בית פורומים עצור כאן חושבים

לאחר הטבח באיתמר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/3/2011 11:43 לינק ישיר 

הרב מימוני
לתינוקות שנשבו אפשר לעזור רק עם מידע. וכמובן במאור פנים.

זה נכון אולי לתינוקות שנישבו- אבל במקרה שלנו לתינוקות  סתמו את האוזניים עם שעוה ושמו עליהם פלסתר. ועל עיניהם השתילו עדשות מגע שדרכה הם רואים רק את הצבע  השחור- הבגדים השחורים מגבירים את האפקט.
ולכן לתינוקות האלה שום מידע לא יעזור- לחכם ברמיזא- ולשטיא בקורמיזא.- רק טיפול שורש כירורגי אקטיבי יעזור- וזה גם בספק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2011 13:15 לינק ישיר 

הערליכער כתב:
מה יהיה כאן ??? יצא לי להתווכח עם כמה מחבריי בנושא הכאוב הזה ! לראות את התמונה של הילדה הקטנה הזאת מצמרר ................אכן מה זה אמור לעורר אצלי כבן אדם רגשן ...רצון נקמה כמובן אבל אני חרדי חסיד אויף אלע צורעס ...

אל תזלזל בזה זה מתנה מהאלוקים שאתה מהחסידים, יש להם גנים הטובים ביותר אצל האומה היהודית, 

וחבריי כשמדברים על דברים כאלה ..הם מתחילים להרצות לי על כמה זה מיותר הקמת המדינה ותראה מה זה הביא ?!?!

תשאל אותם האם כך גם חשב משה רבינו או יהושע,

ובכן מה אתה מצפה מאברך חרדי ממוצע שידע על היסטוריה ותנ''ך ????

ובודאי, מילא היית שואל על ילדים, אבל אברך ????

השאלה שלי היא כך :א. כשאנחנו רואים את מחיר הדמים כאן בארץ לנגד עינינו האם  הקמת המדינה הייתה טעות בעצם ???

המושג "טעות" אפשרי אך ורק שיש שני אפשריות, ליהודים אין שני אפשריות יש רק אפשרות אחד וזוהי ארץ ישראל,

ב. האם צריך אולי להחזיר את המפתחות לאנגליים ולקבל אולי שכר דירה ?!?! מי יודע אולי?!?!?

מה פרוש להחזיר לאנגילים הרי הם גם היו כובשים ? אולי להחזיר לטורקים ? אולי לסלח הדין ? אולי לנוצרים ? אולי לרומאים ? אולי ליהודים ? אולי לכנענים  ? ואולי לאברהם אבינו ? אולי לשם בן נח ? אולי לנח ?

אז אם ברצונכך לקבל את הגורל של נח לבניו, אז זה שלנו, ואם לא ?? אז הכובש זוכה, ואנו הכובשים, 

ג. מה אני אמור לומר לחבריי כשהם טוענים שלהתחיל עם הערבים הייתה טעות מיסודה כלומר שב ואל תעשה עדיף (אולי להישאר באירופה היה עדיף ) ???

אתה כנראה לא גר באירופה, אירופה היא לא מקום ליהודים נקודה, אנו מרגישים שם זרים, ויש גם מי שיזכיר לנו כל הזמן שאנו זרים שם,

אחת ל500 שנה ממוצע היו פוגרומים,

ידידי היקר, כמה יהודים היו באירופה מאז שאנו שם ?? אנו שם לפחות אלף שנה, והיינו צריכים להיות היום מיליונים, 
איפה כולם ?? ראה בקום המדינה היה בירושלים רק שש מאות משפחות חרדיות, וכמה אנו היום אחרי ששים שנה,
תעשה חשבון פשוט כמה היינו צריכים להיות באירופה של אלף שנה,
התשובה הפשוטה היא שאין לנו סיכוי בשום מקום אחר רק בישראל, 

אבל אולי זה עדיף על מרחץ הדמים הבטוח שנובע מהקמת המדינה ????קיצר תתנו קצת חומר לענות לאותם חסרי השכלה חרדים ואולי להשכיל גם את הידע שלי 
תודה

תוקן על ידי maxmen ב- 17/03/2011 13:18:09

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2011 13:19 לינק ישיר 

אתה חושב שאם נהיה נחמדים לערבים, הם ישלימו איתנו ויפסיקו לשנוא אותנו. זו חשיבה שמזכירה את ה"אנס הנחמד" שאנס נשים ואחרי זה התייחס אליהן ממש יפה. אולי הוא קיווה שהן לא יגישו תלונה במשטרה. בעיני הערבים, מתן גישה לים בטח לא יפצה על האונס הברוטלי של פלסטין שנעשה בידי היהודים. 

אם כבודו יכול להסביר לי רק על איזה אונס ברוטלי הוא מדבר ???

והאם כבודו בעד או נגד ???

תוקן על ידי אור_הלבנה ב- 17/03/2011 07:22:08

[/quote]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2011 13:22 לינק ישיר 

הלם בקהילה החרדית בפלורידה • רצח כפול של אם ובנה בביתם
בשעת לילה פרץ אלמוני לבית משפחת סילברמן בפאלם הרבאר שבפלורידה - ורצח בדקירות סכין וביריות אם ובנה בשנתם •

http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=25794

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2011 13:38 לינק ישיר 

אמא ובנה יהודים נרצחו הלילה בביתם שפלורידה על רקע סכסוך כספי! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2011 13:45 לינק ישיר 

מקסמן תודה על ההתייחסות ...

מה תענה לאותם חברים לגבי ארה''ב ???

וכן הטענה המרכזית שלהם היא שבכל מקום לוקח זמן עד שהפוגרום הגיע 

ולך תדע מה יהיה פה .....כמה זמן אנחנו פה כבר 60 שנה גם באירופה זה לא קרה בשישים הראשונות !!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2011 14:23 לינק ישיר 

הערליכער כתב:
מקסמן תודה על ההתייחסות ...מה תענה לאותם חברים לגבי ארה''ב ???וכן הטענה המרכזית שלהם היא שבכל מקום לוקח זמן עד שהפוגרום הגיע ולך תדע מה יהיה פה .....כמה זמן אנחנו פה כבר 60 שנה גם באירופה זה לא קרה בשישים הראשונות !!!!

אני כאן להתייחס אז לא מגיע לי תודה,

לגבי ארה"ב:
אמר כבר הרב שך שמה הם חושבים שהאומה שם לא יכול לעשות שואה ???
תבין דבר אחד, נכון שביבשת אמריקה היא יותר קל מבחינת זרות כי כולם שם זרים,
מצד שני ההתבוללות של משפחת היהודים שם, היא סכנה יותר גדולה מאירופה,
באירופה יש איזה איבה של האומות אלינו ואנו אליהם,
באמריקה אין את זה, ולכן שם ההתבוללות היא הרבה יותר,

אז אולי מרגש אותך הרג יותר מהתבוללות, אבל בעמוק סכנת ההתבוללות היא יותר מהרג פה ושם,

בא אני יתן לך מושג הסטורי,
ירדנו למצריים ואחרי ארבע מאות שנה יצאנו משם רק אחד מחמש יהודים,
יצאנו לגלות בחורבן בית ראשון 12 שבטים,
וחזרנו רק שנים וחצי שבטים, כלומר כולם התבוללו בגלות ואין מהם זכר,
יצאנו לגלות אחרי בית שני,
אחרי אלפים שנה היינו בכל האומות, גם אצל הישמעאלים וגם אצל הנוצרים,
וחזרנו לארץ כמה ??? בשום מקום לא שרדנו,

תבין דבר אחד, אנו האומה היחידה שיש לנו ניסיון בדברים אלה,
ראה את האומה הסיני ההודי והיפני, כולם שרדו למיליארדים,
ואנו האומה העתיקה ביותר לא שרדנו כמעט,

התשובה היחדיה זה ארץ ישראל, נכון שבנתיים הרגים בנו, אבל התשובה הנצחת היא ילודה מהירה, להקיים משפחות מה שיותר מהר, לתת דיור חינם לצעירים שלא יהיה להם תירוצים לטייל בעולם אחרי הצבא, להקים משפחות מרובות ילדים,
ואז הדורות הבאים כבר לא יצטרכו להוליד הרבה,

אין לערבים מה לחפש בארץ, הם לא היו כאן לפנינו, ראה את ההרצאה הזאת ותחכים מאוד,

http://multimedia.huji.ac.il/video/outreach/0607/m16.html תצלומי אוויר כמקור להיסטוריה של ארץ-ישראל

כמו שיש יהודים מכל סוגיי העדות אשכנזים ספרדים וכדומה, כך יש אצל הערבים בארץ, כמעט אף ערבי הוא לא מארץ ישראל במקור שלו, הכל בלוף אחד גדול,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2011 14:53 לינק ישיר 

הערליכער כתב:

אתה חושב שאם נהיה נחמדים לערבים, הם ישלימו איתנו ויפסיקו לשנוא אותנו. זו חשיבה שמזכירה את ה"אנס הנחמד" שאנס נשים ואחרי זה התייחס אליהן ממש יפה. אולי הוא קיווה שהן לא יגישו תלונה במשטרה. בעיני הערבים, מתן גישה לים בטח לא יפצה על האונס הברוטלי של פלסטין שנעשה בידי היהודים. 

אם כבודו יכול להסביר לי רק על איזה אונס ברוטלי הוא מדבר ???

והאם כבודו בעד או נגד ??? 
[/quote]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2011 14:56 לינק ישיר 

מקסמן שלום !!!

קודם כל תודה רבה כי ממש עזרת לי קצת להתמודד עם החברים 

בכל יש לי חבר אחד שטוען שאין לו שום בעיה חוץ מזאת : וז''לש

אז שוב פעם בפעם העשירית הפתרון לעלות לארץ הייתה הכרחית ונכונה אך לא בדרך שהיא נעשתה בברוטאליות ובגירוש ובהיתנשאות וכו' !!! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2011 15:01 לינק ישיר 

הערליכער כתב:
 אז שוב פעם בפעם העשירית הפתרון לעלות לארץ הייתה הכרחית ונכונה אך לא בדרך שהיא נעשתה בברוטאליות ובגירוש ובהיתנשאות וכו' !!! 

ראה אשכול זה, לאן ?? לגאולה או לשואה ??

ותראה לחברים, אני הצטט רק את הפתיחה של האשכול,

לאן ?? לגאולה או לשואה ??

כבר לפני אלף שנה, אלוקים השתוקק שעם ישראל יעלו לארץ ישראל,
שלח הוא את הרמב"ם לעלות וחשב הוא לתומו שתלמידיו וכל העם יראה שהגודל הדור עלה לארץ אבותיו אז גם כל העם יהלכו בעקבות הגדול הדור (הרמב"ם,)
אבל לא, לא עלו לארץ,
שלח האלוקים את הרמב"ן, וכלום,
שלח את האריז"ל ותלמידיו את הבית יוסף, וכלום 
שלח את השל"ה הקדוש, וכלום
שלח את תלמידי הבעש"ט, וכלום
שלח את תלמידי הגר"א, וכלום
והנה מתקרב בחירתם של העם הגרמני להשמיד (כן\או לא) את עם ישראל, ואלוקים מתוך לחץ הזמן המתקרב מסכים שאפי' בנימין הרצל יעלה ויגרור אחריו  את העם, ושוב כלום
והסוף ידוע לכולנו שהעם הגרמני בחר מה שבחר ואז הנשאר מעם ישראל סוף סוף עלה לארץ,
האם באמת אנו "עם קשה עורף"

"עכשיו מגיע הזמן שכל יהודי הגלות ותורתם ומנהגם, שנהיה כבר עם אחד ובלב אחד, וזה מה שאלוקים משתוקק"

שלח האלוקים את הרב קוק, וכמעט הצליח בעניין כשרות\נשואין\רבנות\שבת\יום כיפור\ברית מילה, ועוד
אבל לדעבונינו, יראי השם החרימו אותו ואת תורתו, והמשיכו בקהילות נפרדות כמו בגלות,
כמה חבל שלא נתנו לו לעשות לפחות שמערכת המשפט בארץ יאמץ את החושן משפט שלנו במקום את המשפט הבריטי,
שלח האלוקים את אדמו"ר מחב"ד, ושוב החרימו אותו ואת תורתו ופעליו הגדולים,

במפגן הגדול נגד הבג"ץ לפני שבוע, חשבתי לעצמי האם אני אשאל את אדמו"ר מסלונים כך: האם הוא חושב שהעם (החילוני) לא צריך מערכת משפט\בג"ץ ?? האם הוא מעוניין שהעם בישראל יחיה כאן בארץ בלי שופטים ?  
אז למה אנו יראי השם גורמים לעם (החילוני) לזלזל בבג"ץ ובמערכת המשפט ?
האם אנו מעוניינים באנרכיה\אנדרלמוסיה בעם ישראל ??
וחשבתי לעצמי שבודאי האדמו"ר לא יענה לי את התשובה הדמגוגית של מדינת ההלכה,
כי אין ההלכה שכזאת, 
וכי איזה הלכה בדיוק ?? ההלכה של הקנאים\תולדות\סאטמר\העדההחרדית\אגודת ישראל\בריסק\חזו"א\גור\ברסלב\סלונים לבן או שחור\אשכנזים\ספרדים\מזרוחניקים\מרכז הרב\חב"ד ?????????????????????

ובחלומי אמרתי לאדמו"ר: שאלוקים משתוקק שדבר ראשון אנו החרדים לדבר השם נתאחד לעם אחד ולבסוף גם כל העם ביחד עם החילונים, וננהל מערכת משפט לכל העם,
אבל שוב אלוקים מתאכזב מהעם בזמן שכל קהילה חושבת לעצמה שרק היא היא הרצון האלוקים ורק תורתי היא אמת,

באין ברירה לאלוקים כביכול, ושרצונו חייבת להתקיים, כלומר הרצון של עם אחד ותורה אחד וארץ אחד,
ושאנו העם מתוך בחירתינו בוחרים בשנאת חינם,
והתוצאה שיבוא מתוך בחירתינו, שח"ו יהרגו העם כולו וישאר רק יהודי אחד עם תורה אחד ושממנו יצא ויולד העם החדש והאחד, כפי רצונו של האלוקים,
רק מה ? האלוקים עוד לא אחליט מאיזה קהילה ישאר היהודי האחד הזה,
ספרדי או אשכנזי,
אולי בסוף יחליט על ממזר שיצא משניהם, 

למה רבונו של עולם אנו לא לומדים כלום, לא מחורבן בית שני שנגרם בגלל שנאת חינם, ולא מהשואה האחרונה,
הרי אם הינו עם אחד בזמן הרמב"ם ? הינו עולים איתו לארץ כבר אז, וכנ"ל בדורות אחריו שהגדולים עלו לארץ,
למה חיכינו עוד שעמי אירופה גרשו והשמידו אותנו בכדי לעלות לארץ ?
ולמה ריבונו של עולם אנו מחכים שדבר האלוקים יתקיים בכוח כנ"ל ?????
כולמר הרצון של האלוקים שנהיה עם אחד ותורה אחד בארץ ישראל תתקיים במילא, אם אנו רוצים או לא רוצים,
אז למה שנחכה ח"ו לשואה ???

שאלוקים יסלח לי על דברי ,,,,,,,,,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2011 15:37 לינק ישיר 

(שיעור שני לתינוקות שנישבו בגולה הדוויה)

הערליכער כתב:
מקסמן שלום !!!

קודם כל תודה רבה כי ממש עזרת לי קצת להתמודד עם החברים 

בכל יש לי חבר אחד שטוען שאין לו שום בעיה חוץ מזאת : וז''לש

גַּם בַּיָּמִים הָהֵם, רָאִיתִי אֶת-הַיְּהוּדִים הֹשִׁיבוּ נָשִׁים אַשְׁדֳּדִיּוֹת, עַמֳּנִיּוֹת, מוֹאֲבִיּוֹת. 

וּבְנֵיהֶם, חֲצִי מְדַבֵּר אַשְׁדּוֹדִית, וְאֵינָם מַכִּירִים לְדַבֵּר יְהוּדִית וְכִלְשׁוֹן עַם וָעָם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2011 15:41 לינק ישיר 

.

הערליכער:

אנא, מצא עבור חברך ספר היסטוריה בסיסי, עדיף בשפה בה הוא שולט.

לפי הביטויים שאתה מצטט מפיו: "ברוטאליות", "גירוש" ו"התנשאות", חוששני שחברך לומד היסטוריה מהפרוטוקולים של זקני ציון, או לפחות מהמהדורה הפלסטינית שלהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2011 16:25 לינק ישיר 

אכן כן הוא אומר לי שאני מושפע מהתקשורת .....

אז אני אומר לו שהתקשורת שמאלנית בכלל ...אז הוא זה שמושפע 

בכל אופן אחרי שעברתי על אירועי הנכבה ..... על זה בעצם הוא רוטן זה המפתח לסכסוך ....זה ש700.000

ערבים ברחו מכאן ... מאז כל אחד רוצה להשתלט על השני 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2011 16:32 לינק ישיר 

הערליכער כתב:
זה ש700.000 ערבים ברחו מכאן ... מאז כל אחד רוצה להשתלט על השני 

אנחנו גם ברחנו מכאן לפני אלפיים שנה,

אבל דחוף תשמע את ההרצאה הזאת ותבין שלא דובים ולא יער,

http://multimedia.huji.ac.il/video/outreach/0607/m16.html תצלומי אוויר כמקור להיסטוריה של ארץ-ישראל

כמו שיש יהודים מכל סוגיי העדות אשכנזים ספרדים וכדומה, כך יש אצל הערבים בארץ, כמעט אף ערבי הוא לא מארץ ישראל במקור שלו, הכל בלוף אחד גדול,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2011 23:18 לינק ישיר 

"היה ברור כשמש שהבריטים עומדים איתנים בהתנגדותם הנמרצת אף להקמתו של שלד שלטון על ידינו כל עוד הם בארץ. דבר זה הזיק לנו כמובן ... אילץ את כחות ההגנה להמשיך ולפעול בחשאי  ולהסתיר את נשקם , ובכך שיתק את יכולתם למנוע את התקפות הערבים. .. בדיוננו עם הפקידים הבריטים .. ניסו הללו תחילה להצדיק מדיניות זו בטענה שהבלגה מצד היהודים תביא את הערבים להפסקת המהומות וההתקפות. אולם אנו, שכבר למדנו את הכזב שבנימוק זה בשנות המהומות 36-39 - והלקח עלה לנו במחיר יקר - היתה לנו סיבה מספקת להניח שכל מה שיעשו כחות בטחון הבריטיים לא יהיה בו אלא לעורר את המסיתים למהומות"

ומי כתב את הדברים הללו? ז'בוטינסקי? בגין? כהנא? לא ולא. את זה כתב פרקליט אנגלי מיושב בדעתו, מפא"יניק מהסוג הפייסני, איש שמאל מתון לפי כל הגדרה. הכותב הוא  ברנרד ג'וזף  המכונה דב יוסף - מי שהיה ראש "ועדת ירושלים" בזמן מלחמת השחרור ושר הצנע והקיצוב אחריה. [הדברים מופיעים בספרו "קריה נאמנה", עמוד 118].

אני חושב שזו אכן תכונה אפיינית שמאפשרת קיומם של  הוזים רצחניים מסוגו של פרזנט: פרובנציאליות בזמן.  בדרך כלל אנו חושבים על פרובנציאליות במובן הגיאוגרפי, של בני כפר שלא יודעים מה קורה בכרך הגדול, ישראלים שחושבים שהסצנה העולמית מסתובבת סביבם ולא מבינים את ההבדל היחסי בחשיבות בין ניו יורק לכפר מסריק. אבל יש - אולי קצת יותר בדורנו - גם פרובנציאליות זמנית, של אנשים שיודעים אם נפתחה מסעדת סושי חדשה בקמצ'טקה אבל יש להם מודעות היסטורית זעירה. מכיוון שההיסטוריה כל כך עשירה, ואנשים ניסו כל כך הרבה דברים בנסיבות של סכסוכים ומלחמות, אפשר לקבל ממנה פרספקטיבה (אם כי לא ממש פתרונות, שהרי היא לא חוזרת) שמונעת החלקות מביכות ומרושעות מהסוג שצפינו בו כאן.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > לאחר הטבח באיתמר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 11 12 13 לדף הבא סך הכל 13 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.