בעיקרון לא הייתי קורא לזה מופע, כי בכל זאת זה מעמד רוחני של "סיום רמב"ם" ואני חייב להדגיש מאד רוחני
אבל אחרי שנוכחתי שם הבנתי שגם למופע עצמו ניתן לקרוא "הופעה רוחנית" במיוחד שפריד שר את שירי חב"ד כשכל הקהל ב"יד אליהו" קיפץ קשה לתאר את זה , אנ אעלה ווידאו גם שהקהל מקפץ שתבינו במה מדובר...
בנוסף לאברהם פריד, פתחו את האירוע מקהלת ילדים חבדיים אני אעלה ווידאו גם מזה
ואווו!! תודה ענקית!! סטריאו, שכ!ייח על התעוד.. !!!!!!!!!! כיף לראות שוב את הילדים במחרוזת הפתיחה... מרשים! ואבריימל, בכלל!! (כמה עוצמה יש ביצור הזה?!?! )
משהו יודע אם אמור לצאת DVD רשמי מהארוע?!
נשלח ב-3/4/2012 22:07
ווידאו-ביצוע של השיר החדש "רצונינו לראות את מלכינו" להורדה : כאן
נשלח ב-3/4/2012 22:22
סטריאו יישר כח גדול!!! הוידיאו הכי מדהים שתעלה זה שכולם עומדים וקופצים במחרוזת השניה. זה קטע שאי אפשר לתארו במילים, את ההרגשה שמרגישים....
בשיר רצונינו, חיכיתי שיתנו לנו הקהל לשיר גם "רצונינו לראות רצונינו לראות...." (מילקי, היתה הסרטה, אבל לא ידוע אם יצא)
וואו. וואו - וואו - וואו. סטריאו - המון תודה. שיא השיאים של הערב היה באמת ניגון לר"ח כסליו... אחח, איזו עוצמה. כ---ל האולם עומד על הרגליים, שר ורוקד בדבקות... יסלח לי פריד, מארש חב"די נוסף היה עושה עבודה יותר טובה מאשר "איך מסיחים דעת מהמשיח" שלו - מסכימים איתי? בכל אופן, הכנס באמת היה מוצלח ביותר, וההסרטות שלך, סטריאו, מחזירות אותנו קצת לאווירה... יישר כוח! ושנזכה באמת לראות את מלכנו בקרוב ממש...