בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

פרחי מיאמי מככבת בטיקטוק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/9/2022 00:02 לינק ישיר 

כל התופעה האחרונה היא תוצאה של הרבה יותר מזל משכל...(וסיעתא דשמיא כמובן) באמת לפעמים דברים מטופשים הופכים להיות ויראלים ואי אפשר לדעת איזה סרטון יתפוצץ ואיזה פחות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2022 01:32 לינק ישיר 

כן, זה דוד צ׳רנדוף. מעניין כמה הסרטון הזה יהיה ויראלי, אם בכלל....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2022 01:36 לינק ישיר 

אפרים אני לא יכולה לצטט את ההודעה שכתבת בסוף דף 2 אבל אתה עושה לי חשק לצפות ולחכות בקוצר רוח להפתעות מירחמיאל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2022 20:34 לינק ישיר 

ראיון מרתק עם דיויד הרשקוביץ ראיון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2022 23:16 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
ראיון מרתק עם דיויד הרשקוביץ ראיון

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתמול דווקא ראיתי את הסרטון הזה רק שלא הפקתי לצפות בו. בעז״ה אצפה בו כשיהיה לי זמן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2022 04:17 לינק ישיר 

גם אני האמת נכנסתי מכל מה שקורה ברשתות החברתיות אז קודם כל היי. באמת התגעגעתי הייתי חבר חזק בפורום כמה שנים טובות. ויש פה מלא חדשים. אז כייף לראות ולהיזכר.

לגבי התופעה אני לא חושב שאתם קולטים את הגודל הייתי בהלם אנשים גויים רבים עושים עם זה טיק טוק אינסטגרם. חוזרים בשאלה להבדיל מתרגשים וחוזרים לילדות ומסתבר שזה חוויה טובה שהייתה להם בדת. וכמובן הכוכבים של מיאמי צצים כפטריות אחרי הגשם. יש מלאא דוגמאות אשלח פה את מה שמבחינתי הייתי בהלם.
בנימין רבינא אברמוביץ פתח אינסטגרם וטיק טוק לכבוד המאורע. והעלה את עצמו היום עם השיר של אז.

קודם כל הלם על איך שהוא השתנה בנראות. ואיפה השיער היפה שהיה לו חח.
וכמובן הלם לראות אותו בכללי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2022 04:18 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2022 04:21 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2022 04:22 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2022 04:23 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2022 04:23 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2022 04:24 לינק ישיר 

מצטער נתקעתי עם הקישורים הקישור האחרון טוב.
בכל מקרה אשמח שתמחקו את המיותר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2022 07:13 לינק ישיר 

ניורק כתב:
גם אני האמת נכנסתי מכל מה שקורה ברשתות החברתיות אז קודם כל היי. באמת התגעגעתי הייתי חבר חזק בפורום כמה שנים טובות. ויש פה מלא חדשים. אז כייף לראות ולהיזכר.

לגבי התופעה אני לא חושב שאתם קולטים את הגודל הייתי בהלם אנשים גויים רבים עושים עם זה טיק טוק אינסטגרם. חוזרים בשאלה להבדיל מתרגשים וחוזרים לילדות ומסתבר שזה חוויה טובה שהייתה להם בדת. וכמובן הכוכבים של מיאמי צצים כפטריות אחרי הגשם. יש מלאא דוגמאות אשלח פה את מה שמבחינתי הייתי בהלם.
בנימין רבינא אברמוביץ פתח אינסטגרם וטיק טוק לכבוד המאורע. והעלה את עצמו היום עם השיר של אז.

קודם כל הלם על איך שהוא השתנה בנראות. ואיפה השיער היפה שהיה לו חח.
וכמובן הלם לראות אותו בכללי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

ממש חחחח, הוא גם עושה בדיוק את אותן התנועות! עכשיו נשאר רק יושי שישחזר את הסולו שלו. ואנשים באמת בטירוף. וגם כאן בפורום מתעוררים לחיים לשמחת לב כולנו (אני מקווה...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2022 15:43 לינק ישיר 

טוב, גם אני קפצתי לביקור בגלל השיגעון הגדול 
כמו שאמרו מעליי, זה באזז. דברים כאלה חולפים. אבל אם ממנפים אותם נכון, הם יכולים להיות קרש קפיצה רציני.
גם המכביטס מינפו את עצמם יפה אחרי אירוע פתאומי דומה. 12 שנה אחרי, בדור הטיקטוק, דברים הולכים הרבה יותר בגדול...
מקווה שחנניה לא ייתן לזה להתנדף, לראות פתאום ברשתות החברתיות המון אנשים אקראיים שאוהבים יהודים סתם ככה (במקום כל השנאה הרגילה) זה מדהים פשוט.

נ"ב: נהיה פה מפגש בוגרי הפורום 
נ"ב2: אם הייתי עדיין פעילה כאן, הייתי דואגת לתרגם לאנגלית את פרוייקט הוויקי של הפורום ולהנגיש אותו ברשת. נראה שיכול להיות לזה הרבה ביקוש.
נ"ב3: יש מלא בלגן עם שמות של סולנים. מישהו העלה סרטון שבו יאיר = איזאיה, יהודה וארי הם בן ושילה ואלברט אייל הוא חנוך. ועכשיו לך תתקן את כולם 
נ"ב4: הלוואי שיעלו גם את רווח 
נ"ב5: שנה טובה לכולם 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2022 21:47 לינק ישיר 

אידי כתב:
טוב, גם אני קפצתי לביקור בגלל השיגעון הגדול 
כמו שאמרו מעליי, זה באזז. דברים כאלה חולפים. אבל אם ממנפים אותם נכון, הם יכולים להיות קרש קפיצה רציני.
גם המכביטס מינפו את עצמם יפה אחרי אירוע פתאומי דומה. 12 שנה אחרי, בדור הטיקטוק, דברים הולכים הרבה יותר בגדול...
מקווה שחנניה לא ייתן לזה להתנדף, לראות פתאום ברשתות החברתיות המון אנשים אקראיים שאוהבים יהודים סתם ככה (במקום כל השנאה הרגילה) זה מדהים פשוט.

נ"ב: נהיה פה מפגש בוגרי הפורום 
נ"ב2: אם הייתי עדיין פעילה כאן, הייתי דואגת לתרגם לאנגלית את פרוייקט הוויקי של הפורום ולהנגיש אותו ברשת. נראה שיכול להיות לזה הרבה ביקוש.
נ"ב3: יש מלא בלגן עם שמות של סולנים. מישהו העלה סרטון שבו יאיר = איזאיה, יהודה וארי הם בן ושילה ואלברט אייל הוא חנוך. ועכשיו לך תתקן את כולם 
נ"ב4: הלוואי שיעלו גם את רווח 
נ"ב5: שנה טובה לכולם 

נא לא להסס לקפוץ לביקורים נוספים
למי שלא מכיר/ה, אידי היא מאבני היסוד של הפורום 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > פרחי מיאמי מככבת בטיקטוק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 ... 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.