|
|
| נשלח ב-6/3/2013 11:45 |
|
| |
| יעקברוכמן כתב: |  | בין אם זו עלילת דם ובין אם לא. בין אם הוכה בכלא ע"י פושעים (פושעים באגף התורני) ובין אם מוכתר האגף הרה"ג עמי פופר הגן עליו. הוא לא פחות אדמור מכל אחד אחר, וגם לא יותר. בכל זאת הוא יתום, ויתמות היא הקריטריון היחיד בדורנו לאדמורות. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| לייק!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 11:55 |
|
| |
| יעקברוכמן כתב: |  | | פלנטה כתב: |  | רוכמן, מותר לבקש להקפיד על לשון נקיה? תודה |
|
אפשר פירוש רש"י?
|
|
מה ששאלת בענין קבלת הקהל... אם אינך מסכים אתי, אבקש ממך דבר אחד, כבד נא את רצוני, ואל תחזור על הענין כדי להסבירני מדוע איני צודק, אלא הודע לי פשוט שאתה לא מסכים אתי ושזה מצדך בסדר. תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 12:35 |
|
| |
| הסטוק כתב: |  |
האשה חזרה ואמרה לפחות מאה פעמים ואמרה כי מדובר בעלילה ולא היה בסיפור הזה כל אמת, דחפו אותה לעשות את זה והיא מצטערת על מה שעשתה |
|
בית המשפט העליון קבע בבקשה למעצר בית: " החשש של השפעה על העדה העיקרית - המתלוננת - מעוגן במאמצים שנעשו על ידי המשפחה כולה להניא את המתלוננת ממסירת העדות במשטרה ולאחר מכן בבית המשפט. "
אני שמח שלפחות בזמן המשפט היא עמדה נגד הלחצים...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 12:36 |
|
| |
|
| נשלח ב-6/3/2013 13:03 |
|
| |
| מלכתדיגער כתב: |  | _________________
|
|
אולי שיחררו אותו כבר מהיום כדי שיוכל להיות בהלווית גיסו זצוקל"ה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 13:28 |
|
| |
בכל מקום שינסו לטהר את השרץ של הפושע הזה מצווה לחזור ולפרסם מקצת משהו על מעלליו.
בין היתר כך קבע בית המשפט:
התמונה שנפרשה בפסק דינו של בית המשפט קמא במקרה שלפנינו היא תמונה קשה ומזעזעת. המתלוננת עברה מסכת של התעללות גופנית ונפשית קשה ביותר מידיו של המערער. בגזר דינו התייחס בית המשפט למספר גורמים המחייבים התיחסות מחמירה למעשיו הנלוזים של המערער. בית המשפט התחשב בכך שהתקופה בה נאלצה המתלוננת לספוג את התנהגותו של המערער היתה ארוכה מנשוא. כמו כן, נתן בית המשפט משקל לגילה הרך בשנים של המתלוננת בעת תחילת הפרשה. בית המשפט הביא במסגרת שיקוליו את העובדה כי המערער ניצל באופן ציני ואכזרי את מצבה הפגיע במיוחד של המתלוננת. המתלוננת היא בת למשפחה חרדית מרובת ילדים. עקב בעיות קשות במשפחתה הגרעינית, פוזרו ילדי המשפחה בין משפחות אומנה, שכולן מקרב המשפחה. בדרך זו, הגיעה המתלוננת אל בית סבה האדמו"ר, שהינו אביו של המערער. מעשיו של המערער החלו עוד טרם מעברה לבית סבה, והתגברו ביתר שאת מאז מעברה לבית זה, המצוי באותו בניין בו התגורר גם המערער. במקום למצוא מפלט מהבית הבעייתי וההרוס אותו יצאה, היא מצאה עצמה בנסיבות קשות אף יותר מאלה שהיו מנת חלקה בעבר. במקום לשמש לה תחליף לדמות אב, הפך המערער את חייה לסיוט מתמשך. נסיונותיה להסתייע בסביבתה הקרובה, על מנת להחלץ ממצבה, נפלו על אזנים ערלות. בין הגורמים לחומרת המעשה מנה בית המשפט את התוצאות הקשות שהמעשים גרמו למתלוננת. עבירות מין במשפחה המבוצעות בקטינים חסרי מגן, לעולם מעוררות יחס של מיאוס וסלידה בקרב כל חברה מתוקנת. אולם, בית המשפט קמא עמד על כך שלמעשיו של המערער מתלווה נופך של חומרה נוספת עקב השתייכותה של המתלוננת לחברה החרדית והיותה נתונה במצוקה נפשית, בבידוד חברתי ובאובדן דרך ואמון
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 13:35 |
|
| |
ובעניין המסוכנות שלו לעתיד קבעה חוות הדעת הפסיכולוגית לאחרונה:
שקלול הפקטורים הסטטיים והדינמיים, מצביע על קיומה של רמת מסוכנות מינית בינונית לטווח הארוך. מסוכנותו המינית גוברת לנוכח גילאים שונים של הקורבן, ועצם היות בני משפחתו סביבה שאינה מפחיתה רמת מסוכנות, ואולי אף מגבירה (פקטורים סטטיים), וכן לנוכח השילוב בין חשד לסטייה מינית ומאפייני אישיות נרציסטיים, אשר על פי הספרות הקלינית מגבירים מסוכנות מינית. עוד יצויין כי עמדתו של הנבדק, על פיה הוא מתכחש לקיומה של מסוכנות מינית מצדו בעתיד, מגבירה מסוכנות מינית לטווח הארוך שכן הוא אינו יודע לזהות מצבי סיכון ואינו יודע כיצד להימנע מהם (פקטורים דינמיים).
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 13:36 |
|
| |
הייתי שואל את כל המגינים עליו או ח"ו אלה שיתנו לו קוויטל בעתיד האם אחרי כל התירוצים והשקרים היו מוכנים לשלוח את הבת שלהם הקטנה לישון אצלו בבית לאיזה שבועיים בלי השגחה..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 13:51 |
|
| |
| האש_והעצים כתב: |  | | הייתי שואל את כל המגינים עליו או ח"ו אלה שיתנו לו קוויטל בעתיד האם אחרי כל התירוצים והשקרים היו מוכנים לשלוח את הבת שלהם הקטנה לישון אצלו בבית לאיזה שבועיים בלי השגחה.. |
|
את אף אחת מבנותי לא הייתי שולח אצל אף אחד אחר גם לא אצלך!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 14:08 |
|
| |
לא זכור לי מקרה אחד לרפואה, שהתקשורת או עסקנים חרדים אמרו על מישהו מאנ"ש שסרח: מגיע למנובל עונש, שישב בכלא עוד שישלם את חובו, יחפש דרכיו ושוב לטובה. תמיד, אבל תמיד, אומרים שזו רדיפה בזויה, או שזו בגלל מלשין, או אנטישמיות של הרשויות, וכדומה. וברמן, רובשקין, ולס, לא משנה מי ולא משנה על איזו עבירה מורשע. אז התמונה המתבקשת שפשוט תמיד מגינים על אנ"ש, לא משנה אם הוא עשה דברים חמורים ואיומים או לא עשה. זה כמו בסיפור על ילד שתמיד צעק "הצילו זאב". בגלל זה קשה לי להאמין לסיפור צדקתו של הנ"ל ואני מעדיף להאמין לבתי משפט שקבעו מפורשות שהוא אנס, סוטה, ומתעלל מהמדרגה הנמוחה ביותר, שצריך להודות שנותנים לו להמשיך לחיות ולנשום אוויר, שהוא לא זכאי לזה כלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 14:11 |
|
| |
הפטנט הזה עובד אצל כולם? היינו כל מי שנכנס לכלא אדם רגיל יוצא משם אדמו"ר?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 14:12 |
|
| |
הוא מתכון אם היית מוכן שהוא יעביר אותה כביש
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 14:29 |
|
| |
| אבודבגולה כתב: |  | | לא זכור לי מקרה אחד לרפואה, שהתקשורת או עסקנים חרדים אמרו על מישהו מאנ"ש שסרח: מגיע למנובל עונש, שישב בכלא עוד שישלם את חובו, יחפש דרכיו ושוב לטובה. תמיד, אבל תמיד, אומרים שזו רדיפה בזויה, או שזו בגלל מלשין, או אנטישמיות של הרשויות, וכדומה. וברמן, רובשקין, ולס, לא משנה מי ולא משנה על איזו עבירה מורשע. אז התמונה המתבקשת שפשוט תמיד מגינים על אנ"ש, לא משנה אם הוא עשה דברים חמורים ואיומים או לא עשה. זה כמו בסיפור על ילד שתמיד צעק "הצילו זאב". בגלל זה קשה לי להאמין לסיפור צדקתו של הנ"ל ואני מעדיף להאמין לבתי משפט שקבעו מפורשות שהוא אנס, סוטה, ומתעלל מהמדרגה הנמוכה ביותר, שצריך להודות שנותנים לו להמשיך לחיות ולנשום אוויר, שהוא לא זכאי לזה כלל. |
|
אם היא הייתה שותקת, הוא לא היה נכנס לכלא. להפך אולי היה לו היום קהילה שלמה ללמד בה את דרכיו...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 14:42 |
|
| |
רגע רגע, אם מישהו ניסה להעליל עליו עלילות, כנראה שאותו מישהו חשב שהצדיק הוא איום עליו.
סטוק, האם אתה רומז שמי שהעליל על הצדיק את עלילת אונס ממושך של אחייניתו, מי שגרם לילדה קטנה לעמוד בחקירת שתי וערב של המשטרה הוא אחד מאחיו? אדמו"ר גם הוא?
הרי אם ידוע לך שמדובר בעלילה שפלה חייבים לברר ולפרסם מי המנוול שעומד מאחורי העלילה הנוראה, לבער את הרע מקרבנו.
======== אגב, אם המתלוננת חזרה בה, מדוע לא הגישו ערעור?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 15:01 |
|
| |
| יעקברוכמן כתב: |  | | אויר_ים כתב: |  | אלי.
אני מדבר על אנשים ש(לפי דרך הבעש"ט)קיבלו את ההנהגה. ויש בעברם כאב עצום מרדיפה. הם מצליחים בכללי וגם לחולל דברים שלא מהטבע.
ההסטוריה מלמדת. |
|
|
|
לא מדויק. את הבעש"ט ירש בנו. לאחר זמן פרש והעביר את השרביט למגיד. אז חזינן שיש כן מושג ירושה.
לא זכור לי שהציבור החרדי יצר מגדרו להגן על האיש. חוששני שבלב כולם קינן החשש שהוא אינו שה תמים...
|
|
|
|
|