בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

פרחי מיאמי מככבת בטיקטוק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/10/2022 23:09 לינק ישיר 

הפעם כתבה מעניינת עם 8 בוגרים, חוויות שלהם וכו'
ירחמיאל אמר שאמור לצאת אלבום עד סוף השנה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2022 20:50 לינק ישיר 

https://youtu.be/ivbGXZTCMAE

ראיון יחסית ארוך עם דוד הרשקוביץ על כל הטרנד. מי שלא יודע אנגלית שישים כיתוביות דרך המחשב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2022 20:51 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2022 20:53 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2022 20:55 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2022 21:10 לינק ישיר 

אני עוקב הדוק אחרי מה שקורה בכל העולם.
אני לא חושב שעדיין אנחנו מבינים את הטרנד.
יש למיאמי כרגע אלפי מעריצים מכל העולם קודם כל גויים מהטרנד הזה, היהודים נחשפו לזה מאוחר יותר..
אני רואה פה הזדמנות היסטורית ועיסקית יהודית מטורפת.
גויים מספרים שהיו תמיד מסתכלים על יהודים בצורה לא טובה וצוחקים על הכיפה ועכשיו זה הפך להם את הראש.
אנשים מעריצים את ירחמיאל מאוד בגלל שמבינים כמה הוא מקצועי ושהכל בלייב. הם אומרים שלא יודעים אם יש עוד מקהלה שהכל בלייב בלי פלייבק.
היה כתבה בcnn.
היה כתבה בכאן.
מלאאא טיטוקרים יוטיוברים נחשפים לסרטונים ומנתחים את זה. וכל הקהל שלהם נחשף לזה.

אם יבין חנניה (מירחמיאל אני פחות מצפה.)את הפוטנציאל הגלום פה שיעלה עוד ועוד קטעים מיוחדים של דוד פרלמן של שלמה גרוס של איצי ספינר וכל הכוכבים לאורך השנים.
יש את ההופעה מי לה אלי ועוד ישנים יותר עם סולויים מיוחדים.
ואני לא צוחק אני חושב שהוא יוכל לעשות הופעות גם ללא יהודים, או קליפים ליוטיוב עם מליוני צפיות שזה עסק בפני עצמו.
יש בעיה אחת שזה במילים לדוגמא אנו רצים והם רצים... לא חושב שאף אחד היה רוצה שיתרגמו את זה לאיזה גוי.

דוד הרשקוביץ אמר בראיון שהוא לא רצה לעשות מזה עניין אבל אשתו וחבריו ומשפחתו כולם אמרו לו אתה חייב למנף את זה. רשתות חברתיות וכו.

קיצר לחובבי הפורום ופרחי מיאמי.
קורא פה היסטוריה לא פחות!!!!
מי יודע לאן זה ילך. מקווה שימנפו את זה הכי חזק שרק אפשר.
ושלא יהיה טרנד חולף וגם אם כן שישאיר קהל מעריצים מושבעים גדול.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2022 21:25 לינק ישיר 
ayalambc

ניורק כתב:
יש למיאמי כרגע אלפי מעריצים מכל העולם קודם כל גויים מהטרנד הזה, היהודים נחשפו לזה מאוחר יותר..
גויים מספרים שהיו תמיד מסתכלים על יהודים בצורה לא טובה וצוחקים על הכיפה ועכשיו זה הפך להם את הראש.
אנשים מעריצים את ירחמיאל מאוד בגלל שמבינים כמה הוא מקצועי ושהכל בלייב. הם אומרים שלא יודעים אם יש עוד מקהלה שהכל בלייב בלי פלייבק.
היה כתבה בcnn.
היה כתבה בכאן.

אם יבין חנניה (מירחמיאל אני פחות מצפה.)את הפוטנציאל הגלום פה שיעלה עוד ועוד קטעים מיוחדים של דוד פרלמן של שלמה גרוס של איצי ספינר וכל הכוכבים לאורך השנים.
ואני לא צוחק אני חושב שהוא יוכל לעשות הופעות גם ללא יהודים, או קליפים ליוטיוב עם מליוני צפיות שזה עסק בפני עצמו.
יש בעיה אחת שזה במילים לדוגמא אנו רצים והם רצים... לא חושב שאף אחד היה רוצה שיתרגמו את זה לאיזה גוי.

דוד הרשקוביץ אמר בראיון שהוא לא רצה לעשות מזה עניין אבל אשתו וחבריו ומשפחתו כולם אמרו לו אתה חייב למנף את זה. רשתות חברתיות וכו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

עכשיו ראיתי כמה תגובות ביוטיוב (עם תרגום...) יש אנשים שממש כותבים שצריך להעתיר לירחמיאל שימשיך...
יש כאלה שרוצים הופעות במגרשי בייסבול...

בקשר לטרנד - אני חושבת שחנניה מודע לו, ומנסה למנף את זה... רק שזה לא מספיק!!! 
ראיתי כתבה שירחמיאל אמר "יהיה מעניין לראות מה יקרה אחרי שיצא האלבום החדש לקראת סוף השנה (הלועזית) ואחרי ההופעה). מי שמעוניין לראות זה נמצא בהודעה השנייה בעמוד הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2022 21:45 לינק ישיר 

לכן אני עוד יותר מקנאה במי שהולך להופעה הקרובה וישמע ממקור ראשון גם מירחמיאל וממשפחתו (חנניה/ אשתו של ירחמיאל) על התחושות לגבי התופעה המדהימה הזאת ומה התכנון הלאה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/10/2022 21:57 לינק ישיר 
ayalambc

מיאמוש כתב:
לכן אני עוד יותר מקנאה במי שהולך להופעה הקרובה וישמע ממקור ראשון גם מירחמיאל וממשפחתו (חנניה/ אשתו של ירחמיאל) על התחושות לגבי התופעה המדהימה הזאת ומה התכנון הלאה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני חושבת שירחמיאל יאמר על זה משהו בהופעה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2022 01:40 לינק ישיר 
מהלעלעל

AyalaMBC כתב:
היה כתבה בcnn.
היה כתבה בכאן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

עכשיו ראיתי כמה תגובות ביוטיוב (עם תרגום...) יש אנשים שממש כותבים שצריך להעתיר לירחמיאל שימשיך...
יש כאלה שרוצים הופעות במגרשי בייסבול...

בקשר לטרנד - אני חושבת שחנניה מודע לו, ומנסה למנף את זה... רק שזה לא מספיק!!! 
ראיתי כתבה שירחמיאל אמר "יהיה מעניין לראות מה יקרה אחרי שיצא האלבום החדש לקראת סוף השנה (הלועזית) ואחרי ההופעה). מי שמעוניין לראות זה נמצא בהודעה השנייה בעמוד הזה.

נראה שהוא ממנף את זה מאד, גם התחיל להשקיע יותר בעמוד האישי שלו שזה מגניב בכל מקרה הוא לא נראה לי נח ומנצל יפה את ההתפוצצות הזאת, כמו לשים לאנשים קישור לאתר שלהם כל הזמן ומעלה סרטונים כל יום ומגיב לאנשים, היה שם אחד שהגיב לו שלראשונה מזה שנים הוא שמר יום כיפור בעקבות הסרטונים שלהם וחנניה הגיב לו שרק בגלל זה זה היה שווה.. אני בטוחה שהוא מנהל עכשיו מהלכים אסטרטגיים כדי לנצל את הפיצוץ הזה כי אנשים פשוט התחרפנו מרוב התלהבות ורק רוצים לשמוע ולראות עוד ועוד
זה מטורף ממש מה שקרה עם זה, לא חלמתי להכנס לטיקטוק ולראות שהמקהלה האהובה עלי אשכרה הפכה לטרנד ויראלי עם 9 מיליון צפיות חחח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/10/2022 05:05 לינק ישיר 

מהלעלעל!!!
מי הבא/ה בתור שתתקאמבק לנו כאן???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2022 07:41 לינק ישיר 

היי מהלעלעל, ברוכה השבה!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2022 09:53 לינק ישיר 

אז הקליפ ירושלים ביוטיוב הגיע כבר ל2 מיליון צפיות.
והעלו גם את יבוא, הטוב וצור ישראל, כנראה כדי לעשות את המעבר מתקופת דיויד הרשקוביץ לדוד פרלמן. 
לדעתי כדאי לעלות יותר שירים קצביים, מי יודע אולי בהמשך...

רק שאלה, למה יש כמה ערוצי יוטיוב של מיאמי? כאילו מישהו שכח את הסיסמה, פתח חדש ואח"כ עשה 'שחזר סיסמה'...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2022 12:58 לינק ישיר 

שירהיהודית כתב:
אז הקליפ ירושלים ביוטיוב הגיע כבר ל2 מיליון צפיות.
והעלו גם את יבוא, הטוב וצור ישראל, כנראה כדי לעשות את המעבר מתקופת דיויד הרשקוביץ לדוד פרלמן. 
לדעתי כדאי לעלות יותר שירים קצביים, מי יודע אולי בהמשך...

רק שאלה, למה יש כמה ערוצי יוטיוב של מיאמי? כאילו מישהו שכח את הסיסמה, פתח חדש ואח"כ עשה 'שחזר סיסמה'...

גם אני לא הבנתי. אגב, עד לפני כמה ימים קראו לערוץ שאליו מעלים את הסרטונים 'ירחמיאל ביגון' ורק עכשיו הוסיפו 'ופרחי מיאמי'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2022 13:37 לינק ישיר 

יש 3 ערוצים: 1. Yerachmiel Begun &Miami Boys Choir - נושא (יש שם את האלבומים של פרחי מיאמי ושל עוד כמה זמרים שירחמיאל הפיק להם) 2. Yerachmiel Begun &Miami Boys Choir (סרטונים של פרחי מיאמי) 3. Yerachmiel Begun (יש שם סרטונים של פרחי מיאמי)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > פרחי מיאמי מככבת בטיקטוק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.