfreetime.com/ כל אחד יכול לבצע שם,את מה שהוא רוצה.תהנו! מחכה לשמוע אתכם....(תרתי משמע)
נשלח ב-1/12/2011 22:45
פתגם יפני עתיק אומר:כשדפי ההווה חסרי חיות,מתחילים לנבור בדפי העבר...(תודו שזה נשמע יותר אמין ומשכנע,כשזה יפני או סיני קדום...,גם אם רק אני אמרתי את זה....)
אז זה מה שקורה לי.
(בפורום הישן,זו בכלל חויה אדירה לדפדף...)
הלילה,חזרתי רק כמה דפים אחורה,ולא להאמין,הפורום שלנו,קיים רק שנה.זה הגיוני?
גיליתי בשנית,את זה:http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=19&topic_id=2852927&whichpage=1&forum_id=21217 בעבר,כשראיתי את זה,לא ממש התענינתי.אז סתם מענין,מה עלה בגורל המקהלה הזו,שעד היום לא שמענו את שמעה...?
וחוץ מזה,מה עוד רציתי...?טוב,כבר הספקתי לשכוח.נראה מתי אזכר.
נשלח ב-2/12/2011 00:49
הגיוני הגיוני! ולנבור בדפי העבר (ד"ש ליפנים...) זה מעניין תמיד חברים, שימו לב, לבבית אומרת שדפי ההווה חסרי חיות! (סליחה, אמרנו כבר שאלו היפנים שדיברו מגרונה...) אז השיר הכי מתאים הוא דווקא של YBC - "קומו, קו-או-מו..."
תוקן על ידי אידי ב- 02/12/2011 00:49:45
נשלח ב-15/12/2011 08:23
מבצע בMostlyMusic
היום התחיל מבצע בMM על הרבה מאוד דיסקים וDVD כולל של מיאמי.
יבוא\רווח\Light Up The Nights בDVD רק20$ במקום 25$ דיסקים של שלשלת ג'וניור ב7$ ועוד.
נשלח ב-15/12/2011 16:30
מי שיוכל להתפלל ולהגיד מס׳ פרקי תהילים לרפואת דניאל בן טוני אבא של חברה שלי שנפגע בתאונה ובטיפול נמרץ.
מי יתן ויהיה רפואה שלמה לכל חולי ופצועי בית ישראל ולא נדע עוד צער וכאב!
נשלח ב-15/12/2011 17:55
רפואה שלימה בתושח"י. --------------- עידודודו-תודה על העדכון.אבל סתם כך,אני לא ממש מבינה,מה הביג דיל כאן?,לקנות DVD של רווח(לדוג'), שיצא לפני 5 שנים בערך...,ב-18 ש"ח פחות?.מילא היו נותנים את זה בחצי מחיר... ובכלל,לדעתי,לקנות דיסקים ישנים לצפיה,זה אחד הדברים הכי מתסכלים בעולם. סוג של משהו שלא נגמר....,חפירה ארכיאולוגית מסוכנת,שלא רואים את סופה. מאיפה מתחילה ההתמכרות למיאמי,אם לא מהנקודה הזו....? אולי בעצם,זה יותר מתאים...-
נשלח ב-16/12/2011 00:30
מי החליט שההווה מעניין יותר מהעבר? היסטוריה זה דבר אקטואלי... וואו, לבבית, יש כאן חומר לאשכול הפילוסופיה!
נשלח ב-16/12/2011 01:18
(לי אין DVD של רווח ולא של YAVO למשל...)
נשלח ב-17/12/2011 20:03
ד"ש
שבוע טוב לכולם,
אני מוסר לכם ד"ש משאול אלסן אותו פגשתי בשבת. הוא ממש נחמד והוא סיפר לי שהוא לומד בארץ.
נ.ב אין לי תמונה בגלל שבת...
נשלח ב-17/12/2011 20:17
איזה מרגש!!!!!!!!!!! דש''ים כאלה עושים טוב!! חבל שא''א היה להנציח את ההיסטוריה ): ( ועוד עם האייקון בצד ימין למעלה...) אני לא מתנגדת בכלל בכלל שיקרו לי כאלה ניסים..