|
|
| נשלח ב-29/9/2022 00:02 |
|
| |
כל התופעה האחרונה היא תוצאה של הרבה יותר מזל משכל...(וסיעתא דשמיא כמובן) באמת לפעמים דברים מטופשים הופכים להיות ויראלים ואי אפשר לדעת איזה סרטון יתפוצץ ואיזה פחות...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 01:32 |
|
| |
כן, זה דוד צ׳רנדוף. מעניין כמה הסרטון הזה יהיה ויראלי, אם בכלל....
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 01:36 |
|
| |
אפרים אני לא יכולה לצטט את ההודעה שכתבת בסוף דף 2 אבל אתה עושה לי חשק לצפות ולחכות בקוצר רוח להפתעות מירחמיאל...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 20:34 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 23:16 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | |
|
אתמול דווקא ראיתי את הסרטון הזה רק שלא הפקתי לצפות בו. בעז״ה אצפה בו כשיהיה לי זמן...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2022 04:17 |
|
| |
גם אני האמת נכנסתי מכל מה שקורה ברשתות החברתיות אז קודם כל היי. באמת התגעגעתי הייתי חבר חזק בפורום כמה שנים טובות. ויש פה מלא חדשים. אז כייף לראות ולהיזכר. לגבי התופעה אני לא חושב שאתם קולטים את הגודל הייתי בהלם אנשים גויים רבים עושים עם זה טיק טוק אינסטגרם. חוזרים בשאלה להבדיל מתרגשים וחוזרים לילדות ומסתבר שזה חוויה טובה שהייתה להם בדת. וכמובן הכוכבים של מיאמי צצים כפטריות אחרי הגשם. יש מלאא דוגמאות אשלח פה את מה שמבחינתי הייתי בהלם. בנימין רבינא אברמוביץ פתח אינסטגרם וטיק טוק לכבוד המאורע. והעלה את עצמו היום עם השיר של אז. קודם כל הלם על איך שהוא השתנה בנראות. ואיפה השיער היפה שהיה לו חח. וכמובן הלם לראות אותו בכללי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2022 04:18 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2022 04:21 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2022 04:22 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2022 04:23 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2022 04:23 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2022 04:24 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2022 07:13 |
|
| |
| ניורק כתב: |  | גם אני האמת נכנסתי מכל מה שקורה ברשתות החברתיות אז קודם כל היי. באמת התגעגעתי הייתי חבר חזק בפורום כמה שנים טובות. ויש פה מלא חדשים. אז כייף לראות ולהיזכר. לגבי התופעה אני לא חושב שאתם קולטים את הגודל הייתי בהלם אנשים גויים רבים עושים עם זה טיק טוק אינסטגרם. חוזרים בשאלה להבדיל מתרגשים וחוזרים לילדות ומסתבר שזה חוויה טובה שהייתה להם בדת. וכמובן הכוכבים של מיאמי צצים כפטריות אחרי הגשם. יש מלאא דוגמאות אשלח פה את מה שמבחינתי הייתי בהלם. בנימין רבינא אברמוביץ פתח אינסטגרם וטיק טוק לכבוד המאורע. והעלה את עצמו היום עם השיר של אז. קודם כל הלם על איך שהוא השתנה בנראות. ואיפה השיער היפה שהיה לו חח. וכמובן הלם לראות אותו בכללי. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ממש חחחח, הוא גם עושה בדיוק את אותן התנועות! עכשיו נשאר רק יושי שישחזר את הסולו שלו.
ואנשים באמת בטירוף. וגם כאן בפורום מתעוררים לחיים לשמחת לב כולנו (אני מקווה...)
|
|
|
|
|